Şimdi Ara

Bu özellikte bir kasa sizce ne kadar eder ve almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda yazmış olduğum özellikte bir bilgisayar tahmini ne kadar eder ve işe yararmı.

Amd Fx8-8320 AM3 3,1 ghz
    Asus M5A97 evo ddr3
    8gb ddr3 1600 mhz kingston
    1tb hdd westerndigital
    Sapphire R290 ddr5 512 bit 4gb
    120gb ssd
    Coolermaster rc 280 600w kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkoseoglu -- 16 Temmuz 2020; 23:14:40 >

• İşe yaramaz. Riskli parçalar eskiler ve haliyle güç tüketimi fazla. Siz bütçenizi yazın ikinci el daha makul bi konfigurasyon onerelim
  • Bu sistemi arkadaş satiyor monitör klavye mause hepsi içinde 5k ya almayı düsünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkoseoglu -- 16 Temmuz 2020; 23:48:55 >
  • Up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkoseoglu

Bu sistemi arkadaş satiyor monitör klavye mause hepsi içinde 5k ya almayı düsünüyorum
    Monitörün fiyatı 4 bin falan değilse alma
  • O kadar kötümü bu sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkoseoglu

O kadar kötümü bu sistem
    hocam 5k’ya bundan kat kat kat kat iyi sistemi sıfıra alırsınız aman diyim. umarım yakın bi arkadaş değil sadece bir “tanıdık”tır. yoksa arkadaşlığınızı gözden geçirin derim
  • bu kasa eskiden iyiydi ama şuan 5 para etmez . 1000 tl bile verirken 2 kere düşünürüm ben .
  • 5k mı yapa hocam sakın yoksa kiteliyecekler
  • onurkoseoglu O kullanıcısına yanıt
    Sistem iyi mi kötü mü orası ayrı ama 5bin tl edecek bir sistem değil. Arkadaşınız https://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-290-tri-x-gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html

Gibi linkleri size "bu sistem bu kadar para ediyor" diyerek gösterirse. Ağzının ortasına kürek yada benzeri birşeyle vurmanızı öneririm. İyi forumlar
  • Çok teşekkurler arkadaşlar sayenizde kazıklanmaktan kurtuldum :)
  • Hocam 5k ya rx5600 lu sistemler toplaniyor.Tabi r290'ı tost makinesi olarak kullanıcaksanız bilemem
  • 5 bin mi Ağam bizle Eğlenir :=)
  • Çok fazla anlamadığım için bilmiyorum o yüzden sizlerden fikir almak istedim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.