Şimdi Ara

Bu Kız Ne Yapamaya Çalışıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben liseliyim ve 3. Sınıf öğrencisiyim evet 4 hafta günlerden cumaydi ve okulda nobetciydim.Matematik ogretmenizin ilk hafta kayinpedrinin 2.hafta babasinin vefat etmesi üzerine izinliydi dolayisiyle öğleden 2 saat saatimiz boştu.Mūdūr yardımcısida eve gitmemiz için verdi amaa ne şanstır ki ben okulda görevli olduğum icin ayrilamiyorum .Bizim cocuklarda toplanmis ne yapsak diye konusuyorlardı.Bende beni birakmayin en azindan bende gelirim basket oynarim dedim.Ama dinletemedim duygu sömürüsü filan nafile gidip cod atacaklar arkadaşlar.Tamam lan dedim bende geliyorum çiktik okuldan 100 metrelik mesafeyi geri biraktik yolda arkadaşlardan biri hoca özelllikle nöbetçilerin gitmemesini söyledi dedi. Bende bunun vermis oldugu g** korkusuyla geri döndūm gorev başına. Bana aciyan bikaç kız arkadasımda gitmedi okuldan:)). Bahceye ciktik voleybol oynadik sıkıldık ayrıldık oyundan bir köşede konusuyoruz. Sonra yanımıza bir kiz geldi.(okulumuzda mūnazara turnuvası düzenleniyor ben arkadsımda munazaracıyız her sene turnuva duzenleyip egitim veriyoruz ama ben bu sene katılmadım)kız: ben argumani filan ne oldugunu bilmiyorum filan dedi. Arkadasim anlatiyo ama araya bende biseyler katiyorum bi sūre sonra konuyu ele aldim. Biraz fikir sahibi oldu iste sonra ben munazara bana göre mūnazaranın ne kadar saçma bisey oldugundan bahsettim (amacim kizi eglendirip muhabbet kurmak) jūri salaktir ne dersen inanmak zorundlar filan gibi seyler soyledim.bizler gūlūp eğleniyoruz o sirada bir kiz arkadasi geldi bunun ben hala devam edeyorum biz egleniyoruz ama munazarada olan arkadaşimin bana bir bakişi var :)). Her neyse sonra bu kızlarin sayısı artmaya başladi 4 5 kişi olduk ama benim okul açıldiğından beri gözüme kestirdìğim bir kiz vardı(melis) o hala yanimizdaki bankta oturuyo bi sūre sonra ortamı görūnce o da katildı. Ama benim cizz atti çūnki o aramiza katildıgında çikış ziline 5 10 dk gibi biseyler kalmiştı. O sadece dinledi ve gūldū hiç bir şey konusamadık(bi ara konusmaya heveslendi ama konuşturmadilar). Zil çaldi Marşımız okundu evlere gittik. Evde benim dūşūndūgūm tek şey okulda geçirdiğim son iki saatti bu bunalım pazar gecesine kadar devam etti. Pazartesi hazırlanıp okula gittim . Ilk tenefuste melisi gordum o bana doğru geliyodu bende ona doğru gidiyodum ama ben bahçeye cıkıyodum oda sınıfına gidiyodu. Ve yanımdan gecerken ben sadece merhaba dedim oda selam dedi ve yolumuza devam ettik. Çok siradan bir gūnūn sonuna gelirken erkek arkadaşların birinden dahice bir fikir çıkti ve guitar heroya gidelim dedi ve kararlaştık. Okul çkişı gıdıcez ama erkek arkadaşlardan birinin munazarasi var jurilik yapicak onu beklicez.