Şimdi Ara

Bu lastiklerle nereye kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2012 yılında sıfır km aldığım aracın lastiklerini hiç değiştirmedim ve şu an 80.000km'yi devirdik. Lastiklerin değişme zamanı geldi diye düşünüyorum ama diş derinliği ve yol tutuşu soğuk hava dışında gayet iyi. Bir de lastik taban yanak kesişim yerlerinde çatlaklar belirdi. Lastik resmini de ekledim. Sizce daha idare eder mi yoksa değişmeli miyim?
    Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
    Bu lastiklerle nereye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.M. -- 5 Nisan 2017; 22:8:50 >

• Ölüme kadar gider başka bi açıklaması yok bunun

• Arabanın keyfini alamıyorsun bu şekilde.
  • 5 yıl ve 40.000 km

bu ikisinden hangisi önce geldiyse yeni lastik almanız tavsiye olunur. size yeni lastik şart.
  • Yetkili servise sordum yanakta yarılma olmadığı sürece değişime gerek yok dedi. Ama yarılmayi beklemek de resmen kumar oynamak gibi birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.M.

Yetkili servise sordum yanakta yarılma olmadığı sürece değişime gerek yok dedi. Ama yarılmayi beklemek de resmen kumar oynamak gibi birşey.

Yetkili serviste balta çalıştırıyorlar demekki , o zaman takalım bi lastik parçalana kadar gitsin...80 bin km yapmış lastik değiştirin hemen ....
  • Lastikciye kadar gider
  • Anlaşılan yaza yeni lastiklerle girme zamanı gelmiş teşekkürler yorumlar için.
  • H.M. kullanıcısına yanıt
    yeni lastik taktıktan sonra konuyu güncelle. yorumunu merak ediyorum.
  • değiştirmelisin
  • Lastiğin şakası olmaz hocam değiştir hemen
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Araba değiştireceğine lastik değiştir diyorsun yani

Yorumumu eklerim muhakkak
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.M.

Araba değiştireceğine lastik değiştir diyorsun yani

Yorumumu eklerim muhakkak

Bu devirde araba alınmaz artık hocam. Bakımlarini yaptırıp bikac yil daha kullanmak lazim.

Lastik değiştirdikten sonra aracınızı yeniden seveceksiniz zaten. Şuan o lastikler darbogaz ediyor arabanızı.
  • Kısmetse en yakın zamanda Michelin crossclimate lastikleriyle değişim yapacağım, yaz/kış derdi de olmaz.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Haklısınız valla 2.el alsak acabalarla paranoyak oluyoruz, sıfır alsak vergiler malum. Dediğiniz gibi en güzeli bakımları ihmal etmeden mümkün mertebe mevcut arabayla devam etmek.
  • Hocam ben lastik yüzünden çok ciddi bir kazayı şans eseri atlattım..araba aniden yoldan cıkmıstı..lastikler kötü olmasına ragmen bile bile kumar oynamıstım resmen,bedeli agır olabilirdi..sakın gidecegi yere kadar kullanayım demeyin,ufak ihmallerin Allah korusun telafisi olmayabilir..sizin suanda 2.lastik takımını degistirmeniz gerekirken hic degisim yapmamıssınız..İlk işiniz lastik değişimi olsun hocam,adam akıllı lastik belki bir kere lazım olur onda da hayat kurtarır..
  • Yalnız lastik 80.000 km'ye göre gayet iyi durumda görünüyor, iyi dayanmış. Marka ve modeli nedir?
  • Soyle dusunun diyelim lastikden dolayi fren mesafesi kisaldi ve kut diye ondeki araca vurdun, tampon gitti. Tampon tamiri 4 lastikten daha maliyetli olacaktir. Sizin durum suna benziyor, kisin yazlik ayakkabi ile dolasip nereye kadar yururum diye sormaya benziyor. Afederseniz g.t üstü dusene kadar yurursunuz tabi. Lastikleri dedistirelim biran once.
  • Lastik ağlıyo resmen birak beni artik diye
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.