Şimdi Ara

#### BU NASIL ADALET MUTLAKA BAKIN #### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlis soruyu bilerek her sene koyuyolar seneyede olacak ogrenci elemek icindir bu ogrenci vaktini yesin diye. bilen ogrenci bu yanlis der gecer zaten.
    stres yuzunden ne hallere dusen arkadaslarim var cocuk 3. senehye kaldi
    heyecan stres bitirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işler böyle yapacak bir şey yok. Ygs denemelerinde yaptığımdan ortalama 100 puan filan daha az yaptım asıl sınavda.
    Hayır bu sistemde adalet olsa ne olacak ? Baştan aşağı sakat. Kökten değişim şart.
    Dediklerinden en önemlisi belki de okul puanı mevzusu. Ciddi adaletsizlikler dönüyor. 1. Tercihimi 4 puan farkla kaçırdım. Mesela matematikçi 3 sene boyunca bizim sınıfa ve bana takmasaydı belki de ilk tercihime girecektim. Belki de benim yerime özel okulda okuyup parayla not şişiren birisi girdi oraya. Şu anda herkesi etkileyen en büyük adaletsizlik okul puanıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooney665

ÖSYM Sağolsun herşeyin içine etti. Bende 0.305 puanla ilk tercihi kaçırdım.

BENDE NASIL ADALETTİR DİYE İSYAN ETTİM , ANCAK HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR KARDEŞ.

senden yüksek puanlı birinin senin yerine yerleşmesi mi adaletsizlik? ne yani önündeki adamın yerine sen mi yerleşseydin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benighted.

Bu işler böyle yapacak bir şey yok. Ygs denemelerinde yaptığımdan ortalama 100 puan filan daha az yaptım asıl sınavda.
    Hayır bu sistemde adalet olsa ne olacak ? Baştan aşağı sakat. Kökten değişim şart.
    Dediklerinden en önemlisi belki de okul puanı mevzusu. Ciddi adaletsizlikler dönüyor. 1. Tercihimi 4 puan farkla kaçırdım. Mesela matematikçi 3 sene boyunca bizim sınıfa ve bana takmasaydı belki de ilk tercihime girecektim. Belki de benim yerime özel okulda okuyup parayla not şişiren birisi girdi oraya. Şu anda herkesi etkileyen en büyük adaletsizlik okul puanıdır.

haklısın kardeşim o kadar saçma bir şey ancak Türkiyede olur diye düşünüyorum malesef ya ülkemizin gençleri mahvoluyor ama kimin umrunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

yanlis soruyu bilerek her sene koyuyolar seneyede olacak ogrenci elemek icindir bu ogrenci vaktini yesin diye. bilen ogrenci bu yanlis der gecer zaten.
    stres yuzunden ne hallere dusen arkadaslarim var cocuk 3. senehye kaldi
    heyecan stres bitirir

Ama emeklerle oynanıyor bilerek yanliş sorumu sorulur yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: komikmi

Hocam matematikte denemede 40-43 yaptığımda kafamı duvarlara vururdum sınavda 20 net geldi. Hocam duysa inanmaz. Hayat iste. Garip.

Haklısın kardeşim sağlık olsun diyebiliyoruz anca

• Banada aynılari oldu nedir yani. 37k da idim okul 40k ya attı ege pc39k istanbul pc 39k gelecekti. dokuz eylül pc geldi 45k da. Ygs denemelerinde 430 alırken ygs 350 geldi. lys de çektim 37k ya. Neyin haksızlığı. Dershanede en iyilerdendim ama sonuç bu işte.Bizim okulda kol gibi sordu. 75 falan okul ortalamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 24 Temmuz 2015; 20:18:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

arkakasimmmmm hayat bu garip ve muammaa bilemessin nerde ne olacakkk demekki nasibim buymus diyip kabul edeceksin baska care var mj ?

he birde adalet demissiinn...adalet bekliyorsan bastan kaybetmisinn oturup aglamaya mahkumsunnnn

Merhaba yine ben. Gözünü yiyim şu yazı stilini düzelt

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

quote:

Orijinalden alıntı: rooney665

ÖSYM Sağolsun herşeyin içine etti. Bende 0.305 puanla ilk tercihi kaçırdım.

