Şimdi Ara

Bu puana-sıralamaya ne yazayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Puanım 503 sıralamam 921.

Boğaziçi İngiliz Dili ve Edebiyatı
    İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı
    İstanbul Üniversitesi Mütercim Tercümanlık
    TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Yeditepe İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Yeditepe Çeviribilim

Boğaziçi İngiliz Dili muhtemelen olmayacak arkadaşlar ama geri kalan bölümlere puan ve sıralama tutuyor diye biliyorum.Aklımdaki bölümler bunlar,önceliğim İngiliz Dili ve Edebiyatı ama tercih sıralamasını ayarlayamıyorum bir türlü.

TOBB her öğrenciye özel kariyer planlaması yapıyor ve öğrencilerini ikinci sınıftan itibaren işe sokuyor ( tanıdık 4milyar maaş alıyor ikinci sınıfta ). Bu yüzden her ne kadar Ankara bu zamana kadar ikinci planda kalsa da TOBB'un imkanları beni yeterince cezbediyor.

Her türlü yardımınız için şimdiden çok teşekkürler.

• Yok mu hiç cevap ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SShady

Yok mu hiç cevap ?

Ben de Tobb Etü'de Ele okuyorum.Bölümle ilgili değil ama okulla ilgili sorularına yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridsl

quote:

Yok mu hiç cevap ?

Ben de Tobb Etü'de Ele okuyorum.Bölümle ilgili değil ama okulla ilgili sorularına yardımcı olabilirim.

Hocam öncelikle burslu musun? Eğer bursluysan okul sana ekstra yardım veriyor mu aylık?
    Kampüs hayatı,öğrenci profili nasıl?
    Yabancı dil alanında -en azından hazırlık bölümünü baz alacak olursan- İngilizce ve diğer dillerin hocalarını nasıl değerlendirirsin?
    Akademik kadronuz nasıl? Yeterince yabancı hoca var mı?
    Sosyal aktivite alanları ve kütüphanesi nasıl? Kütüphane cidden önemli benim için,okuyup araştırmayı seven biriyim yani.

Bir de son olarak - şu anlık - sen benim yerimde olsan İstanbul Üniversitesi,Yeditepe ve TOBB arasında hangisini seçerdin ? Özetle okulundan memnun musun?

Şimdiden ilgin ve cevapların için teşekkürler.

• İngiliz Dİl ve Edebiyatı'nın bulundğu bölümün burs miktarları;

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
    İlk 100 101-500 501-1000 1001-2000 2001-3000
    2000 TL 1000 TL 700 TL 550 TL 400 TL
    Ayrıca gerçekten üst düzey olan okulun yurdunda ücretsiz kalma hakkı var.Odalar 2 kişilik ve okula 5dk.
    Hazırlıkta kaliteli pek çok hoca vardı.Fakat bölümünüzü bilemiyorum.
    Kütüphane güzel fakat pek büyük bir yer değil.
    Çok fazla sosyal aktivite alanı yok diyebilirim.Spor salonları belli saatlerde öğrencilere ücretsiz.Olimpik havuz, fitness, sauna vb. , içeren.
    Herhangi bir devlet okulunda olmadığın kadar hocalarla yakın ilişkide bulunabilirsin.Hocaların office saatlerinde odalarına gidip sorunlarını, sorularını hocalarla paylaşabilirsin.
  • quote:

İngiliz Dİl ve Edebiyatı'nın bulundğu bölümün burs miktarları;

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
    Ayrıca gerçekten üst düzey olan okulun yurdunda ücretsiz kalma hakkı var.Odalar 2 kişilik ve okula 5dk.
    Çok fazla sosyal aktivite alanı yok diyebilirim.Spor salonları belli saatlerde öğrencilere ücretsiz.Olimpik havuz, fitness, sauna vb. , içeren.
    Herhangi bir devlet okulunda olmadığın kadar hocalarla yakın ilişkide bulunabilirsin.Hocaların office saatlerinde odalarına gidip sorunlarını, sorularını hocalarla paylaşabilirsin.

Çok teşekkürler,tercihimde kesinlikle etkili olacak.
    Son bir şey daha Ankara merkeze yakın mı? Yani hayatımız kampüste geçmeyecek sonuçta çevre de önemli canımız sıkıldığında Kızılay'a gitme imkanımız var mı?
    Varsa ne şekilde?

• quote:

quote:

İngiliz Dİl ve Edebiyatı'nın bulundğu bölümün burs miktarları;

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Çok teşekkürler,tercihimde kesinlikle etkili olacak.
    Son bir şey daha Ankara merkeze yakın mı? Yani hayatımız kampüste geçmeyecek sonuçta çevre de önemli canımız sıkıldığında Kızılay'a gitme imkanımız var mı?
    Varsa ne şekilde?

Doğrusu merkeze çok yakın fakat merkeze bu kadar yakın olması otobüs sayısını azaltıyor.Saat başı bahçeli'ye servis var.2-3 saate bir de kızılay ve sıhhiye'ye servisler var.Akşam ve sabah da tüm semtlere servis var.20 dkda bir de otobüs geçiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.