Şimdi Ara

bu oyun hakknda bişi sorcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar bu oyun ilk çıktığı zmnlar oynuyordum. oyun gerçekten çok güzel fakat bisüre sonra sıkmaya başlıyor ama yeniden başlamak istiyorum. ben yokken baya bi yenilik gelmiş parayla karakterimizi baya geliştiriyoruz saırım. pet zırh şu bu felan. ben 1 kuruş bile harcamadan karakterimi geliştirsem çok mu ezik olur benim karakter ? aynı levelimdekilere göre ?

• yooo çoğunluk öle yapıo... yazıyı yarım okumuşum... :) ama kendi lvlda reel parayla item almış bi adam warsa ona karşı koyamassın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemonster -- 25 Mayıs 2007; 18:06:22 >
  • parayı veren düdüğü çalıyo mecburen
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceXeviL

mrb arkadaşlar bu oyun ilk çıktığı zmnlar oynuyordum. oyun gerçekten çok güzel fakat bisüre sonra sıkmaya başlıyor ama yeniden başlamak istiyorum. ben yokken baya bi yenilik gelmiş parayla karakterimizi baya geliştiriyoruz saırım. pet zırh şu bu felan. ben 1 kuruş bile harcamadan karakterimi geliştirsem çok mu ezik olur benim karakter ? aynı levelimdekilere göre ?

Hayır kesinlikle böyle düşünme ... Ben de hiç bir zaman oyuna para harcamadım harcamayacağım da ! ... Hiç bir zamanda kendi level imdekilere yatmadım ( ilk başlarken PvP yi bilmiyordum ) Para harcama konusunda MAX levele gelince para harcamadan hiçbirşey yapamıyorsun ne yazık ki bu böyle . 1-2 kişi kesersin MAX ama server da tanınma ihtimalin çok düşük . Ancak davranışlarınla tanınırsın . Buda çok güzel bir şey . Para harcamadan başla derim ben sana . MAX olunca da yapabileceğin bir şey yok . Full MAX skiller ve oyun parası birktirerk güçlü olabilrsin .

bunların içinde şans ı koymadım ... 64 SoSuN bi silah çıkarsa onu 1000 dolara satıp char ını çok güçlü yapabilrsin .

bunlar için sabır , sabır , tecrübe gerekli . Bu oyunda char dan önce tecrübe konusur . kendinden 4-5 level yüksek str kesebilrsn int iken bu str içinde geçerli .

HoşGeldin artık başla bir server da ve charını güzel yapılandır

• tamamen öyle değil yani parasızda güsel çar yaparsın

quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

parayı veren düdüğü çalıyo mecburen
  • Alicagin bir premium ve pet senin daha hızlı kasmana yarar.. Tabii premiumun str ve int statslara +3 ve attack ve defence a %5 verdigi gibi yararları da var.. Premium ve pet alman senin yararına olucaktır..
    Hic para harcamadan guzel bir char yapabilirsin pvplerde yatmayabilir bir sürü kendin gibi charı kesebilirsin..
    Ama bir gün bir adam cıkar cogu adama 6-7k arasında vurabilirken o adama 2k ancak vurabilirsen moralin bozulur oyunun para vereni guclu kılan adaletine küfür edebilirsin
    Yok bu bir oyun ben bunun bilincindeyim kesebildigimi keserim kesemedigime eyvallah derim maksat vakit gecirmek diyorsan 1 kuruş bile vermeden guzel bir chara sahip olabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.