Şimdi Ara

Bu laptop bi mimar için uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11032

Merhaba arkadaşlar bu linkte vermiş olduğum laptobu kardeşime almayı düşünüyodum ama oyun laptobu olduğundan kararsız kaldım.Özellikleri ne kadar iyi olsa da fikrinizi almak istedim.Çizim programlarıyla sürekli haşır neşir olup zaman zaman render yapılacak olduğundan ihtiyacı fazlasıyla karşılarmı sizce?

Veya onu alma şu laptobu al derseniz önerilere de açığım.Ağırlık olarak yaklaşık %85 çizim %15 oyun oynanıcak diyebilirim.

• yani açıkcası render'da work station kullanılıyor benim bildiğim.

şu an kullandığınız pc'nin özellikleri nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: macellan83

yani açıkcası render'da work station kullanılıyor benim bildiğim.

şu an kullandığınız pc'nin özellikleri nedir?
    quote:

Orijinalden alinti: macellan83

yani açikcasi render'da work station kullaniliyor benim bildigim.

su an kullandiginiz pc'nin özellikleri nedir?

Macbook pro kullanıyor. Eski bi modeldi hatırladığım kadarıyla özelliklerini yazayım

Intel Core i5 2.5GHz 4GB ram 500GB harddisk'i vardı. İlginiz için teşekkür ederim
  • Bu bütçeyle alacağın en iyi laptop. i7-6700HQ işlemcisi ile Macbook Pro'da kullandığın i5'den daha performanslı. Render için Cuda destekli GTX970'den de yaralanırsın. Soğutma ve tasarım/kalite olarak da MSI en iyisidir. 32GB bellek ve 256GB SSD'de cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesur Adam -- 6 Eylül 2016; 13:09:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.