(ben katilsaydım ben juri olucaktim). Okul dağıldı mūnazara başlıcak hangisine seyirci olarak katilsak diye bakiyoruz sinifin birini girdik melisa, sıradan şeyler konuştuk. Sonra arkadaş beni dışarı cekti başka sınıf bulalim diye ama kurtuldum ve iceri girdim . Tam o sirada melisa gozleri būyūmūş agzını genisce açmiş (eli ağzını kapatir durumda) ve çok şaşirmış bir durumda Bana: sen 11. Sinif misin dedi (kendisi ve cuma gelen kizların hepsi 10.sınıf) ve bir anda dışari tekrar cekildim ve kapi kapandi. O an alt ust oldum ve gectik bir sınıfa oturduk munazaranın bitmesi bekliyoruz konuşmalar bittikten sonra çömleri dışari cikardilar. Biz kaldik sonra kimin kazandını oğrendikten sonra dişarı cıktim . Çömlerde fitbacklerini almak için içeri girdiler. Ben koridordabiraz kafa dinliyodum ki melisalar dışarı geldi. Sonra koridorun ortasında bulustuk. Konusmaya başladik nasildi ilk deneyim filan konularini aştık tam beni bitiren soruyu sorucaktım ki: MElisa bana :demek 11 sinifsin dedi. Konusmaya başladık megerse o beni 9.sinif saniyomuş (cuma gūnū biri bana çöm demis ben evet benim çöm demisim) sonra neden geldiniz filan diye sordu.Sonra fitbacklerni almakk icin iceri girdiler ve ayrildik. Bi sure konusmadık. Ama ben konusmaya başlamişken onu kaybetmek istemiyordum. Her gece onun yanına giderim şöyle konusurum diye hayaller kurdum. Ama o an gelince insan duraksiyo ertelemek istiyo içten içe vazgeçyo. Bliyorum onun hayaller kurmasam sıradan biri olsa yanina gitmekte kendimi kasmicam . Ama bu iş boyle oluyo iste. Bi gun onumdeydi arkadasıyla birlikte gidiyodu kendi kendime lan nolacak ki dedim ve arkasindan ''Melisa'' dedim. O bana dondu selamlaştıktik sonra hiç pas vermiyosun gibisinden cūmleler kurmaya başladim. Ben sana bakiyorum selam vermek icin ama sen bana bakmiyosun dedim. O asil sen bakmiyosun gibisinden şeyler söylemeye başladı . Boyle konusarak onu sinifina kadar biraktim. Sonra gunum gayet normal bir şkilde sona erdi. Ertesi gun kantinde gordum. O da farketti beni ve bana bakti ve gulumseyerek kafasini cevirdi. Ben ona dogru gidiyorum tabii sonra tekrar donerek bana bakti ve gulumsemeye devam etti ve selam dedi. Nasilsin gibisinden konusmaya basladik kisa bir konusma oldu. Sonra kahvemi alip yukari ciktim. Ben melisayla tam muhaabet kurmaya basladim araya 5 gunluk bayram girdi. Ben 2 gun rapor verip bayram tatlini dokuz gun yaptim. E bayram sonrasi yazili haftasi zaten ders calismaktam adam akilli tenefuslere bile cikamadim. Bayram beri pek ekşın olmadi. Yalnizca oglearasinda yemek yemek okuldan kactik sonra okulun arkasinda atladim (okula girmek icin) oda o sirada kiz arkadasiyla birlikte geciyolardi (arka tarafta sadece ikisi vardi) aramizda 20 metre gibi bir mesafe vardi benim atladigimi gorunce Melisadan gūçlū bir öksuruk sesi yukseldi ama bu bana yonelik bir hareket miydi bilimiyorum. Bende oksurdugunu duyunca sadece goz ucuyla baktim ben ve ordan uzaklaştim. Ve bugūn bu yazıyı yazmaminda sebebi budur.4 erkek arkadaş yuruyoduk o yine bir arkadaşıyla karşıdan geliyodu. Ben ona bakip geri baska bi yere bakiyorum bana bakacakmi acaba diye yakaladim ama o selam vermedi . Ben gözlermi kapatarak selam vermeye çaliştim o sirada gözlerini kaçirdi ve kaldim öle. Ben ona selam verip vermeme konusnda konusuyorum o hala devam ediyo buna anlayamadim bi tūrlū ne yapmaya çaliştiğını biri aciklasin bna.

