Bildirim
bu nedir? 11 mbit bağlantı!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kıyak gecmişler sana.. -
telekom yerine yakınsın bence, bu yüzden çünkü verdikleri 8mbi t ama yakındakilerde farklı bende 4 mbit vardı 410 kb de arkadaşım ptt yakınında idi 500 le çekiyordu gibi;) -
Biz burda 6mbit'e zor çıkıyoruz. Senin 11 mbit
birde adil kullanım için 15 gb dan sonra hız 512'e iniyor. Ona gelince adil kullanım,hıza gelince yok -
Arkadaşlar ben 141 GB indirdim.Ondna sonra 512 kb/s e düştü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Luigi
Arkadaşlar bugun ttnet ten smile a taşınan adsl hattım açıldı. bir speedtest e girip test yapayım dedim. buyrun screenshot! bu nedir nasıl olur :)
hat ne kadar veriyorsa hepsini açmışlar. -
bana o site bir keresinde normal 1mbit lik internete 64mbit demişti -
avira'yı kapat öyle dene bakalım ne çıkacak birde ie ile test yap firefox da yanlış çıkıyor
avira açık
avira kapalı
-
peki saniyede kaç mb ile download yapıyorsun? -
Modem degerlerinide paylaşır mısın -
arkadaşlar üst üste 5 gün boyunca yaptım o testi sürekli 11-12 mbit bağlantı verdi. Sayfalarda inanılmaz hızlı açılıyordu. Bağlantım limitli 1mbit. O yüzden download yapmadım hiç. 1 hafta sonunda bağlantıyı normal hızına düşürdüler :( Artık sabit 0.88mbit alıyorum.
Şimdi diyorum acaba net paketleremi geçsem? Türk Telekom bölge müdürlüğü evime çok yakın aramızda sadece 1 cadde var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Luigi
arkadaşlar üst üste 5 gün boyunca yaptım o testi sürekli 11-12 mbit bağlantı verdi. Sayfalarda inanılmaz hızlı açılıyordu. Bağlantım limitli 1mbit. O yüzden download yapmadım hiç. 1 hafta sonunda bağlantıyı normal hızına düşürdüler :( Artık sabit 0.88mbit alıyorum.
Şimdi diyorum acaba net paketleremi geçsem? Türk Telekom bölge müdürlüğü evime çok yakın aramızda sadece 1 cadde var.
Eğer kotalıda kalacaksan geçme..
Kotanın çok hızlı dolmasından başka bir işe yaramaz net paketler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X