Şimdi Ara

BU KADARDA OLURMU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU AYIN 4 ÜNDE METRO ELEKTRONİK TEN SEAGATE ST3500320AS 500GB HDD SİPARİŞ VERDİM ERTESİ GÜNÜ HDD ELİME ULAŞTI AMA PC YE BAĞLADIM HDD ÇALIŞMAMIŞTI GELEN HDD DE MADE IN TAIWANDI.ERTESİ GUN TEKRAR GERİ YOLLADIM HDD Yİ BİREBİR DEĞİŞİM YAPTILAR VE 1 HAFTA SONRA YENİSİNİ YOLLADILAR YENİ GELEN ÜRÜNE BAKTIĞIMDA BU SEFER CHİNA MALI GELDİ BU GAYET NORMAL ÇALIŞIYORDU VE 2 GUN ÇALIŞMIŞTI VE PC DE BİR BAKTIM HAFİF KİTLEMELER YAPIYORDU VE ÇOK SES ÇIKARIYORDU DAHA SONRA HDD TEST PROGRAMLARIYLA TEST ETTİĞİMDE ÇIKAN SONUÇLAR HİÇ İÇ AÇICI DEİLDİ..BU SEFER BİREBİR DEĞİŞİM YAPMADILAR HDD KENARINDA ÇOK AZ ÇİZİLMELER OLDUĞU İÇİN ACABA BU HDD Yİ DEĞİŞİM OLARAKMI ULAŞIR YOKSA TAMİR Mİ OLUR.

BU KADARDA OLURMU???

BU KADARDA OLURMU???

BU KADARDA OLURMU???

BU KADARDA OLURMU???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crayz_zibidi -- 20 Ağustos 2008; 14:14:40 >

• senin yerinde olsam gider hemen ilk aldıgının yenisini isterim ya da parasını isterim dayımın başından geçen bi olayı paylaşamak istiyorum sıfır telefon aldı sonra fark ettikki hafıza kart bozuk 2, gün gittik aldıgımız yere kartın sıfırı ile degişmesini istedik ama orada bi artis vardı adam garantiye gönderirim tamir edilir gelir gebi artis artis laf etti bi sürü dayımda (kendisi kayserili) ya bu hafıza kartını hemen degiştirirsiniz ya da cihazı geri iyade alın dedi adam birden renk ten renge girdi sonra yok efendim siz yanlış anladınız şöyleydi böyleydi derken hafıza kartını degiştirdi sonuçta seninde tüketici hakların var kullan
  • ürünü yetkili servise götür ama tamir ettirme arızalı olduğuna dair rapor tuttur. o raporla birlikte aldığın yere götür iadesini iste.
  • Vatan Bilgisayardan Alsaydın. Yüzyüze Satış Daha İyi Olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.