Edit: Lūtfen ciddi cevaplar yazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özet yazar mısın sadece olayı ilk cümleden sonra koptum olayın asıl kahramanları ve olayı ?
  • Hepsini okudum kardeş. Bence git konuş.
  • Kesin vercek

Seviyosan git konuş
  • Yazar degilim olay birebir gercek farkindayim biraz uzun anlatmisim olay kahramani:benim :))
  • Mobilden yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Hepsini okudum kardeş. Bence git konuş.

Okudaysan özet gecer misin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özet:bu bi kıza yaların demiş.o da gülümsemiş. sonra kız oksurmus
  • konuyu açtım,yazıyı gördüm ve ilk tepkim "ananın" oldu sadece bu kadar gerisi yok sadece "ananın" dedim ve bu yorumu yazmak üzere aşağı indim
  • Okudum zonk diye kaldım kızları anlamak zor gerçekten
  • şuraya bak anasını satiyim bakışmalar, göz kırparak haberleşmeler, kısa konuşmalar

dersin türkan şorayla kadir inanır -küfürr var burada
  • Okudum ama anlamadım
  • Öf çok sıkılarak okudum. Bir şey olmamış. Okumaya üşenenler hiç okumasın. Ben pişman oldum.
  • Özet:Bu bi kızdan hoşlanıyomuş sonra konuşma imkanı bulmuşlar konuşmuşlar ertesi günlerde kız buna selam vermemiş bu demiş niye selam vermiyosun falan sonra bidahaki karşılaştıklarında yine selam vermemiş bu kız napmaya çalışıyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scymex

