Bildirim
bu kaydı 2 defa dinleyin çok şaşacaksınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yorumlarınızı bekliyorum
sakın unutmayın 2 defa dinliceksiniz önce dinleyin bitince bir daha dinleyin tersini -
Evet harbi çok ilginç. Satanist ce mesaj çıkıor -
jingle bels sarkısının tersi çıkıyo be adam negatif portresiyle bagrıyo dimiii
vede adam dio "you bastard!!" "yes :))" diyo o mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NNeR -- 10 Ekim 2006; 16:28:32 > -
quote:
Orjinalden alıntı: S0NNeR
jingle bels sarkısının tersi çıkıyo be adam negatif portresiyle bagrıyo dimiii
vede adam dio "you bastard!!" "yes :))" diyo o mu
bağırıyo sende korkuyosun(). bizim arkdaş copy_paste yapıp msn'den göndermişti bunu ben anlamıştım hemen sesi kapattım... -
evde ben hariç herkes korktu yani. bu tür ne kadar çok şey var. artık sıktı canım
ama en güzeli bi oyun olanı idi. Level 3 te çıkanı yaani. -
hem daa önceden biliodum bunu,hemde yonkis.comdan çıkan hiçbişeye güvenmem kolay kolay -
aniden çıktı ödüm patladı ne amçlı koyuonuz bunları -
quote:
Orjinalden alıntı: Eka01
aniden çıktı ödüm patladı ne amçlı koyuonuz bunları
bide sarkı tersten calıyo ya bi tırsıyo insan -
aslında yemedim de neyse bakıyım dedim yüzde yüz böyledir die bile bile bakıp tırdtım. -
Konun başlıgı noel şarkısı iyi dinlemek lazım :) -
bende anlamıştım resmin çıkacağını.ama yinede korktum -
süper di baba :) -
Arkadaşım iyi güzel bi şarkı ama tepki olarak şarkının sonunda küfür etmek zorunda kaldım -
sinir oldum korkudanbide alık gibi eğilip baktım niye ses az çıkıyo diye,bi çıktı karşıma offff yaaa bu satte kalbim durcaktı -
aslında ekzantrik pişi haaaaaaaa -
quote:
Orjinalden alıntı: ByMsKN
ödün pokuma karıştı bide sesi açtımdı müzüik dinlerken açılı kalmış monitör yıkılacaktı
ödüm bokuma bokum ödüme sonra hepsi işte bişeyler oldu ana ayaklarıma bişey oldu lannnnnn
+1907
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X