BENDE NASIL ADALETTİR DİYE İSYAN ETTİM , ANCAK HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR KARDEŞ.

senden yüksek puanlı birinin senin yerine yerleşmesi mi adaletsizlik? ne yani önündeki adamın yerine sen mi yerleşseydin?

neyi eksiledigini bilmeden eksilemis seni bazilari. bunlar hep ucundan kacirmanin verdigi ofkeden kaynaklaniyor ama dedigin dogru, siralama sinavinda boyle seylere hazirlamali insan kendini.

• 0.1 ile seneye kaldim ben.

• e3xN E kullanıcısına yanıt
    Kardesim ygsde ole yapman cok normal yani haksizlik felan arama lysde ise kimyadaki o 2 soru kesinlikle yanlisti yanlis soruyu nasil dogru yaptigini osymye anlatarak hakkini arayabilirsin tabi bole bisey yapamiyacagin belli okul puaninda ise lisenin basinda bole olacagi belliydi biraz dusunup istedigin yere gidebilirdin bende fen lisesine gidip 76 ort ile mezun oldum belirtim yani kisacasi bu kasar acikta olan seylerde haksizlik arama ustu kapalilarda sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Strange55

Kardesim ygsde ole yapman cok normal yani haksizlik felan arama lysde ise kimyadaki o 2 soru kesinlikle yanlisti yanlis soruyu nasil dogru yaptigini osymye anlatarak hakkini arayabilirsin tabi bole bisey yapamiyacagin belli okul puaninda ise lisenin basinda bole olacagi belliydi biraz dusunup istedigin yere gidebilirdin bende fen lisesine gidip 76 ort ile mezun oldum belirtim yani kisacasi bu kasar acikta olan seylerde haksizlik arama ustu kapalilarda sorun

anlatsam nolcak kardeş birinin cevabını ben buldum şıklarda yoktu birinde şıkkın biri yanlıştı diğerinde 2 şık doğruydu anlatsam ne yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

arkakasimmmmm hayat bu garip ve muammaa bilemessin nerde ne olacakkk demekki nasibim buymus diyip kabul edeceksin baska care var mj ?

he birde adalet demissiinn...adalet bekliyorsan bastan kaybetmisinn oturup aglamaya mahkumsunnnn

Merhaba yine ben. Gözünü yiyim şu yazı stilini düzelt

tarzimiz farkimiz qnq xd falan yapmiyorum en azindan yahu

• MTOK ve Okul birinciliği kontenjanıda ayrı bir saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e3xN -- 25 Temmuz 2015; 19:39:34 >
  • Eksileyeceksiniz biliyorum ama denemelerde hele ki denge de 40 yapıp sınavda 20 yapmanın 2 tane açıklaması var.Soruları ezberliyorsunuz mantığını kavramadan cozuyorsunuz yeni soru tipleri gelince cuvalliyorsunuz diğer açıklaması ise heyecan panik vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Eksileyeceksiniz biliyorum ama denemelerde hele ki denge de 40 yapıp sınavda 20 yapmanın 2 tane açıklaması var.Soruları ezberliyorsunuz mantığını kavramadan cozuyorsunuz yeni soru tipleri gelince cuvalliyorsunuz diğer açıklaması ise heyecan panik vs.

Ben ezberlemiyordum ama belkide farketmeden ezblerliyorduk ama heyecan kesinlikle vardı zaten
  • Yalnız iptal olan sorular doğru sayıldı onu bi geç onda rakiplerinle herhangi bir şey olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: diyegokosta

Yalnız iptal olan sorular doğru sayıldı onu bi geç onda rakiplerinle herhangi bir şey olmadı

Kardeş herkesin doğru kabul edildiği soru doğru sayılsa nolur düşün bakalım bi adam bilmediği halde doğru sayılıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.