Şimdi Ara

Bu lastiklerle nereye kadar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H.M.

Evet haklısınız diş derinliği iyi ama hamur sertleşti tutuşu azaldı baya, otobanda 90km hızın üzerine çıkamıyorum ne olur ne olmaz diye.

Lastik arayışlarına başladım ancak hangisini alacağıma karar veremedim, forumda baya araştırdım ama her lastik için memnun olan da var olmayan da. Önerebileceğiniz 4 mevsim lastik modeli varsa paylaşırsanız sevinirim. Cross climate+ modelini alacaktım ama forumda bir arkadaş mahkemelik olmuş lastik yanlardan yırtılmaya başlamış, ondan da vazgeçtim.

Lastik ve jant ebatlarınıza ve de bütçenize göre size uygun lastiği seçebilirsiniz. Çünkü bir kişinin memnun olduğu lastikten siz memnun kalmayabilirsiniz, bu sebeple size ve bütçenize en uygun lastiği benzer lastik yorumlarını da hesaba katarak karar verebilirsiniz.

Ben mesela sattığım puntom da michellin energy saver kullanıyordum ve gayette memnundum ama dediğim gibi bu memnuniyet sizin lastikten ne beklediğinize göre de değişir mutlaka.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Demeye kalkarsın anlamında söylemiştim usta.
  • O lastiğin bişeyi yok 20 bin km daha gider o lastikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C4E36DE -- 9 Mayıs 2017; 0:42:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamur sertliği, diş derinliğinin azalmasından daha tehlikelidir. yazın sert lastiklerle sıcak asfaltta idare edebilirsiniz ancak sonbaharda yağışlarla beraber aquaplaning yapabilirsiniz.
  • Good year duragrip oneririm. Kisin o karda iste bu lastiklerle işe gittim geldim hicbir sorun yasamadim. Kendisi yaz lastigi olur ;) aldigim arabada takiliydi, yinr lastik alacak olsam bundan alirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geç bile kalınmış.
  • Bu hafta lastik değişimi yapacağım mecburen, sıcak ve güneşli havada iyi de en ufak bir yağmurda ya da ıslak zeminde kalkışlarda patinaja düşüyor ve ön taraf yalpalıyor. Diş derinliği iyi olsa da hamur çok sertleşti ve gün geçtikçe taşlaşıyor.

Dayanıklılığı nedeniyle yine sert hamurlu lastik almayı düşünüyorum; lassa greenways ya da Bridgestone er300.

• Bu yazi rahat cikarir. 120 ustu hizlara cok cikio arabayi zorlamiyorsan normal kosullar altinda sikintisiz gider

• Marka.modeli ne lastigin

• Oo bu bişey mi benim lastikde balon bile var sizin lastikler 1 sene daha gider ama benceggüvenlik için değiştirin.

• mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Şimdikiler Bridgestone B250. İyi lastik ama çabuk kılcal çatlak verip sertleşiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şimdikiler Bridgestone B250. İyi lastik ama çabuk kılcal çatlak verip sertleşiyor.

B250 cok kotu bir lastiktir islak zeminde buzda gibidir. Ama 10 yil bile gider ama kotu lastik oldugundan 10 yilin anlami yoktur zaten :) siz o lastikten kurtulun bidahada 1 tl bile vermeyin. Bridgestone nun dandik ulkelere gonderdigi saglam ve ucuz bir lastiktir b250 ama etikete girse e sinifi bile alamayabilir cunku islak fren ve yol tutusu berbattir. Ama kullanirsaniz cstlakta olsa lastik cok saglam 10 yil bile gider cok ilginc bir saglamligi var. Ama kullanmaya degmez cok kotu ozellukleri var. Yazi gecir memnunsan ama islak zeminde cok buyuk sorun cikartabilir. Kurud da araci cok zorlamazsan bisey olmaz

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Aman fren yapmayın.
  • Lastik ölmüş, ağlayanı yok. Kendi canın umrunda değil, başkasının canını, malını tehlikeye düşürme bari. Veya canın sıkıldı, şaka yapıyorsun.

Aynen öyle hocam çok sağlam ama performansı yol tutuşu o kadar sağlam değil. Bu lastiği çoğunlukla bozuk satıhta, köy yollarında kullandım o kadar sivri taşlı yerlerden geçtim ne balon yaptı ne yarıldı. Ama bu sene baya bir uzun ol yapacağımdan değiştireceğim lastikleri hazır Lassa kampanyası devam ediyorken :)

• false6 kullanıcısına yanıt
    Lastikte sertleşme dışında bir sorun yok diş derinliği vs iyi durumda, zaten hız yapılacak yollarda da kullanmadım pek. Ama artık otoban ve şehirlerarası yollarda kullanacağımdan değiştiriyorum lastikleri.

• Üretim tarihi 2017 ıslak zeminde frenleme A Yakıt verimliliği A olan bir lastik almanızı öneririm hayat kurtarır ve yakıt konusunda paranız biraz daha cebinizde kalır fiyat aralığı 250 - 350 lira arası tanesi

• quote:

Aynen öyle hocam çok sağlam ama performansı yol tutuşu o kadar sağlam değil. Bu lastiği çoğunlukla bozuk satıhta, köy yollarında kullandım o kadar sivri taşlı yerlerden geçtim ne balon yaptı ne yarıldı. Ama bu sene baya bir uzun ol yapacağımdan değiştireceğim lastikleri hazır Lassa kampanyası devam ediyorken :)

İnan b250 diyince sasirdim. Ben o lastigi 18 yil once almis kullanmistim demekki hala uretiyorlar cok ilginc. Koy yollari tas toprak icin iyi bi lastik dedigin gibi saglam

Yine koy yoluna cok giriyorsan b ve c etiketli japon kore yada yanaklari saglam xl olan lastiklere yonel. Cok koy yolu yoksa dunlop fm 800 kumho ku 39 fln al derim lassa lar bildigim kadariyla c sinifi oluyor genelde tavsiye etmiyir kimse. Yerli mallarinda is yok

• Ya bide bu b250 sertlesince karda guzel tutunuyordu cok garip bi lastikti eskimisti atacaktim o zmnlar karda yokusu ciktim sasirdim cok garip bi lastik o ya :D bak onuda hayirladim simdi

Benzer bir olayı da bu kış İstanbul'da yaşadım :) karda dışarı çıkmak zorunda kaldım bu lastiklerle, garajdan hafif örtü ve hafif eğimli yerden hiç patenajsız çıktım ve yolda hiç kayma olmadı. Ben de arabanın abs asr vs vs var ondan herhalde demiştim. Lastikler hiç aklıma gelmemişti hatta korkmuştum kayar mıyız acaba diye. Bugün kumho dunlop tüm bayiler bi dolaşayım en iyisi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.