Şimdi Ara

Bu Nedir? Bol SS' li - Osmanlı Arması Olan Bir Harita (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
14
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bu Nedir? Bol SS' li - Osmanlı Arması Olan Bir Harita
    yukarıda tarih olarak 19 agustos 1319 yazıyor miladi takvime göre 1.12.1901 e tekabül ediyormuş yani 112 yıllık bir harita
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Az önce Nöbetçi Savcılığa dilekçeyi verdim. Sslerle destekledim. Kaçakçılıkla suçlanırsan pm at

hay hay
  • Sakın satayım deme. Yakalanırsak tarihi eser kaçakcılığından yersin cezayı. Müzeyede verme. Müdürleri soyulduk ayağına yatıp yurt dışına satarlar. Ayrıca Osmanlı Dönemi yakın dönem olduğu için çok fazlada para etmez. Yİne burdaki 10 lira 30liralara göre iyi para alırsın. En güzeli muhafaza edebileceğin yöntemleri araştır bul evinde hatıra olarak sakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintgonna
    yukarıda tarih olarak 19 agustos 1319 yazıyor miladi takvime göre 1.12.1901 e tekabül ediyormuş yani 112 yıllık bir harita

çok teşekkürler bilgi için, hemen not aldım
    quote:

Orijinalden alıntı: Skorn
    Sakın satayım deme. Yakalanırsak tarihi eser kaçakcılığından yersin cezayı. Müzeyede verme. Müdürleri soyulduk ayağına yatıp yurt dışına satarlar. Ayrıca Osmanlı Dönemi yakın dönem olduğu için çok fazlada para etmez. Yİne burdaki 10 lira 30liralara göre iyi para alırsın. En güzeli muhafaza edebileceğin yöntemleri araştır bul evinde hatıra olarak sakla.

amacım satmak değil, ne olduğunu öğrenmek. teşekkürler ilgilendiğiniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: karnabu

quote:

Orijinalden alıntı: [Jason Brody]

Bize borç kalır millete tarihi eser böyle kaderin ben hııı

aman sakin üstat

Yalnız dikkat et tarihi eser kaçakçısı muamelesi yapmasınlar elinden alıyorlar eserleri onu geçtim davada açıyorlar iyice araştır bunları sakata gelme sonra .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karnabu
    quote:

Bize borç kalır millete tarihi eser böyle kaderin ben hııı

aman sakin üstat

Yalnız dikkat et tarihi eser kaçakçısı muamelesi yapmasınlar elinden alıyorlar eserleri onu geçtim davada açıyorlar iyice araştır bunları sakata gelme sonra .

uyarınız için teşekkür ederim.

• Işıktan zarar görür karanlık ortamda saklayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Işıktan zarar görür karanlık ortamda saklayınız.

tavsiyeniz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: canus

Eski arapça dilinde yazılmış okuyabilen azdır.Eski bir arap arkadaşıma sordum böyle çevirdi.

Hepsine hükmedecek tek bir yüzük, hepsini o bulacak, karanlıkta bir araya getirip birbirine bağlayacak

Rep olsaydı derya olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canus

Eski arapça dilinde yazılmış okuyabilen azdır.Eski bir arap arkadaşıma sordum böyle çevirdi.

Hepsine hükmedecek tek bir yüzük, hepsini o bulacak, karanlıkta bir araya getirip birbirine bağlayacak

• reserved
  • İyiymiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaip meraklıyım şu tarih işlerine ya bilgilendirirsin bizide
  •  Bu Nedir? Bol SS' li - Osmanlı Arması Olan Bir Harita

Bina bu mu şimdi Sakın müzeye gitme değeri olan parayı vermiyorlarmış televizyonda bi programda izledim.
  • 150 lira vereyim

• quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

Bu Nedir? Bol SS' li - Osmanlı Arması Olan Bir Harita

Bu resimdeki yer sivas kongre binasının arkasından çekilmiş kesinlikle sivastaki bina

aynen öyle jandarmanın orası kongrenın arka sokağı. Güzel detay yakalamıssın kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

Bu Nedir? Bol SS' li - Osmanlı Arması Olan Bir Harita

Bina bu mu şimdi Sakın müzeye gitme değeri olan parayı vermiyorlarmış televizyonda bi programda izledim.

Bunun arka sokağından çizilmiş kardes

fakat o kongre sivaslı olarak 4 eylül 1919 tarıhınde açıldı atatürk zamanında fakat haritadaki tarihle uyusmuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pipooo
    quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

Bunun arka sokağından çizilmiş kardes
    fakat o kongre sivaslı olarak 4 eylül 1919 tarıhınde açıldı atatürk zamanında fakat haritadaki tarihle uyusmuyor?

güzel tespit üstat. ilgilenen ve bilgi veren arkadaşlara müteşekkirim. iyi ki paylaşmışım

• Binanın yapım yılı 5 Ekim 1892
  • muzelik biseyse ver muzeye ama degilse cerceveletip sakla yav her gun yarim saat karsisina gecer izlerim valla

sacma olcak ama fikir olsun

piri reisi cizdigi bir harita olabilir veya kopyasi

edit: gecen sayfalardaki yorumlara baktimda acayip sacmalamisim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi om3rr -- 10 Ocak 2013; 2:05:24 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.