Şimdi Ara

Bu Özelliklere Göre Bir Telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar.Bir süredir yeni bir telefon almaya karar verdim ama hangi telefonu alacagıma karar veremedim bende size danışmak istedim alacagım telefonda şu özellikler olmalı:

*Telefonda Android Olmalı ve şık olmalı
    *Benim için kamerası çokta önemli değil ama en az 3.0MP olursa çok iyi olur
    *MultiTouch özelliği olmalı (tam olarak adını bilmiyorum ama iki parmakla zoom yapma felan oluyordu o dur galiba.(Eger yanlıssa affedin :) )
    *Ekranı biraz büyük olmalı ve ekran çözünürlüğü iyi olmalı
    *Navigasyon olmalı mümkünse sorunsuz çalışmalı
    *WiFi olmalı. internette dolaşırken hızlı olmalı ve video izleyebilmeliyim
    *Menüde felan dolaşırken hızlı olmasını yani tutukluk yapmamasını istiyorum

*Son olarak fiyatı max.650 TL olmalı

(Forumda bu gibi konulardan bir sürü bulunmakta,hepsi inceledim ama hala karar veremedim bu yüzden lütfen şu konuya,bu konuya bak demeyin )

• klasik olacak ama p503 veya galaxy ace tam aradigin telefonlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

klasik olacak ama p503 veya galaxy ace tam aradigin telefonlar
    aslında p503 ü ve galaxy ace i begeniyorum ama bu telefonlara güvenebilirmiyim? yani dayanıklık bakımından,uygulama bakımından,işlemci bakımından vs...
  • arkadaşım o istediğin özelliklerin hepsini o fiyata bulamayabilirsin bende arıyorum ama istekler arttıkça fiyat da artıyor samsung un galaxy serinine bir bak derim ama onlarda da flash desteği yok ama ace in iyi olduğunu okudum

neden olmaz ona gelirsek de

cevap: işte fiyatı arttıran bir sebep tavsiye olarak desire falan var ama onu da ikinci el bulabilirsin tabi bir 100 tl bütçeni arttırman lazım

cevap: artık orta seviye tellerde işlemci mimarileri flash desteği sunmuyor nedeni tabiki maliyet

eğer ikinci el falan düşünürsen google nexus one ve htc desire ye bakabilrsin ama bütçeni arttırman lazım

yok ben sıfır düşünüyorum dersen de lg p503, samsung galaxy mini ve lite di herhalde bakabilirsin

ne yazıkki türkiyeye bu android ler biraz geç gelecek herhalde ama biraz daha beklersen lg optimus 2x, htc desire s vb tam çıktıktan sonra diğer iş görür modellerin fiyatları düşer tabi sen çift çekirdek falan olsun demezsen güzel bir model bulursan banada söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: civilbugra

arkadaşım o istediğin özelliklerin hepsini o fiyata bulamayabilirsin bende arıyorum ama istekler arttıkça fiyat da artıyor samsung un galaxy serinine bir bak derim ama onlarda da flash desteği yok ama ace in iyi olduğunu okudum

cevap: işte fiyatı arttıran bir sebep tavsiye olarak desire falan var ama onu da ikinci el bulabilirsin tabi bir 100 tl bütçeni arttırman lazım

cevap: artık orta seviye tellerde işlemci mimarileri flash desteği sunmuyor nedeni tabiki maliyet

eğer ikinci el falan düşünürsen google nexus one ve htc desire ye bakabilrsin ama bütçeni arttırman lazım

yok ben sıfır düşünüyorum dersen de lg p503, samsung galaxy mini ve lite di herhalde bakabilirsin

ne yazıkki türkiyeye bu android ler biraz geç gelecek herhalde ama biraz daha beklersen lg optimus 2x, htc desire s vb tam çıktıktan sonra diğer iş görür modellerin fiyatları düşer tabi sen çift çekirdek falan olsun demezsen güzel bir model bulursan banada söyle

haklısın arkadaşım istekler arttıkça fiyatta artıyor... :) Büyük ekran konusuna gelince hani 4" felan değilde 3.2" ile 3.5" arası bir ekran işimi görür diye düşünüyorum fazla aşırıya kaçmaya gerek yok yani :) Flash konusuna gelince facebookta fln video izleyebilmek istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum acıkçası bu konuda çokta bilgi sahibi değilim... 2. el konusuna gelince, 2. el düsünmüyorum... İş çift çekirdek konusuna gelince de tamamen bütçemi fazlasıyla aşar diye düşünüyorum... Son olarak eger güzel bir model bulursam sana da haber vermekten cekinmem :) mesajın ıcın tesekkur ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: нαlιl*

quote:

arkadaşım o istediğin özelliklerin hepsini o fiyata bulamayabilirsin bende arıyorum ama istekler arttıkça fiyat da artıyor samsung un galaxy serinine bir bak derim ama onlarda da flash desteği yok ama ace in iyi olduğunu okudum

haklısın arkadaşım istekler arttıkça fiyatta artıyor... :) Büyük ekran konusuna gelince hani 4" felan değilde 3.2" ile 3.5" arası bir ekran işimi görür diye düşünüyorum fazla aşırıya kaçmaya gerek yok yani :) Flash konusuna gelince facebookta fln video izleyebilmek istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum acıkçası bu konuda çokta bilgi sahibi değilim... 2. el konusuna gelince, 2. el düsünmüyorum... İş çift çekirdek konusuna gelince de tamamen bütçemi fazlasıyla aşar diye düşünüyorum... Son olarak eger güzel bir model bulursam sana da haber vermekten cekinmem :) mesajın ıcın tesekkur ederim...

