Bildirim
Bu Nedir? Bol SS' li - Osmanlı Arması Olan Bir Harita
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam bu tam muzelik bence muzeye ver yok okutucam diyosan koleksiyocuya git -
sar gasteye yolla kardeş 10 lira veririm kargo senden.
bişey değil ne işe yarıycak osmanlı zmanındaki harita sokaklar fln değişti sonuçta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıymalı danino -- 9 Ocak 2013; 20:10:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: W!N3r
hocam bu tam muzelik bence muzeye ver yok okutucam diyosan koleksiyocuya git
amacının ne olduğu veya tarihi bir değeri olup olmadığını bir öğrenebilsem, verilecek birşeyse vereyim müzeye. fakat bu nedir diye merakım umarım bilen veya düzgün fikir verebilecek birileri çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karnabu -- 9 Ocak 2013; 20:16:33 > -
Çok dikkatimi çekti Tarih bölümü öğrencisiyim okumaya çalıştım ancak Üst kısım arapça yazılmış neden anlamadım harita kısmı Osmanlı Türkçesi ile yazılmış 1319 tarihini seçebildim tek olarak bi de humayun yazıyordu biraz daha inceleyimquote:
Orijinalden alıntı: kıymalı danino
bişey değil ne işe yarıycak osmanlı zmanındaki harita sokaklar fln değişti sonuçta -
quote:
Orijinalden alıntı: Tardis*
Çok dikkatimi çekti Tarih bölümü öğrencisiyim okumaya çalıştım ancak Üst kısım arapça yazılmış neden anlamadım harita kısmı Osmanlı Türkçesi ile yazılmış 1319 tarihini seçebildim tek olarak bi de humayun yazıyordu biraz daha inceleyim
ilginç detaylar üstat bakalım daha farklı bilgiler çıkacak mı? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: karnabu
quote:
Orijinalden alıntı: W!N3r
hocam bu tam muzelik bence muzeye ver yok okutucam diyosan koleksiyocuya git
amacının ne olduğu veya tarihi bir değeri olup olmadığını bir öğrenebilsem, verilecek birşeyse vereyim müzeye. fakat bu nedir diye merakım umarım bilen veya düzgün fikir verebilecek birileri çıkar.
hocam amacim sana yardimci olmakdegeri var tabikide bugune kadar bu sekilde gelmis aciklamali bir harita bu kiymali danino mi ne dalga gecmis bana sorarsan muzeye ver senin ismini falanda yazarlar obur turlu koleksiyoncuya satsan kime gitcegi belli degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98BA03E18 -- 9 Ocak 2013; 20:20:33 >
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tardis*
Uzunca uzatılmış yazıda halep vilayeti yazıyor alt karışık olan kısmı çözemedm
anladım üstat. bir de murat bardakçıya mail atayım. belki yardımcı olur
quote:
Orijinalden alıntı: NaqORaY
quote:
Orijinalden alıntı: karnabu
Aile yadigarı demişsin, eğer hoşuna gittiyse bunu sakla. Aile yadigarı olarak da nesiller boyu gitsin. Çok hoş birşey.
bende saklamaktan yanayım. fakat anlamını ve ne olduğunu bilmediğim için bir bez parçasından farkı yok. umarım bir cevap bulurum ne olduğuna dair :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: efendi_24
İstanbuldaysan İstanbul büyükşehir belediyesinin ücretsiz vermiş olduğu kurslar İSMEK buralarda Osmanlıca hocaları var onlara okutabilirsin.
üstat aklınla yaşa. evet istanbuldayım ve evime yakın bir ismek merkezi var. ilk fırsatta gidip bir sorayım. -
Çok para eder bu ama müzeye ver sen bence tarihi eser kaçakçısı olarak sayılırsın falanquote:
Orijinalden alıntı: karnabuquote:
Orijinalden alıntı: efendi_24
İstanbuldaysan İstanbul büyükşehir belediyesinin ücretsiz vermiş olduğu kurslar İSMEK buralarda Osmanlıca hocaları var onlara okutabilirsin.
üstat aklınla yaşa. evet istanbuldayım ve evime yakın bir ismek merkezi var. ilk fırsatta gidip bir sorayım.
Alıntıları Göster
-
Çoğrafi bilgiler içeriyor yazılar, lakin tam anlayamadım siz en iyisi ismek'e götürün.quote:
Orijinalden alıntı: Pet Şişe
Çok para eder bu ama müzeye ver sen bence tarihi eser kaçakçısı olarak sayılırsın falan
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Allen Walker
Çoğrafi bilgiler içeriyor yazılar, lakin tam anlayamadım siz en iyisi ismek'e götürün.
aynen üstat -
Okuttuktan sonra bilgilendir merak ettimquote:
Orijinalden alıntı: Pet Şişe
Çok para eder bu ama müzeye ver sen bence tarihi eser kaçakçısı olarak sayılırsın falan
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: narkoz26
Okuttuktan sonra bilgilendir merak ettim
elbette bilgi veririm. gömü falan varsa atarım 3 5 sikke -
Müzeye ver kesinlikle. İsterse milyar dolar versinler ama sen müzeye ver. İnsanların bilgilendirilmesi lazım bu konularda. O parça bu topraklar üzerinde yaşanmış herhangi bir olayın belgesi sayılabilecek nitelikte olabilir. Tarihine sahip çıkmayan milletin geleceği de olmaz!quote:
Orijinalden alıntı: karnabuquote:
Orijinalden alıntı: narkoz26
Okuttuktan sonra bilgilendir merak ettim
elbette bilgi veririm. gömü falan varsa atarım 3 5 sikke
Alıntıları Göster
Müzeye verirsen zaten seni bilgilendirirler o eserin ne olduğu hakkında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tymnt410
Müzeye ver kesinlikle. İsterse milyar dolar versinler ama sen müzeye ver. İnsanların bilgilendirilmesi lazım bu konularda. O parça bu topraklar üzerinde yaşanmış herhangi bir olayın belgesi sayılabilecek nitelikte olabilir. Tarihine sahip çıkmayan milletin geleceği de olmaz!
Müzeye verirsen zaten seni bilgilendirirler o eserin ne olduğu hakkında.
güzel yaklaşım değerlendireceğim. -
quote:
bişey değil ne işe yarıycak osmanlı zmanındaki harita sokaklar fln değişti sonuçta
10tl demiş Kardeşim satma kandırıyor seni
bana yollarsan 30TL çalışır.. Kararın olumlu ise pm den konuşalım -
quote:
Orijinalden alıntı: ewqewq03
quote:
10tl demiş Kardeşim satma kandırıyor seni
bana yollarsan 30TL çalışır.. Kararın olumlu ise pm den konuşalım
olumlu değil
Benzer içerikler
- hemşirelik 3 yılda biter mi
- uras isminin yanına yakışan isimler
- doğubeyazıt kaçakçılar çarşısı ne alınır
- prozac kilo aldırır mı
- alaturka tuvalet koku giderici
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği nedir
- türk çay emojisi
- penis nakli
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X