Şimdi Ara

Bu Karaktere Neler Lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar carnacda oynuyorum ve int priestim bu karaktere neler gerekebilir önerilerinizi bekliyorum

İtemler:

+7 DD
    +7 3 parça Chitin
    +4 reb 1 parça chitin
    +7 lobo hammer
    +7 Dread Sheild

Takılar: +0 sse 1 adet +0 ske belt

+0 ep geri kalanlar görev takılarıdır.

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin yorum yazanlara şimdiden teşekkür ederim

Lvl:59

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcHestrated -- 9 Şubat 2010; 12:31:18 >

• Dagger defance herhangi bir takı ve chitin seti +3 reb yapmak yeterli olacaktır ki ardream düşünüyorsan DS bile yeterli.. Yine de özellikle belt olarak dd veren belt tercih etmeni tavsiye ederim ( Ske gibi.. )
  • Belti Ske belt yapsan yeter
  • Teşekkürler Ske yerine glass daha yararlı olcağını düşünüyorum ayrıca loboyu değiştirip holy almalımıyım ? diğer yorumları dört gözle bekliyorum teşekküler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcHestrated

Teşekkürler Ske yerine glass daha yararlı olcağını düşünüyorum ayrıca loboyu değiştirip holy almalımıyım ? diğer yorumları dört gözle bekliyorum teşekküler şimdiden

glass daha iyi yapar alabilirsen stone splitter +7 felan al ;)
  • Stone splitter çok saçma bence atak oynayan int pri değilim onun için lazım görmüyorum teşekkürler yorumun için
  • Ds'nin verdiği defans sana gayet yeterli olacakdır lobo gayet iyi bi hammer lr veriyordu sanırıp bol hp'side gayet iyi.Glass için kasmaya gerek yok zaten ske'nin spear ve dagger defans'ı yeterli olacakdır he param cok diyorsan tabiki glass. =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Bu arada Ske belt aldım başka yorumlarda bekliyorum ringlerim yok onda ne gibi bi öneride bulunursunuz up
  • Genelde Ring olarak Rom yada Rol Takar priestler.BP olacaksan ROC
  • Karakter tanıtımı yarım saate hazır teşekkürler
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37693232/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37693232 karakter tanıtım açılmıştır yorumlarınızı oraya yazarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.