Ben liseliyim ve 3. Sınıf öğrencisiyim evet 4 hafta günlerden cumaydi ve okulda nobetciydim.Matematik ogretmenizin ilk hafta kayinpedrinin 2.hafta babasinin vefat etmesi üzerine izinliydi dolayisiyle öğleden 2 saat saatimiz boştu.Mūdūr yardımcısida eve gitmemiz için verdi amaa ne şanstır ki ben okulda görevli olduğum icin ayrilamiyorum .Bizim cocuklarda toplanmis ne yapsak diye konusuyorlardı.Bende beni birakmayin en azindan bende gelirim basket oynarim dedim.Ama dinletemedim duygu sömürüsü filan nafile gidip cod atacaklar arkadaşlar.Tamam lan dedim bende geliyorum çiktik okuldan 100 metrelik mesafeyi geri biraktik yolda arkadaşlardan biri hoca özelllikle nöbetçilerin gitmemesini söyledi dedi. Bende bunun vermis oldugu g** korkusuyla geri döndūm gorev başına. Bana aciyan bikaç kız arkadasımda gitmedi okuldan:)). Bahceye ciktik voleybol oynadik sıkıldık ayrıldık oyundan bir köşede konusuyoruz. Sonra yanımıza bir kiz geldi.(okulumuzda mūnazara turnuvası düzenleniyor ben arkadsımda munazaracıyız her sene turnuva duzenleyip egitim veriyoruz ama ben bu sene katılmadım)kız: ben argumani filan ne oldugunu bilmiyorum filan dedi. Arkadasim anlatiyo ama araya bende biseyler katiyorum bi sūre sonra konuyu ele aldim. Biraz fikir sahibi oldu iste sonra ben munazara bana göre mūnazaranın ne kadar saçma bisey oldugundan bahsettim (amacim kizi eglendirip muhabbet kurmak) jūri salaktir ne dersen inanmak zorundlar filan gibi seyler soyledim.bizler gūlūp eğleniyoruz o sirada bir kiz arkadasi geldi bunun ben hala devam edeyorum biz egleniyoruz ama munazarada olan arkadaşimin bana bir bakişi var :)). Her neyse sonra bu kızlarin sayısı artmaya başladi 4 5 kişi olduk ama benim okul açıldiğından beri gözüme kestirdìğim bir kiz vardımelis o hala yanimizdaki bankta oturuyo bi sūre sonra ortamı görūnce o da katildı. Ama benim cizz atti çūnki o aramiza katildıgında çikış ziline 5 10 dk gibi biseyler kalmiştı. O sadece dinledi ve gūldū hiç bir şey konusamadık(bi ara konusmaya heveslendi ama konuşturmadilar). Zil çaldi Marşımız okundu evlere gittik. Evde benim dūşūndūgūm tek şey okulda geçirdiğim son iki saatti bu bunalım pazar gecesine kadar devam etti. Pazartesi hazırlanıp okula gittim . Ilk tenefuste melisi gordum o bana doğru geliyodu bende ona doğru gidiyodum ama ben bahçeye cıkıyodum oda sınıfına gidiyodu. Ve yanımdan gecerken ben sadece merhaba dedim oda selam dedi ve yolumuza devam ettik. Çok siradan bir gūnūn sonuna gelirken erkek arkadaşların birinden dahice bir fikir çıkti ve guitar heroya gidelim dedi ve kararlaştık. Okul çkişı gıdıcez ama erkek arkadaşlardan birinin munazarasi var jurilik yapicak onu beklicez.(ben katilsaydım ben juri olucaktim). Okul dağıldı mūnazara başlıcak hangisine seyirci olarak katilsak diye bakiyoruz sinifin birini girdik melisa, sıradan şeyler konuştuk. Sonra arkadaş beni dışarı cekti başka sınıf bulalim diye ama kurtuldum ve iceri girdim . Tam o sirada melisa gozleri būyūmūş agzını genisce açmiş (eli ağzını kapatir durumda) ve çok şaşirmış bir durumda Bana: sen 11. Sinif misin dedi (kendisi ve cuma gelen kizların hepsi 10.sınıf) ve bir anda dışari tekrar cekildim ve kapi kapandi. O an alt ust oldum ve gectik bir sınıfa oturduk munazaranın bitmesi bekliyoruz konuşmalar bittikten sonra çömleri dışari cikardilar. Biz kaldik sonra kimin kazandını oğrendikten sonra dişarı cıktim . Çömlerde fitbacklerini almak için içeri girdiler. Ben koridordabiraz kafa dinliyodum ki melisalar dışarı geldi. Sonra koridorun ortasında bulustuk. Konusmaya başladik nasildi ilk deneyim filan konularini aştık tam beni bitiren soruyu sorucaktım ki: MElisa bana :demek 11 sinifsin dedi. Konusmaya başladık megerse o beni 9.sinif saniyomuş (cuma gūnū biri bana çöm demis ben evet benim çöm demisim) sonra neden geldiniz filan diye sordu.Sonra fitbacklerni almakk icin iceri girdiler ve ayrildik. Bi sure konusmadık. Ama ben konusmaya başlamişken onu kaybetmek istemiyordum. Her gece onun yanına giderim şöyle konusurum diye hayaller kurdum. Ama o an gelince insan duraksiyo ertelemek istiyo içten içe vazgeçyo. Bliyorum onun hayaller kurmasam sıradan biri olsa yanina gitmekte kendimi kasmicam . Ama bu iş boyle oluyo iste. Bi gun onumdeydi arkadasıyla birlikte gidiyodu kendi kendime lan nolacak ki dedim ve arkasindan ''Melisa'' dedim. O bana dondu selamlaştıktik sonra hiç pas vermiyosun gibisinden cūmleler kurmaya başladim. Ben sana bakiyorum selam vermek icin ama sen bana bakmiyosun dedim. O asil sen bakmiyosun gibisinden şeyler söylemeye başladı . Boyle konusarak onu sinifina kadar biraktim. Sonra gunum gayet normal bir şkilde sona erdi. Ertesi gun kantinde gordum. O da farketti beni ve bana bakti ve gulumseyerek kafasini cevirdi. Ben ona dogru gidiyorum tabii sonra tekrar donerek bana bakti ve gulumsemeye devam etti ve selam dedi. Nasilsin gibisinden konusmaya basladik kisa bir konusma oldu. Sonra kahvemi alip yukari ciktim. Ben melisayla tam muhaabet kurmaya basladim araya 5 gunluk bayram girdi. Ben 2 gun rapor verip bayram tatlini dokuz gun yaptim. E bayram sonrasi yazili haftasi zaten ders calismaktam adam akilli tenefuslere bile cikamadim. Bayram beri pek ekşın olmadi. Yalnizca oglearasinda yemek yemek okuldan kactik sonra okulun arkasinda atladim (okula girmek icin) oda o sirada kiz arkadasiyla birlikte geciyolardi (arka tarafta sadece ikisi vardi) aramizda 20 metre gibi bir mesafe vardi benim atladigimi gorunce Melisadan gūçlū bir öksuruk sesi yukseldi ama bu bana yonelik bir hareket miydi bilimiyorum. Bende oksurdugunu duyunca sadece goz ucuyla baktim ben ve ordan uzaklaştim. Ve bugūn bu yazıyı yazmaminda sebebi budur.4 erkek arkadaş yuruyoduk o yine bir arkadaşıyla karşıdan geliyodu. Ben ona bakip geri baska bi yere bakiyorum bana bakacakmi acaba diye yakaladim ama o selam vermedi . Ben gözlermi kapatarak selam vermeye çaliştim o sirada gözlerini kaçirdi ve kaldim öle. Ben ona selam verip vermeme konusnda konusuyorum o hala devam ediyo buna anlayamadim bi tūrlū ne yapmaya çaliştiğını biri aciklasin bna.

