Bildirim
Bu Notlar ile Önümüzdeki Sene Kaç Dersten Tekrar Sınava Girmem Gerekiyor?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bahar döneminde genel not ortalamasını 2 ve üzeri yaparsan seneye güz dönemde sadece ff olan dersten sınava girersin. -
harf notu başarı notuna göre daha mı yüksek girilmiş? bende de öyle bi yanlışlık falan yoktur değil mi şimdiki sonuca göre geçmişim çünkü.
mesela CC için 50-55 arası yazıyor normalde
edit : çan eğrisiymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 12 Şubat 2016; 13:08:56 > -
Merhaba arkadaşlar benim notlar da aşağıda ki gibi ilk defa tekrar yazdı işletme 4. sınıf 1. dönem im 1 dersim ff geldi ama tekrar yazıyor ben şimdi seneye tüm dersleri tekrar mı görücem yada bu ff i tek ders sınavı ile verebliyor muyum bi aydınlatabilir misiniz lütfen teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: efsaneturk55
Merhaba arkadaşlar benim notlar da aşağıda ki gibi ilk defa tekrar yazdı işletme 4. sınıf 1. dönem im 1 dersim ff geldi ama tekrar yazıyor ben şimdi seneye tüm dersleri tekrar mı görücem yada bu ff i tek ders sınavı ile verebliyor muyum bi aydınlatabilir misiniz lütfen teşekkürler.
Sadece o dersi tekrar alırsın, başka kaldığın ders olmazsa da tek ders sınavına girebilirsin. Gano en az 2 olmalı ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 12 Şubat 2016; 13:20:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamam hocam teşekkür ederim. -
Başarı notum 90 olmasına rağmen BA gelmiş AA olması gerekmiyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisine bakıyoruz yav dönem sonu sınavımıydı bunlar -
quote:
Orijinalden alıntı: diego26
Başarı notum 90 olmasına rağmen BA gelmiş AA olması gerekmiyor mu
çan var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X