Şimdi Ara

bu konudan anlayan yardımcı olana 20tl banka hesabına aktaracam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben tplink tl-wa5210 g markasında cihazı satın aldım 3 gündür kuramıyorum lütfen yardımcı olacak kimse yokmu ya kim anlıyor bu işten daha önce kulanan varmı ücreti neyse veririz yardımcı olan bıktım ya olmuyor.yardımcı olun

internete bir sürü resimli kurulum var hepsini deniyorum olmuyor teamwierle haledecek ama gerçektende anlayan varsa yardımcı olsun iş bitiminde 20tl banka hesabına emeğinin karşılığını göndereceğim.
    teşekkürler ilgililer özelden pm atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: salutary474747

merhaba ben tplink tl-wa5210 g markasında cihazı satın aldım 3 gündür kuramıyorum lütfen yardımcı olacak kimse yokmu ya kim anlıyor bu işten daha önce kulanan varmı ücreti neyse veririz yardımcı olan bıktım ya olmuyor.yardımcı olun

internete bir sürü resimli kurulum var hepsini deniyorum olmuyor teamwierle haledecek ama gerçektende anlayan varsa yardımcı olsun iş bitiminde 20tl banka hesabına emeğinin karşılığını göndereceğim.

bu iş için bu forumda kimsenin para isteyeceğini sanmıyorum..

http://forum.shiftdelete.net/tp-link/301944-tp-link-tl-wa5210g-dis-mekan-cihazi-nasil-kullanilir-client-repeater-ap-ayarlari.html

burdakileri yapın.

birde bu ürün modem değil biliyorsunuz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: salutary474747

merhaba ben tplink tl-wa5210 g markasında cihazı satın aldım 3 gündür kuramıyorum lütfen yardımcı olacak kimse yokmu ya kim anlıyor bu işten daha önce kulanan varmı ücreti neyse veririz yardımcı olan bıktım ya olmuyor.yardımcı olun

Resimli kurulumlardan da bakarak yapamıyorsan bence iq testi yaptırman lazım önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 2 Ağustos 2014; 16:05:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.