Bildirim
Bu Nedir? Bol SS' li - Osmanlı Arması Olan Bir Harita (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: scaryscreen
Az önce Nöbetçi Savcılığa dilekçeyi verdim. Sslerle destekledim. Kaçakçılıkla suçlanırsan pm at
hay hay -
Sakın satayım deme. Yakalanırsak tarihi eser kaçakcılığından yersin cezayı. Müzeyede verme. Müdürleri soyulduk ayağına yatıp yurt dışına satarlar. Ayrıca Osmanlı Dönemi yakın dönem olduğu için çok fazlada para etmez. Yİne burdaki 10 lira 30liralara göre iyi para alırsın. En güzeli muhafaza edebileceğin yöntemleri araştır bul evinde hatıra olarak sakla. -
quote:
Orijinalden alıntı: aintgonna
yukarıda tarih olarak 19 agustos 1319 yazıyor miladi takvime göre 1.12.1901 e tekabül ediyormuş yani 112 yıllık bir harita
çok teşekkürler bilgi için, hemen not aldım
quote:
Orijinalden alıntı: Skorn
Sakın satayım deme. Yakalanırsak tarihi eser kaçakcılığından yersin cezayı. Müzeyede verme. Müdürleri soyulduk ayağına yatıp yurt dışına satarlar. Ayrıca Osmanlı Dönemi yakın dönem olduğu için çok fazlada para etmez. Yİne burdaki 10 lira 30liralara göre iyi para alırsın. En güzeli muhafaza edebileceğin yöntemleri araştır bul evinde hatıra olarak sakla.
amacım satmak değil, ne olduğunu öğrenmek. teşekkürler ilgilendiğiniz için
-
quote:
Orijinalden alıntı: karnabu
quote:
Orijinalden alıntı: [Jason Brody]
Bize borç kalır millete tarihi eser böyle kaderin ben hııı
aman sakin üstat
Yalnız dikkat et tarihi eser kaçakçısı muamelesi yapmasınlar elinden alıyorlar eserleri onu geçtim davada açıyorlar iyice araştır bunları sakata gelme sonra . -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: karnabu
quote:
Bize borç kalır millete tarihi eser böyle kaderin ben hııı
aman sakin üstat
Yalnız dikkat et tarihi eser kaçakçısı muamelesi yapmasınlar elinden alıyorlar eserleri onu geçtim davada açıyorlar iyice araştır bunları sakata gelme sonra .
uyarınız için teşekkür ederim.
-
Işıktan zarar görür karanlık ortamda saklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: espial
Işıktan zarar görür karanlık ortamda saklayınız.
tavsiyeniz için teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: canus
Eski arapça dilinde yazılmış okuyabilen azdır.Eski bir arap arkadaşıma sordum böyle çevirdi.
Hepsine hükmedecek tek bir yüzük, hepsini o bulacak, karanlıkta bir araya getirip birbirine bağlayacak
Rep olsaydı derya olurdu. -
quote:
Orijinalden alıntı: canus
Eski arapça dilinde yazılmış okuyabilen azdır.Eski bir arap arkadaşıma sordum böyle çevirdi.
Hepsine hükmedecek tek bir yüzük, hepsini o bulacak, karanlıkta bir araya getirip birbirine bağlayacak
-
reserved -
İyiymiş :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaip meraklıyım şu tarih işlerine ya bilgilendirirsin bizide -
Bina bu mu şimdi Sakın müzeye gitme değeri olan parayı vermiyorlarmış televizyonda bi programda izledim. -
150 lira vereyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Le7els
Bina bu mu şimdi Sakın müzeye gitme değeri olan parayı vermiyorlarmış televizyonda bi programda izledim.
Bunun arka sokağından çizilmiş kardes
fakat o kongre sivaslı olarak 4 eylül 1919 tarıhınde açıldı atatürk zamanında fakat haritadaki tarihle uyusmuyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pipooo
quote:
Orijinalden alıntı: Le7els
Bina bu mu şimdi Sakın müzeye gitme değeri olan parayı vermiyorlarmış televizyonda bi programda izledim.
Bunun arka sokağından çizilmiş kardes
fakat o kongre sivaslı olarak 4 eylül 1919 tarıhınde açıldı atatürk zamanında fakat haritadaki tarihle uyusmuyor?
güzel tespit üstat. ilgilenen ve bilgi veren arkadaşlara müteşekkirim. iyi ki paylaşmışım
-
Binanın yapım yılı 5 Ekim 1892 -
muzelik biseyse ver muzeye ama degilse cerceveletip sakla yav her gun yarim saat karsisina gecer izlerim valla
sacma olcak ama fikir olsun
piri reisi cizdigi bir harita olabilir veya kopyasi
edit: gecen sayfalardaki yorumlara baktimda acayip sacmalamisim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi om3rr -- 10 Ocak 2013; 2:05:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X