Şimdi Ara

BU MAKİNA NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar asagıda verdigim linkteki fotograf makinasını almayı düsünüyorum sizce nasıl bir secim yoksa bu fiyat civarında daha iyisi varmı ?

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd93154#tablnk

• Son y lerde bi kere sd ve mmc kart kullanılmaması çok kötü diğer kartlar çok para..
  • Ms Pro Duo kullanıyo alet; 2Gb "sahte" Ms pro duo 40TL Ben 2,5 yıldır kullanıyorum çıtı çıkmadı valla

Bu arada o fiyata daha iyi bişeyler bakılabilir sanırsam...
  • Evet sony nin kullandıgı hafıza kartları cok pahalı o bir sorun degil peki linkini verdigim sony fotograf makinası nasıl sizce alınırmı ?
  • Bu linkte verdiğin Sony modeli Carl Zeiss Lens kullanmıyor.O yüzden pek fazla beklenti içinde olmamak lazım bana göre...
  • Peki bütcemi 500 ytl ye cıkarırsam en iyisi olarak neyi alabilirim ?

Neyi önerirsiniz ?
  • canon a540 olabilir..

Sen bide ne amaçla istiyorsun beklentilerin neler ona gör e bişieyler bakalım..
  • ewet neye göre alıyorsun amaçın ney kendini foto hevesiyle baya bi ilerletmekmı

yoksa aile içi foto cekmekmı
    hobi için mi alıyon ??

400 600 ytl arası canon a540 ve a570 var yeni çıkan bi bak onlara istersen

250 - 300 ytl arası samsung : s630 s730 d70 lere baka bilirsin

550 650 arası fuji s5700 -s6500 slr-leke düşüne bilirsin

not : genelde manuel ayara izin veren makineler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kad_kad -- 17 Ağustos 2007; 19:41:51 >
  • samsung s630 tekno sa da 259 ytl + 19 1 gb kart 2 tane 2500 lük pil çanta hediye

aile içi genel amaçlı benimde uzun süre kullandığım bir makina gerçekden yeni başlıyorsan seni yeterince tatmin edecektir..

manuel ayarlarıda mevcut..

video çekim harika,video çekerken zoom da var..
  • manule ayara izin veren canon A modellerinden almalısın ya da kodak c875 diğer bi olasılık
    ama 500 var dersen a570ıs al derim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_ur -- 19 Ağustos 2007; 14:07:16 >
  • Canon A630 öneririm. Çekimleri çok başarılı.
  • 2gb ms produo 65 lira garantili, korsan 30-40 lira nesi pahalı ki? çok hızlıdır bu ms ler.
    video kaydında sınır filan yok o nedenle.

dsc-s60 giriş düzeyi bir kompakt. 500 lira bütçeye onu almazdım, dsc-s850 çıkacaktı o iyi, dc w55 de oldukça iyi makine kanımca.
  • kodak v570 dual lens ve boyutları da fiyatı da iyi
    kodak bölümüne bak
    bende v610 var memnunum fakat v570 in boyutu daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.