Bugün bir çılgınlık yapıp geç saatlere kadar uyumak istedim. 18:00e kadar aralıklarla uyudum. Her neyse saat 13:00 sıralarında annem ve kardeşim yatağımın yanındaki bilgisayarda bir bilgi yarışması oynuyorlardı. Uyandım, bir süre sonra yine uyudum. Bana sorular soruyorlardı ben de cevap veriyordum. Sonra daldım iyice rüya görüyorum, gayet normal bir rüya ama rüyanın içinde annem ve annemin elinde bir laptop var, bana sorular soruyor ben de cevaplıyorum. Rüya bir taraftan kendi akışında gidiyordu. Neyse sonra uyandım baktım annem ve kardeşim bilgisayar başında aynı şekilde oyuna devam ediyor. Bana soru sorduklarını ve benim yanıtladığımı öğrendim. Yani bu aslında çok anormal bir olay değil. Ama ben yine yarı uyur durumda olsam ve bana sorular yöneltilse bülbül gibi ötmeyeceğim ne malum?
Soranlar yabancı olursa beynin "sen kimsin lan" diye soracaktır.Zaten tam uyumamışsın.Gece uykunda bunun olması zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Soranlar yabancı olmazsa da risk içerir sonuçta hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme