Şimdi Ara

Bu mayıs xbox 360 alim mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mayısda xbox 360 alıcam ama aynı dönemde 720 in çıkmasından korkuyorum bu mayıs 360 alıp GTA V in keyfini sürüp 2 sene sonra 720 alsam mı yada bu sene sonunu bekleyip 720 yimi alsam

• 360 icin verecegin para en fazla 500 olur...

720nin cikacagi kesin degil, ciksa bile 1000den assagi olmaz

artik sen hesapla...
  • Yeni konsolu çıkar çıkmaz alsan bile pek fazla oyunu olmayacağı için seni tatmin etmeyecektir. Yine oyunların çıkması ve konsolun a dan z ye incelenmesinden sonra alınır hale gelir bu da yaklaşık olarak 6 ay ile 12 arasında değişir. 2.el bir jasper arcade al fazla yatırım yapma 300-350 liraya oyunları dilediğin gibi oyna 1 sene sonra da yeni modelini alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

360 icin verecegin para en fazla 500 olur...

720nin cikacagi kesin degil, ciksa bile 1000den assagi olmaz

artik sen hesapla...

Keşke 1000'den çıksa ya. 1500'den aşağı olmaz diye düşünüyorum ilk zamanlar ...
  • 720 ilk ciktiginda almak sahsen gereksiz olur yeni konsol fazla oyun secenegi olmaz buraya hangi oyunlar gelir gelmez bilinmez
  • o zaman bi çıkta alırsın
  • Ozaman ben bu Mayıs xbox 360 alıyorum 2 sene sonrada xbox 720 alırım ozamana oyun sayısıda artar fiyatı birazda düşer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pc varsa(oyunları çalıştırıyorsa) bence konsol almaya gerek yok ,bende almayı düşünüyordum ama vazgeçtim gibi 720 ne tür seçenekler sunacak bilmiyorum
  • Pc var yeterince güçlü değil birde gta V i forzayı gear of wars vb. oynamak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.