Şimdi Ara

Bu Nedir? Bol SS' li - Osmanlı Arması Olan Bir Harita (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
14
Favori
4.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi para eder müzeyi falan salla beleşçi heriflerle iş yapılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

İyi para eder müzeyi falan salla beleşçi heriflerle iş yapılmaz.

bakalım üstat. ne olduğu daha anlaşılır bir hal alınca ne yapılacağına elbet karar vermek kolay. çokça zamandır elimin altında. bir türlü fırsat bulamadım işimden dolayı. belli bir müddet bunun ne olduğuna dair detaylı bir araştırma yapacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karnabu

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

İyi para eder müzeyi falan salla beleşçi heriflerle iş yapılmaz.

bakalım üstat. ne olduğu daha anlaşılır bir hal alınca ne yapılacağına elbet karar vermek kolay. çokça zamandır elimin altında. bir türlü fırsat bulamadım işimden dolayı. belli bir müddet bunun ne olduğuna dair detaylı bir araştırma yapacağım :)

Alıntıları Göster
    dikkatli araştır pahalı bişey olduğu kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıymalı danino -- 9 Ocak 2013; 22:18:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

• 100 lira vereyim
  • yılını bulmak lazım ama modern ölçek işrateleri falan var tahminimce geçen yüzyılın başlarına aittir
    türkiye şartlarında değeri nedir kısmına gelirsek bundan başka kaç tane olduğuna bağlı birşey çünkü el yapımı değil o resimden anladığım kadarıyla ve türkiye şartlarında değerini bulmak zor antikacıları gezmen lazım ama nadir birşeyse güzel para edebilir
  • Sen burda cevap beklerken biz arkadaşlarla çoktan yola çıktık hazineyi almaya. Allah razı olsun.
  • 2. resmin üst kısmında arapça ile "...için..." yazıyor yanlış anlamadıysam ama ne için olduğunu anlamadım.(seydi filan diyorda seydi ne demek bilmiyorum)

Öğrenince bizede söyle
  • Bu haritada kesin hazine var. Bir kopyasını alayım hemen.
    Çok değerli bir şey olabilir müzeye satma bence karaborsadan sat açık arttırma falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

yılını bulmak lazım ama modern ölçek işrateleri falan var tahminimce geçen yüzyılın başlarına aittir
    türkiye şartlarında değeri nedir kısmına gelirsek bundan başka kaç tane olduğuna bağlı birşey çünkü el yapımı değil o resimden anladığım kadarıyla ve türkiye şartlarında değerini bulmak zor antikacıları gezmen lazım ama nadir birşeyse güzel para edebilir

teşekkürler yanıt için. ipek bir kumaş üzerine baskı ile yapılmış bence de.

quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Sen burda cevap beklerken biz arkadaşlarla çoktan yola çıktık hazineyi almaya. Allah razı olsun.

kolay gelsin size o zaman

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

2. resmin üst kısmında arapça ile "...için..." yazıyor yanlış anlamadıysam ama ne için olduğunu anlamadım.(seydi filan diyorda seydi ne demek bilmiyorum)

Öğrenince bizede söyle

ah... ne "için" olduğunu bir bilsek zaten haberdar edeceğim gelişmelerden

• neden satma ihtiyacı hissediyorsun çokmu zor durumdasın, bence satma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmea

Bu haritada kesin hazine var. Bir kopyasını alayım hemen.
    Çok değerli bir şey olabilir müzeye satma bence karaborsadan sat açık arttırma falan.

tabiki ilk etapta satmak veya vermek gibi bir amacım yok. öncelikle neye veya ne amaca ait olduğu hakkında bilgi edinmek şart

• quote:

quote:

10 liralık teklifim geçerli hala
  • quote:

quote:

quote:

10 liralık teklifim geçerli hala

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

neden satma ihtiyacı hissediyorsun çokmu zor durumdasın, bence satma.

satmak gibi bir amacım yok üstat ben sadece bu objenin benim için bir soru işareti olmaması için başlangıç yaptım. elbette aklımıza ilk gelenlerin başında değeri nedir sorusu. araştırmalarım dahilinde herhangi bir maddi değeri varsa da öğrenmek isterim tabiki.

• Helalinden 100 Lira veririm.

Şaka bir yana, önce bilen birine okut derim. Define olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Twitter yada Facebook üzerinden Mustafa Armağan'a ulaşmaya çalış.

hemen ilgileniyorum, teşekkürler
  • Eski arapça dilinde yazılmış okuyabilen azdır.Eski bir arap arkadaşıma sordum böyle çevirdi.

Hepsine hükmedecek tek bir yüzük, hepsini o bulacak, karanlıkta bir araya getirip birbirine bağlayacak
  • evinde durursa zamanla yıpranacak, yazılar gitgide okunamaz hale gelecek. önce kendin bir araştır, sonra git ver bir müzeye. tarihe sahip olamazsın sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Helalinden 100 Lira veririm.

Şaka bir yana, önce bilen birine okut derim. Define olabilir.

sanmıyorum. fakat ihtimal daihlinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: canus

Eski arapça dilinde yazılmış okuyabilen azdır.Eski bir arap arkadaşıma sordum böyle çevirdi.

Hepsine hükmedecek tek bir yüzük, hepsini o bulacak, karanlıkta bir araya getirip birbirine bağlayacak

quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

evinde durursa zamanla yıpranacak, yazılar gitgide okunamaz hale gelecek. önce kendin bir araştır, sonra git ver bir müzeye. tarihe sahip olamazsın sonuçta.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.