Şimdi Ara

Bu ne küstah, ne gereksiz, ne patavatsız bir adamdır yaww!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • el atmadığı bi mesele bu kalmıştı...pişkin herifin

Bu ne küstah, ne gereksiz, ne patavatsız bir adamdır yaww!!!

Büyükanıt'ı övdü, Özkök'ü eleştirdi
    Erman Toroğlu, dün geceki Maraton'da YAŞ kararlarını yorumladı. Toroğlu, yeni Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'ı överken Org. Özkök'ü eleştirdi. İşte Toroğlu'nun celallendiği an.

Şansal Büyüka ile birlikte Lig TV'deki Maraton programında haftanın futbol maçlarını yorumlayarak gündem oluşturan Erman Toroğlu, bu kez Yüksek Askeri Şura kararlarını yorumladı.

Maraton programında önce yeni sezonun açılışı maçı öncesinde Ankara'da yapılan büyük çoğunluğu gazilerden oluşan Ampute Milli Takımı'nın maç görüntüleri ekrana taşındı.

Kiminin tek kolu, kiminin tek bacağı terör örgütünün kurduğu pusular sonucunda kaybedilmiş olan gazilerin bu görüntüsünün ardından Erman Toroğlu, "Ben futbol dışında bazı konularda konuşmak istiyorum" diyerek söze başladı.

Genelkurmay Başkanı değişikliği ile söze giren Erman Toroğlu, Hilmi Özkök'ün çok anlayışlı ve demokratik bir Genelkurmay Başkanı olduğunu Yaşar Büyükanıt'ın ise asker gibi asker olduğunu söyledi. Toroğlu, başbakan, bakanlar ve politikacıların anlayışlı ve demokratik olabileceğini, askerler için bunun sözkonusu olmaması gerektiğini savundu.

"Ben çok anlayışlı demokratik Genelkurmay Başkanı istemiyorum. Benim askerim kodummu oturtmalı. Vurdummu oturtmalı" diyen Toroğlu, (Ekrana gelen görüntüleri kastederek) "Artık millet bu görüntüleri istemiyor. Benim Genelkurmay Başkanım asker gibi asker olmalı. Ben asker gibi asker istiyorum. Yaşar Büyükanıt asker gibi askerdir." dedi. Toroğlu'nun konuşurken sık sık önündeki masayı yumrukladığı görüldü.

Şansal Büyüka'nın uyarılarına Toroğlu, "Ben sadece içimi döktüm. Ben yoldaki vatandaşın hissettiklerini anlattım. Sokaktaki insanların tepkisi bundan çok daha sert. Öyle yukarılarda oturarak değil halkın içinde neler yaşandığı iyi gözlemlenmeli" dedi.

Osman Ateşli-HABER7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_yakamoz_| -- 7 Ağustos 2006; 4:35:25 >

• adam duayen adam ordinaryus maç yorumcusu adam bilimsel bi kişilik zeka küpü.bunun gibi bitane daha var oda herşeyi yorumluyo güzellik yarışmalarında jüri bilem oluyo yahuuu.eskiden böyle boş adamları kurşunlayan bi tayfa vardı nerde onlar yahuu?aramıyo değilim valla
  • erman,hıncal,şansal her b.ku bilen adamlar bunlar...
  • Kabzımal Erman, haldeki hıyarlarıyla uğraşsın futbol yorumu dahi yapmasın.Yorumları birşeye benzemiyor belden aşağı çok konuşma yapıyor.Herifin ddilinin ayarı yok ki.
  • arkadaşlar bende erman toroğlundan nefret ediyorum ama adama helal olsun ekranlarda milletin söylemek istediği şeyi söyledi. bence gayette güzel söylemiş. kimse artık terörden yara almak istemiyor. ve umarım artık hükümet ve askeriye bu işe bir son verir. pkk denen itlerin kökünü kazırlar.
  • onun yüzünden pastırma yiyemez oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

onun yüzünden pastırma yiyemez oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadar ezikçe değil mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • helal olsun erman hocaya valla çok da güzel söylemiş.
  • vallahi helal olsun hocaya tam içimden geçenleri anlatmış biz Türküz şu kadar güçlüyüz diyoruz ama elin dağdaki teröristinden daha çok çile çekiyoruz biri yeter demeli artık buna iran bile geçti sınırı bizim irandan neyimiz eksik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.