Şimdi Ara

Bu nasıl İştir Anlamadım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok ilginç bir olay başıma geliyor dün den beri. Foruma baktım sanırım başka kimsenin başına gelmemiş.
    Olay kısaca şu, dün yeni bir hesap açtım, carnac a girdim ve lvl 1 karakterim 5 dk. sonra ban landı moradon orc gate de otururken. Ne oldugunu anlayamadım 2.ci hesabı açtım. Aynı olay onun başınada geldi. 3 tane arkadaşımı aradım olayı anlattım yeni hesap açıp denemelerini istedim sonuç aynı, onlarda ban 5 dk sonra. 4 ayrı adress 2 farklı il 4 farkılı pc den aynı sonuç aldık. Aklınıza ilk gelen soruyu yanıtlayayım hemen, Pc de herhangi bir hile programı kops mops sh falan filan yüklü degil. Sizlerin içinizdende böyle bir sorun yaşayan oldumu biz bir anlama vermedik olaya.

Yorumlarınız için Teşekkürler.

• bende ban sorunu yok dc sorunu var ilginç geldi bu iş bana
  • Premiumsuz Carnac serverine girmiyor ben denedim girmedi bomboş servera.PvP server gibi.Sizdede 3 günlük pre ile girdiğiniz için olmuş olabilir.Ama tam bilmiyorum.Bilen arkadaşlarımız yardımcı olabilirler
  • İsin tuhafı farklı bir server da acınca karakteri problem yok. Dün ve bugün actıgım hesaplarla carnac-east de acılan karakterlerde oluyor.
  • 2 günlük bi sorun olabilir belki
  • Aynı sorun benimde başıma geldi .

Değişik cevaplar geldi ama nedenini sadece banlayan bilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_22456420/mpage_1/key_//tm.htm#22456420
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.