Edit: Lūtfen ciddi cevaplar yazın

• bunun hepsini okuduğum için gerçekten gerizekalı olduğumu düşünmeye başladım
  • Paragraf

Herhangi bir yazının bir satır başından öteki satır başına kadar uzanan bölümlerine paragraf adı verilir. Her paragrafta, bir tek ana fikir çevresinde kümelenmiş birçok cümleler bulunabilir. Kaç satırda biterse bitsin, her paragraftan sonra satırbaşı yapılır; başka paragrafa geçilir.

Paragraflar düşünce birimidir. Bir paragraftan diğerine geçerken dil, düşünüş, anlam birliği sağlanmalıdır. Her paragrafın bir ana fikri, birden çok yan fikirleri bulunabilir. Ana fikir, paragrafın başında, ortasında, sonunda bulunabilir. Ana fikri taşıyan cümle açıkça görüldüğü gibi, gizli de olabilir.

Paragraflar birer fikir birimi olduklarına göre, taşıdıkları fikirlerin gerekliliğine uygun olarak, uzayıp kısalabilir. Okuyucunun ilgisini canlı tutacak kadar kısa, taşıdığı fikri açıklayacak kadar uzun olmalıdır.

Yazılı metinlerin bütününde olduğu gibi, her paragrafında da giriş, gelişme, sonuç cümlesi ya da cümleleri bulunmalıdır.

Çeşitleri

Paragraflar; olay, tasvir, fikir, tahlil paragrafları olmak üzere birçok çeşitlere ayrılır.

Olay Paragrafı: Pek olağan olmadığı için üzerinde topluluğun ilgisini çekecek bir olguyu anlatan paragrafa olay paragrafı denir ki bunlarda; olay, olayla ilgili ek olaylar, genellikle kronolojik bir sıra ile düzenlenir. Olay paragrafı; duygu, düşünce ve kanılarımızı gerçek ya da tasarlanmış bir olay içreisinde verir.

Tasvir Paragrafı: Olayın geçtiği yeri, canlı cansız varlıkları iyice tanıtmak için tasvir paragrafı yapılır. Düşünceyi aydınlatmak, anlatılan konuyu genişletmek gayesinde olan tasvir paragrafı, bir şeyin titizcesine bir tamlıkla anlatılmasında en büyük rolü oynar. Tasvir paragrafı, bir bakıma, yazı ile resim yapmaktır.

Tahlil Paragrafı: Bir konuyu çözümleme yoluyla incelemek üzere kurulan paragraflara tahlil paragrafı denir. Bir şeyi incelemek üzere parçalara ayırmak, çözümlemek için tahlil paragraflarına gereksinim vardır. Hikâye, roman ve benzeri türlerde insan psikolojisini belirtmekte tahlil paragrafı geniş yer tutar.

Fikir Paragrafı: Bir düşüncenin nedenlerini, delillerini; mantıksal, inandırıcı bir nitelikte ortaya koyan paragrafa fikir paragrafı adı verilir. Bu paragraflar, fikre bağlı, eşyanın zihinde aldığı biçimler esas tutularak yazılır. Fikir paragraflarından doğan yazılarda önce üzerinde durulacak mesele tanıtılır, sonra yardımcı fikirlerle; delillerle konu aydınlatılır. İddiaların ispatından sonra bir hüküm çıkarılarak sonuca varılır.

Yapısı

Bir paragraf üç bölüme ayrılır: Giriş, Gelişme, Sonuç.

Giriş Paragrafı : Paragrafın anlatmak istediğini, konusunu belirten cümledir. Bir iki cümleyi geçmez ve paragrafın başında yer alır.
    Gelişme Paragrafı : Paragrafın açılıp ilerlemesi için, örneklerden, karşıtlıklardan, benzerliklerden faydalanma bölümüdür. Bu bölüme geçiş paragrafı da denir.

Sonuç Paragrafı : Paragrafın son cümleleridir. Sonuç bölümü, çoğunlukla, tek bir cümleden meydana gelir. En kuvvetli fikir, en önemli görüş, sonuç cümlesinde yer almalıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.