Şimdi Ara

Bu lastiklerle nereye kadar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: H.M.

Benzer bir olayı da bu kış İstanbul'da yaşadım :) karda dışarı çıkmak zorunda kaldım bu lastiklerle, garajdan hafif örtü ve hafif eğimli yerden hiç patenajsız çıktım ve yolda hiç kayma olmadı. Ben de arabanın abs asr vs vs var ondan herhalde demiştim. Lastikler hiç aklıma gelmemişti hatta korkmuştum kayar mıyız acaba diye. Bugün kumho dunlop tüm bayiler bi dolaşayım en iyisi

Bayi gezme nettrn telefon ac su ebat su model varmi de tarihi nedir de? İcine sineni bana ayirtin yada hafyaya cumartrsiye bana getirin de ellerinde yoksa bile 2 gune getirtiyorlar sonra got tsktir. Bide beles sibop hediye etsinler onu unutma. Bosa gezip vakit ve benzin tuketme. Dunlopta bedava 1 yil yol yardim var bide onuda al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Bugün lastikleri değiştirdim, taş gibi lastiklere o kadar alışmışım ki yeni lastiklerle yola çıktığımda sanki pamuklu yolda gidiyormuş gibi hissettim yol bozukluklarını hissettirmesi, ses falan eskiye nazaran baya azaldı.

Bir de eski lastiklerle gaza yüklenince patiye kaçıyordu şimdi o da kesildi. Ama konfor hissedilir derecede arttı yeni araba almış gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmin ettiğim yorum geldi.hayırlı olsun hangi marka model aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 19 Mayıs 2017; 22:14:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Sağolun valla lastik arabanın yarısı desek yeridir
    Lassa greenways aldım. Sürekli asfaltta kullanmayacağım için (%60 asfalt %40 stabilize yol kullanımı) kısmen sert ve dayanıklı bir lastik arıyordum, en iyi uyan Lassa oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.