Alıntıları Göster
    önemli değil belki skyfire tarayıcısıyla hallolur
    galaxy ace içindehttp://forum.donanimhaber.com/m_47214576/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47214576 şu sayfaya bak biraz bilgi edinmiş olursun

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yurtdışından aldırma ihtimalin varsa çok daha iyi modeller alabilirsin ..?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aslında p503 ü ve galaxy ace i begeniyorum ama bu telefonlara güvenebilirmiyim? yani dayanıklık bakımından,uygulama bakımından,işlemci bakımından vs...

bir cok insan kullaniyo bu iki modeli herhangi bir sorun yasayan duymadin
    video izleme konusuna gelince android isletim sistemli programlar var sky fire gibi bu programlar sayesinde video izleyebilirsin
    youtube tarzi sitelerde ise flash playera gerek yoktur her telefon oynatir videolari
  • quote:

quote:

bir cok insan kullaniyo bu iki modeli herhangi bir sorun yasayan duymadin
    video izleme konusuna gelince android isletim sistemli programlar var sky fire gibi bu programlar sayesinde video izleyebilirsin
    youtube tarzi sitelerde ise flash playera gerek yoktur her telefon oynatir videolari

Alıntıları Göster
    sanırım galaxy fit modelinde flash player destegi varmış o cihazı alabilirsin

• quote:

Alıntıları Göster
    2.el bi desire seni ace'den ya da p503 den çok daha fazla mutlu eder emin ol ya da nexus one. hala yeni çıkan bir çok telefondan çok daha iyiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

böyle bi bilgi var mı ? bi siteye baktım da sanırm google translate ile çevirmişler saçma sapan bi türkçe vardı tam anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

böyle bi bilgi var mı ? bi siteye baktım da sanırm google translate ile çevirmişler saçma sapan bi türkçe vardı tam anlamadım

Bu telefon 28 Şubat ta Hindistanda ilk olarak çıktı. Oradaki kullanıcılar flash desteğinin olmadığını söylüyorlar. Bence de videolar için skyfire tarayıcı izlemeye yetiyor...
  • 2.el desire yada hd2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

2.el desire yada hd2 al
    bu bütçeye ve saydığın özelliklerde iyi bi sıfır telefon alamazsın gibi me geliyor. 2.el güvenilir bi telefoncudan nexus one (eşime yeni aldım ve telefona aşık oldu), desire veya android yüklü bir hd2. bütün yollar htc ye çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

bu bütçeye ve saydığın özelliklerde iyi bi sıfır telefon alamazsın gibi me geliyor. 2.el güvenilir bi telefoncudan nexus one (eşime yeni aldım ve telefona aşık oldu), desire veya android yüklü bir hd2. bütün yollar htc ye çıkıyor

Alıntıları Göster
    motorola mb 511 flip out
  • Bence 2.el önyargını yıkmalısın. Ace de ve p503 de facebookdan video izleyebilirsin. İlla 0 alacağım diyorsan o fiyata p503 den iyisini bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Bence 2.el önyargını yıkmalısın. Ace de ve p503 de facebookdan video izleyebilirsin. İlla 0 alacağım diyorsan o fiyata p503 den iyisini bulamazsın.
    2. el nexus one a katılıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkbrk07

2. el nexus one a katılıyorum ..

Alıntıları Göster
    2.el nexus one yada 2.el desire en iyi tercihler olacaktır. karar senin sıfır önermiyorum ben artık aynı paraya 2 katı performanstaki telefonu 2.elde alabiliyoken gereksiz geliyo artık sıfır bana ve satarken verdiği zarar da ayrı konu. Resmen yarı yarıya zarar ediyosun ama 2.el alırken zaten düşük alıyosun satarken zararın sıfıra göre çok düşük oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

2.el nexus one yada 2.el desire en iyi tercihler olacaktır. karar senin sıfır önermiyorum ben artık aynı paraya 2 katı performanstaki telefonu 2.elde alabiliyoken gereksiz geliyo artık sıfır bana ve satarken verdiği zarar da ayrı konu. Resmen yarı yarıya zarar ediyosun ama 2.el alırken zaten düşük alıyosun satarken zararın sıfıra göre çok düşük oluyo.

Alıntıları Göster
    Samsung Galaxy İ5510 MultiTouch+Dokunmatik ekran+16 bit renkli ekran+3mp kamera+Klavye :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 24 Mart 2011; 17:46:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Samsung Galaxy İ5510 MultiTouch+Dokunmatik ekran+16 bit renkli ekran+3mp kamera+Klavye :D

Alıntıları Göster
    galaxy ace yada htc desire 2. el derim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.