Şimdi Ara

#### BU NASIL ADALET MUTLAKA BAKIN ####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burası çok büyük bi forum ve gençlerden oluşuyor derdimi siz anlarsınız size derdimi açmak istiyorum.

1)Arkadaşlar YGS'de son deneme netim 113 dü ve genelde netlerim 110 dan aşağı düşmez 115 den yukarı çıkmazdı ama YGS de aşırıııı bir heyecan yüzünden 93 net yaptım ilk tokat buydu bana vurulan.

2)Arkadaşlar aynı şekilde LYS 'de 120 net yapıyordum genelde ama sınavda yaptım 100 net.Denge matematikde 38 43 arası yapardım LYS'de 27.5 yaptım inanamadım.Bu ikinci tokat oldu.

3)Arkadaşlar her neyse 36 bin sıralamam geldi MF4 73 olan okul puanım 40 bine attı bunu içimde buruk bi his oluştu ve tercihlerimi yaptım.

4)Hayalim ege üniversitesi inşaat mühendisliğiydi ve şu an 6 puanla o bölümü kaçırdım aynı şekilde İYTE İnşaatıda 4 puanla kaçırdım ve dokuz eylül inşaata yerleştim.

5)Arkadaşlar şimdi asıl sorun benim YGS deki iptal olan türkçe sorusu ve iptal olan 2 kimya sorusuda doğruydu ama ÖSYM bunca verilen para ve emeğe karşı soru hazırlayamadı ve bu 3 soru doğru olsaydı benim zaten 6 7 puan fazlam olacaktı.

6)Aynı şekilde okuduğum Anadolu Lisesi berbat bir şey bilmeyen egosu tavanda olan hocalardan oluşuyordu yalakalık etmeyi bilemedim bu yüzden karne ortalamam 73 o
    ldu.Gerçekten edilen yalakalığa göre sözlü verilen bi okuldu bu yüzdende 36 binden 40 bine düştüm İYTE de Ege de oluyordu büyük ihtimalle 36 da kalsaydı

7)Arkadaşlar her okulda sorulan yazılısı sorusu aynı olmadığı ve hocaların aynı olmadığı bir ülkede nasıl karne ortalamasına göre puan verilir eski sistem gibi okul sırasına göre olsa hadi neyse diyeceğim hiçbir şey bilmeyen adamın karnesi benden yüksek oluyor.

Arkadaşlar şimdi sorum sınav anında kötü yapmamı gene kendi suçum olarak görüyorum benim netlerimi yapan adamlar genelde 20 25 bin arası yaptı hadi ona eyvallah ama ÖSYM nin yaptığı saçma kurallar yüzünden bizim hayallerimiz neden yıkılıyor ve nereye kadar bu düzen böyle gidecek ?

• ÖSYM Sağolsun herşeyin içine etti. Bende 0.305 puanla ilk tercihi kaçırdım.

BENDE NASIL ADALETTİR DİYE İSYAN ETTİM , ANCAK HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR KARDEŞ.
  • Haklısın. Fakat bu dünya da ne adaletli ki bu adaletli olsun
  • Hocam matematikte denemede 40-43 yaptığımda kafamı duvarlara vururdum sınavda 20 net geldi. Hocam duysa inanmaz. Hayat iste. Garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Haklısın. Fakat bu dünya da ne adaletli ki bu adaletli olsun
    herşeyde bir hayır vardır, iş eninde sonunda kendini geliştirmeye kalıyor.Hem dereceye oynayabilirsin rahatlıkla.Buda senin avantajın olur

edit:Bende ygs de 32 net,lys1 de 5-6 net, lys2 de 5-6 net düşük yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatantatatatan -- 24 Temmuz 2015; 2:43:34 >
  • Ben kimseye yalakalık falan etmedim okul puanım 92.5 idi Anadolu çıkışlıyım ben de sağlık olsun yapacak bir şey yok zamanla kabulleneceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikmi

Hocam matematikte denemede 40-43 yaptığımda kafamı duvarlara vururdum sınavda 20 net geldi. Hocam duysa inanmaz. Hayat iste. Garip.
    Gerçekten inanmak zor kardeşlerim ya bu kadar kolay insanların hayallerini yıkmak.
  • O okul puanının içi seni yakar dışı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: baelish

Ben kimseye yalakalık falan etmedim okul puanım 92.5 idi Anadolu çıkışlıyım ben de sağlık olsun yapacak bir şey yok zamanla kabulleneceğiz

Kardeşim mutlaka böyle yalakalığa bakmayan okullar vardır ama inan bizimki öyle değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatantatatatan

herşeyde bir hayır vardır, iş eninde sonunda kendini geliştirmeye kalıyor.Hem dereceye oynayabilirsin rahatlıkla.Buda senin avantajın olur

edit:Bende ygs de 32 net,lys1 de 5-6 net, lys2 de 5-6 net düşük yaptım.

Alıntıları Göster
    Her şeyde bi hayır vardır diyip boş verme hakkını bi şekilde ara ve bul ösym'ye olan güven sarsıldı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: e3xN

quote:

Orijinalden alıntı: baelish

Ben kimseye yalakalık falan etmedim okul puanım 92.5 idi Anadolu çıkışlıyım ben de sağlık olsun yapacak bir şey yok zamanla kabulleneceğiz

Kardeşim mutlaka böyle yalakalığa bakmayan okullar vardır ama inan bizimki öyle değildi

Doğru diyorsun KARDEŞ her yerde aynı olmuyor elden ne gelir nasip yani başka birşey diyemiyorum zaman Herşeyin ilacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBaran7

Her şeyde bi hayır vardır diyip boş verme hakkını bi şekilde ara ve bul ösym'ye olan güven sarsıldı artık

Alıntıları Göster
    Alakasız ama :

"Adalet dediğiniz o kadar da adil bir şey değilmiş demek"
    -Pardon (2005)
  • Her şey de vardır bir hayır. Sıkma canını ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monha

Her şey de vardır bir hayır. Sıkma canını ;)
    Arkadaşlar YGS ye hayırlısı dedim LYS ye hayırlısı dedim sonular geldi yine mi hayırlısı bazen Allah a asi geldiğimi düşünüyorum ama nereye kadar hayırlısı demektende kaçamıyorum
  • quote:

Arkadaşlar YGS ye hayırlısı dedim LYS ye hayırlısı dedim sonular geldi yine mi hayırlısı bazen Allah a asi geldiğimi düşünüyorum ama nereye kadar hayırlısı demektende kaçamıyorum

iyi birader herşeyi kafana takmaya devam et
  • quote:

quote:

biraz takmamak lazım haklısın kardeşim takmayan adamlar yapıyor ne yapıyorsa

• quote:

quote:

quote:

biraz takmamak lazım haklısın kardeşim takmayan adamlar yapıyor ne yapıyorsa

Alıntıları Göster
    iyide o sorular iptal edilmeysedi herkesin puanları 5-6 puan yüksek olcaktı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mezuniscoming

Alıntıları Göster
    ALLAH Belanı versin ÖSYM , başka ne diyim bilmiyorum .

Yandaşların çocukları yüzünden bu kontenjanlar tamamen dolmasın

Ah aha EK TERCİH olayı varya tamamen yalan bakın kontejanlar hep dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mezuniscoming

Kardeşim puan sınavı değil sıralama sınavı bu herkesin doğru kabul edildiği için öne geçemedim yani
  • arkakasimmmmm hayat bu garip ve muammaa bilemessin nerde ne olacakkk demekki nasibim buymus diyip kabul edeceksin baska care var mj ?

he birde adalet demissiinn...adalet bekliyorsan bastan kaybetmisinn oturup aglamaya mahkumsunnnn
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.