Sokaktan bulvara çıkarken o kadar geniş almama rağmen köşeye parkeden transite sağ arka kapıdan başlayarak benzin kapağının sonuna kadar sürttüm ve arabada hasar oluştu. Sağ arka kapı çöktü içine. Fotoğraflarını çekemeden adam arabasını 40 cm kadar ileri aldı. Daha sonra dükkanına geçti, tutanak talebime " git kardeşim işine yaa" diyerek cevap verdi. Fotoğrafları çektim ama fotolarda onun aracının ileri çekilmiş hali.
Adam aracını ileri çekti fotoğraf çekmeden önce ve öyle fotoğraf çekebildim. Tutanak tutmayı reddetti polis çağırdım öyle tutturdum. Dönen araçlar yolun ortasındaki ayrıma çarpma tehlikesi atlatarak zar zor dönüyor. Ben o kadar geniş almama rağmen sürttüm arabamız geniş olduğu için adam gelmiş bana " Buradan gamyon dönüyo yaaaa" diyor.
Sizce sonuç ne olur. Hatalı park olduğundan eminim. Bu adamın yolun dönüşünü kaplayacak şekilde parkettiğini nasıl ispat ederim. Trafik polisi 5 metre kuralı gibi bişey söyledi dönüşlerden ama araştırdım bulamadım.
Kazanın asıl fotosu :https://goo.gl/edb5Wh ( kırmızı çizdiğim yer transitin asıl bulunduğu yer, o hizadan ileri çekti fotoğraf çekmeden önce)