Şimdi Ara

Bu KVK beni çıldırtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell T70 telefonumun 15 Mayıs tarihinde dış ekranı kırıldı ve 20 Mayıs tarihinde İzmir KVK şubesine elden teslim ettik. 23 Mayıs tarihinde yapıldı 295 TL karşılığında. 24 Mayıs tarihinde teslim aldım. 1 hafta geçti ve iç ekranı arızalandı, 3 Haziran'da KVK'ya kargoyla gönderdik İzmir şubesine. Telefon 5 Haziran'da ulaştıktan sonra iki üç gün geçince baktılar telefona (süper hizmet!). Sonra 251 TL ücret geldi, 17 Haziran tarihinde servise giderek telefonun işlemini reddedip almak istedim, sonra babamın gelip alması gerektiğini (babamın adına verildi telefon) söyleyerek bana teslim etmedi. Kimlik göstereyim dedim, istemedi. O kadar IMEI nosu söyledim, istese form numarasını verecektim. Arayalım kendisi onay versin teslim almam için dedim onu da kabul etmedi, "Bizim öyle bir işlemimiz yok" diyerek. Kargoyla gelenin kargoyla gitmesi gerekiyor dedi. Uzatmadan peki dedim çıktım.
    20 Haziran'da tekrar gittim servise, yine aynı şekilde teslim almak istedim, bu seferki görevli ukalaca değil uygun bir dille kendisinin gelip alması gerektiğini söyledi. Kargoyla geleni elden teslim edemiyoruz dedi. Ben de "Peki o zaman kargoya teslim etme işlemini biraz hızlı yapsanız, cuma gününe kadar gelmesi gerekiyor o günden sonra kargoyu teslim alan olmaz" dedim, görevli de bugün çıkışını yaparız dedi. Cihaz takibinden sorgulatıyorum Teslimat Tarihi "20.06.2017" yazıyor, Teslim Alan kısmında ise "K" yazıyor.
    O günden beri ne KVK'dan mesaj, ne de kargodan mesaj gelmedi. Ne yapmamız gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 22 Haziran 2017; 20:31:38 >

• Hala ne kargodan ne de KVK'dan mesaj var, telefonun varlığından şüpheleniyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git bağır çağır başka türlü o telefonu hayatta geri alamazsın anlattıklarına anladığım kadarıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 yılındayız halen operatör telefonu alan var. Annem de T40 almıştı 5-6 kez garantiye gönderdi. Ekran birbirine giriyordu. En sonunda Tüketici hakem heyetine gidip dava açtıkta telefonun parasını alabildik.

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Neden bunu aldığımı ben de bilmiyorum bir daha marka garantili telefon alacağım zaten.

• Malum firmadan telefonla aramışlar babamı, elinize geçti mi diye sormuşlar. Anlayacağınız telefon yok ortada. Ne desem bilemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.