Merhabalar, Model yükseltmek için laptopumu satmayı düşünüyorum. Parçalarından çok anlamam o yüzden size sormak istedim. Ne eder, var mıdır bir değeri? NVIDIA GeForce GT 630M 2gb ekran kartı ve resimdeki, 600gb disk özellikler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. master -- 8 Nisan 2024; 1:37:30 > |
Bu laptopun ederi nedir?
-
-
LENOVO Z510 AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1161257456
Bu ilan senin laptoptan biraz daha iyi ama bence sen de bu fiyattan ver çünkü millet saçma sapan çöp laptopları bu fiyatlardan satışa koymuş.
Bataryasının bitik olmaması, ekranda sorun olmaması, klavyesindeki tuşların çalışıyor olması fiyat açısından önemli.
-
bilgisayarcı 1000 ile 2000 arasında bir teklif vericek. vermeyi düşünüyorum. sizce iyi midir?
-
muhtemelen senden 1.5a alıp 5-6 bine ilana koyar.
benzer pc
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-hp-pavilion-g6-i5-3.nesil-islemci-2gb-ekran-kartli-temiz-laptop-1161905606/detay -
3.400 e koy. 3.000'e satarsın
-
benim pc ısınınca tuşlar basmıyor ama. birisine bu sekilde satmak istemem
-
hocam böyle eski laptopları neden alıyorlar yani ucuz tamam ama teknolojisi eskimiş sonuçta
-
Daha dün berberim bana sadece youtube'a giren 2.el bir laptop satın almak istediğini söyledi.
Kimi insanın hayatı facebook'tan okey oynamak kimisinin ki youtube videosu izlemek.
-
Sorununu soylersin,ztn yukardaki fiyatta balon
Klavyeyi degisir veya usb klavye takar kullanacak kisi. -
Peki
İ7. 6 nesil islmeci
Gtx950 m ekran karti 4 gb
128gb ssd
Laptop ne eder sizce ?
1tb hard disk -
675 tl max.
-
Arkadaşım arıyordu ikinci el 5 yaşındaki çocuğu için, kırsın döksün umru olmaz. Alan genelde basit amaçlar için alıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X