Şimdi Ara

Bu lens alınır mı? 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amerika'dan gelecek bir arkadaşıma lens siparişi verecem Nikon AF-S VR Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED Telephoto Zoom Lens bu lens hakkında bilgi sahibi olanlar ya da ustalardan yorum bekliyorum.

Havacılık fotoğrafları çekiyorum o yüzden alıyorum.

• Lens güzel ama amerikadan getirtip garantisiz olacağına git hayyama sıfırı 1000 TL veya 2.el al 800 TL ye hem adam dükkan garantisi de verir
  • Baktım internetten ama burada bu lensi satan bir yer göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freepasscomment

Baktım internetten ama burada bu lensi satan bir yer göremedim.

internetten değil hocam hayyam çarşısına giderseniz var bu lensten ilerisi için bende düşünüyordum sıfırı ile 2.el arasında çok büyük fiyat farkı yok
  • Nacizane eğer havacılık fotoğrafı çekecek iseniz bu demek oluyor ki bu lensi elinizde kullanacaksınız. Yani bir tripod ile kullanma imkanınız çok az olacak. 200 mm den sonra bu tarz lensleri elde kontrol etmek oldukça zor oluyor. 55-200 e bakmanızı tavsiye ederim. Veya 18-270 gibi dizijitalde zoom oranı 15x gibi değerlere gelen tak-gez lensler de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdeniz

Nacizane eğer havacılık fotoğrafı çekecek iseniz bu demek oluyor ki bu lensi elinizde kullanacaksınız. Yani bir tripod ile kullanma imkanınız çok az olacak. 200 mm den sonra bu tarz lensleri elde kontrol etmek oldukça zor oluyor. 55-200 e bakmanızı tavsiye ederim. Veya 18-270 gibi dizijitalde zoom oranı 15x gibi değerlere gelen tak-gez lensler de olabilir.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdeniz

Nacizane eğer havacılık fotoğrafı çekecek iseniz bu demek oluyor ki bu lensi elinizde kullanacaksınız. Yani bir tripod ile kullanma imkanınız çok az olacak. 200 mm den sonra bu tarz lensleri elde kontrol etmek oldukça zor oluyor. 55-200 e bakmanızı tavsiye ederim. Veya 18-270 gibi dizijitalde zoom oranı 15x gibi değerlere gelen tak-gez lensler de olabilir.

Hocam Vr özellikli lens alırsa birde ele hakim olursa çekim yapabilir ayrıca 18-270 gibi lensler 70-300 kalitesi vermez bence çünkü ne kadar zoom oranı büyürse ışık doygunluğu o kadar düşer fazla kırılmadan dolayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.