Şimdi Ara

Bu Paketlerin Farkı Ne Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Digitürkplay Den Paket Alıcam Yanlız Kafam Karıştıhttp://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000081183/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Paket-2014--2015 Bu Paketle Bu Paketin :http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000093746/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Yari-Sezon-Paketi-2014--2015 Ne Farkı Var 2 Side Bu Sezon Kalan Maçları İçermiyormu Aradaki Fiyat Farkı Dicem Premium Üyelik Oda 3 Ay Hediye Zaten Ligler Bitiyor Sayılır 3 Aya Yardımcı Olursanız Sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesin09 -- 13 Şubat 2015; 12:58:52 >

• Müsait değilim tam inceleyemiyorum ama almayın derim..Sorunlar çıkıyor..Digi Play berbat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Müsait değilim tam inceleyemiyorum ama almayın derim..Sorunlar çıkıyor..Digi Play berbat.

ölede hocam el mahkum yapıcak bişi yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

quote:

Müsait değilim tam inceleyemiyorum ama almayın derim..Sorunlar çıkıyor..Digi Play berbat.

Sizi mahkum yapan şey ne ?

• quote:

quote:

quote:

uydudaki fiyatin cok olmasi ve ben izlemeden Yapamiyorum asiri Fanatigim aldim ztn hocam yuksek kalite yarim sezonu aldim hayirlisi artik

• quote:

quote:

quote:

quote:

uydudaki fiyatin cok olmasi ve ben izlemeden Yapamiyorum asiri Fanatigim aldim ztn hocam yuksek kalite yarim sezonu aldim hayirlisi artik

Haydi hayırlı olsun :)

• kardeşim biri yarı yılı vermiş. diğeri sene başındaki kampanya. diğerini alırsan sadece fazla para verirsin bir fark yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.