Şimdi Ara

Bu Oyun Yüzüme Hiç Gülmedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)Arkadaslar Bi İi oLayı wardı Pazara Koydumuştum Yanlışlıkla 999 a Oly de gitti

2)Sonra Bir Ss Cıktı Kendi Kestigim bossdan Eskiden Party Attılar Onlara Gitti ..

3)+5 Görew Cihitinlerinde 1 kere bile +7 basamadım

3)70 lvl Tası Kırdırdım Buss Ve Armor ercahndan Başka bir şey cıkmadı (Bayagı Bir Kırdırdım) 1 2 tanede shell

3)dedim Abyssden bişiler cıkar gittim kastım kastım ramazanda sabahladım sahura kadar abyssde Hiç Bir şey cıkmadı 102 tane Abyssden

4)Sonra Claver Da Para wardır dedim onu kastım para Yaptım İtem Yaptım 1 gün Geçmedi Hack yedi

5)Boss Keseyim Bir şeyler cıkar dedim Keserken Hep baskaları Beni Kesti Cz de veya Eslantda Trade atıp yatırdılar ..

6)kekuri karara(ADı her neyse) kesiyim kestim baskasıda Daldıgı için Hiç Bir şey Cıkmadı

7)Yeni görewler geldi dedim yapayım +5 claver görewlerini yaptım onlardan para yapamadım Kimse Almıyor (Server Ronark)

8)bi Ara Char hacklemeyi düşündüm sonra vazgectim

9) Gb alıyım dedim maddi durumum yokdu calıstım Calıştım ve 500m para biriktirdim(REEL) Sonra Ailem Dedi Eve Katkı Felan yap O parada elimden Gitti

10) Anlıyacagınız Su ana Kadar verdigim bütün emekler Tabir-i Caizzse FOS cıktı..Bu aralar caresiz kaldım claverdan meded umar oldum ama dedim ya kimse almıyor

11)Okulumu Gectim Yaz geldi Calışayım dedim gene Aynı yerde calıstım bu sfer 455m Biriktirim

12)Sonra Arkadasımın Charına girdim keylogger warmıs +7 iisi gitti bütün itemleri gitti paranın yarısını neredeyse Ona verdim.

13)Elimde para mara kalmadı Günlük 2 ila 3m arası deişen Harclıkları Biriktircem Artık carem Kalmadı

Evet anlattıgım gibi Bu oyunyüzüme hiç Gülmedi Yaşımı Merak edenler Olucak (16) BayrakLı Lisesi lise 2 Sayısal 10-N
    Caresiz Kaldım yardımcı Olucak Arkadaslar Warsa Msn OnuRXuL_KsK@hotmail.com Oyundaki Nickim 2 charım war biri BDW Charı

Normal Char 55 level mage RONARK : OnuRXuLS BDW Char İD :VictorYAssasian Genellikle geceleri 1 de gündüzleri 2 de Takılırım ...

Şimdiden Cok saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VictoryAssasian -- 27 Kasım 2007; 1:37:19 >

• Çok şansızmışsın sende :S
    Ticaret yapmayı denememişsin...
    Ve Glyptodont'da para kasmayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

Çok şansızmışsın sende :S
    Ticaret yapmayı denememişsin...
    Ve Glyptodont'da para kasmayı...

1.Tiacaret Yapıcamda Neyle Yapıcam O Var?

2-Glypodontda Kastım Ama Sıkılıyorum bir zaman sonra sürekli aynı yerde kala kala ordan en fazla yaptıgım para 5m felan oda pota anca gidior.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VictoryAssasian -- 27 Kasım 2007; 1:52:04 >
  • UP!(YUKARI)
  • bırakma zamanın gelmiş bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

bırakma zamanın gelmiş bence

Yavaş Yavaş o yöne doğru gidiyorum ama bırakmaya pek niyetli deilim
  • UP !!!
  • Ronarki birak X'e gec bence
  • 6)kekuri karara(ADı her neyse) kesiyim kestim baskasıda Daldıgı için Hiç Bir şey Cıkmadı
    bu bölüme koptum
    yazının sonuna doğru ağlayacak gibi oldum ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

bırakma zamanın gelmiş bence

• UP!!!
  • yukarııı!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.