Bildirim
bu pc beni ne kadar götürrü
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
full hd çözünürlük hariç diğer değerlerde ihtiyacı karşılar -
2002'ye kadar götürür hocam... (Dikkat:Tıklanabilir cümle!)
Ne iş için düşünmüştünüz? -
Ekran kartı al güzel sistem olur sadece ekran kartı boş o kadar işlemci gayet yeterli -
ekran kartını 256 bite yükselt. baya bir götürür -
128 bit nedir ya mb bile degilmi ben anlamadım onu -
sagolun arkadaslar bı ekran kartı dıyorsunuz yane olemı -
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
2002'ye kadar götürür hocam... (Dikkat:Tıklanabilir cümle!)
Ne iş için düşünmüştünüz?
oyun icin kardes -
Benim sistem çok daha mütevazi olsa da (resmin altında detayları mevcut) cod ghost gibi itlik olsun diye özel olarak yüksek sistemlere göre ayarlanmış 1-2 oyun hariç hemen hepsini gayet keyifle oynayabiliyorum. Iyi bir ekran kartıyla 3-4 sene daha götürür o makina seni. Ekran kartı tavsiyelerini dahili bileşenler bölümüne sor lütfen konun zaten yanlış bölümde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sisteme hangi ekran kartini onenirisiniz 300 lira limitim var 1 gb 256 bit bi ekran karti aldigim zaman power degistirmesi gerektigi solendi bana 400 w power bu arada -
2 gb 7850 -
en az 500 w gerekli değilmi bu kart için en az 500 isityo diye biliyom -
Power ın 400 watt olduğunu görmemişim sağol
O sisteme 2 gb 7850 aşşası yakışmaz bir psu ve 7850 aldığı zaman baya götürür arkadaşı o yüzden kesinlikle
2gb 7850+ 550-600 watt sağlam bir psu -
önemli değil -
ARKADAŞLAR KONUMUZ BAYA ESKİDİ BEN BİSEY SORMAK İSTİYORUM AMD PENHOM X4 965 İŞLEMCİYİ OVORLOK YAPMAYİ DÜSÜNÜYORUM BU İŞLEMCİYE OVORLOK GEREKİR Mİ BU ARADA EKRAN KARTINİDA DEĞİŞTİM ATİ 6570 2 GB 128 BİT EKRAN KARTİ ALDİIM SİZCE NASİL BİR KART SADECE POİNT BLANK VE PES 2015 OYNUYORUM YETER Mİ ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- asus laptop açılmıyor ışıklar yanmıyor
- utorrent güvenilir mi
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- laptop fan sürekli çalışıyor
- geçerli bir win32 uygulaması değil
- ekran kartı resetleme
- pc otomatik kapatma
- secure boot nasıl açılır
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X