Şimdi Ara

Bu pazartesi dogumgunum ehliyet belgelerini ne zaman almaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğduğum gunden ertesi gün mu doğum günüm mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haftasonu belgeleri halledemezsin zaten.Pazartesi gunu saglik ocagina gidicen ordan adliyeye kan grubu kartin yoksa hastaneye okuyorsan öğrenci belgesi veya diploma fotokopisi biyometrik fotograf cektiricen bunlar zaten 1 gunde anca hazir olur sali gunude kursa gider yazilirsin

• bnym97 kullanıcısına yanıt
    Doğduğum gün olması sıkıntı yaratmaz mı?

• -KaJMeRaN- kullanıcısına yanıt
    Yaratacağını sanmıyorum hocam.Sıkıntı olursa bile sağlık raporunu ve adli sicil kaydını salı günü alırsınız pazartesi günü diğerlerini halledersiniz.Teklif aldınız mı bilmiyorum ama almadıysanız ilk önce kurslara gidin teklif alın çok ucuz olanı değil ekonomik ama bi o kadarda kaliteli olan kursa yazılın.Kurs araçlarını inceleyin kendi aracınız varsa ve kursta ki araç ile aynı ise bu kursu seçmek için bir sebebiniz olur benim gibi hiç hb arabaya binmemiş biri olarak hep sedan araç kullanıpta hb araç olan kurs yazılırsanız afallarsınız arka cam ufacık bir şey hiç bir şey görünmüyor ne yapacağım dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Haftasonu belgeleri halledemezsin zaten.Pazartesi gunu saglik ocagina gidicen ordan adliyeye kan grubu kartin yoksa hastaneye okuyorsan öğrenci belgesi veya diploma fotokopisi biyometrik fotograf cektiricen bunlar zaten 1 gunde anca hazir olur sali gunude kursa gider yazilirsin

Sabıka kaydı istenmiyor artık. Ben almadan hallettim. Zaten ehliyeti alırken tıpış tıpış emniyete gidiyorsun ve e-devlette mevcut. şak diye çıkıyor kaydın kuydun adamların önüne. İsteyen sürücü kursları iş olsun diye istiyordur gerekmediğini belirtin.
  • sağlık raporunuzun tarihi doğum gününden bir gün sonra olması mecburdur aynı güne almayın yoksa tekrar almanız gerekecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.