Şimdi Ara

Bu Notlar ile Önümüzdeki Sene Kaç Dersten Tekrar Sınava Girmem Gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki notları aldım. CD olan 3 dersim, FF olan 1 dersim bulunuyor. Bu durumda önümüzdeki sene toplam 4 dersten mi tekrar sınava girmem gerekiyor?

• bahar döneminde genel not ortalamasını 2 ve üzeri yaparsan seneye güz dönemde sadece ff olan dersten sınava girersin.
  • harf notu başarı notuna göre daha mı yüksek girilmiş? bende de öyle bi yanlışlık falan yoktur değil mi şimdiki sonuca göre geçmişim çünkü.

mesela CC için 50-55 arası yazıyor normalde

edit : çan eğrisiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 12 Şubat 2016; 13:08:56 >
  • Merhaba arkadaşlar benim notlar da aşağıda ki gibi ilk defa tekrar yazdı işletme 4. sınıf 1. dönem im 1 dersim ff geldi ama tekrar yazıyor ben şimdi seneye tüm dersleri tekrar mı görücem yada bu ff i tek ders sınavı ile verebliyor muyum bi aydınlatabilir misiniz lütfen teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsaneturk55

Merhaba arkadaşlar benim notlar da aşağıda ki gibi ilk defa tekrar yazdı işletme 4. sınıf 1. dönem im 1 dersim ff geldi ama tekrar yazıyor ben şimdi seneye tüm dersleri tekrar mı görücem yada bu ff i tek ders sınavı ile verebliyor muyum bi aydınlatabilir misiniz lütfen teşekkürler.

Sadece o dersi tekrar alırsın, başka kaldığın ders olmazsa da tek ders sınavına girebilirsin. Gano en az 2 olmalı ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 12 Şubat 2016; 13:20:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• STMUS kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim.
  • Başarı notum 90 olmasına rağmen BA gelmiş AA olması gerekmiyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangisine bakıyoruz yav dönem sonu sınavımıydı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego26

Başarı notum 90 olmasına rağmen BA gelmiş AA olması gerekmiyor mu

çan var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.