Şimdi Ara

Bu Mavi Ekran Hatası Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sistem ozellikle oyunlarda her gun olmasada bi anda hizli calisip asagida verdigim mavi ekran hatasini verip ya kendisi reset atiyor ya oyle kalip benim atmami bekliyor.Bu kodlar neyle alakalidir ve ne yapmam gerekir ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ediyorum.
     Bu Mavi Ekran Hatası Nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradaki programla hatanın hangi dosyadan kaynakladığına bir bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetKeePeR

Buradaki programla hatanın hangi dosyadan kaynakladığına bir bak.

hangi program hocam bana da lazım da
  • sana tavsiyem ram leri tarat anakartının üzerinde kaç tane ram var ??
  • ramii_dgn R kullanıcısına yanıt
    Toplamda 4 Gb olmak uzere 2 slot ram var hocam.

• ram test programıyla ram leri tek tek tarat birisinde sorun olabilir mhz leri faln aynı deilmi?
  • ramii_dgn R kullanıcısına yanıt
    Ayni hocam.Daha once bende ramden suphelenip degistirmistim ama degisen bir sey olmamisti.Siz sorunun ramden kaynaklandigina eminmisiniz bu arada ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum şunu belirteyim önce mavi ekran hatası yazılım kaynaklı değil büyük ihtimal donanım kaynaklı fiziksel bir sorundur, yani ya ramlerde yada hddlerde bir enayilik var demek bu. Nereden biliyorsun dersen benim kasa pcyi bir süre böyle kullandım bazen oyunlara girerken bazen durduk yere bazende açılırken mavi ekran veriyordum bayağa araştırdım, Ramler den ve hdd den olabileceği sonucuna ulaştım her neyse dedikleri gibi bir süre sonra hdd tamamen yalan oldu siyah ekran hiç açılmamaya başladı, yani bir hdd alıp yeni windows kurdum fakat eski hdddekiler yalan oldu o ayrı. Yani pcni ya servise yada bir tamirciye götürmen gerek. Onlarda muhtemelen bozuk olanın yerine yenisini takacaklardır, tecrübelerim dahilinde de başka şekilde düzelmesi mümkünsüz.
  • turker03 kullanıcısına yanıt
    Ram daha önce değişmişti yine aynısı oldüğuna göre harddiski değiştirme zamanı gelmiş demektir bu.Peki sorun PSU kaynakli olabilir mi ? 600 W PSU kullanmaktayim.

• Captain Charisma C kullanıcısına yanıt
    Dediği gibi bunu anlamanın en iyi yolu deneme yanılma yada başka bir yolu varsa ben bilmiyorum. Eğer başka bir hdd veya psu ile değiştirip denebiliyorsanız deneyin. Ama Ram ve Hdd en yüksek mavi ekran sebebi, psudan da olabilir ama daha düşük ihtimal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.