Benim daha önceden sevdiğim bi kız vardı açılmak için fırsatım olmadı rüyamda beni düğününe çağırdı.Tabii ben yıkıldım.Gittim düğüne gittim buldum gelini.Anlattım ben seni seviyorum falan dedim.O da bunu söylemek için biraz geç kalmadın mı dedi.Sonra yanımdan gitti.Bende bir daha onu göremedim bu sizce bir mesaj mı
Hem mesaj hemde işaret olabilir yani..
Mesaj olarak bakarsak olayına ; Sanırım hala senden birşeyler bekliyor ? yada Birisiyle şuanda çıkıyor ?
İşaret olarakta ; yeni bir kız gündemine de gelebilir..
Bence o kızla tekrar bi bağlantıya geç sor bakalım ne durumdaymış. Ama birisiyle çıkıyorsa rüyan çıktı demektir. Belki de sen o an seni seviyorum falan yani açılıcaksın bile bile belli mi olur :))
Temiz bir rüyaysa karışmadan sabaha karşı görüntü düzgün :) kim bilebilir mesajdır belki,ama bilinçaltının istekleride olabilir bunlar
Bence sen mantığa yönel bu ikisinide bırak açılmazan kaybedersin açılırsan ya kazanırsın ya kaybedersin gerçek kaybedenler denemeden kaybedenlerdir
bende sevgilimi başka bir erkekle gördüm rüyamda bu bir mesaj olabilir mi elim ayağım titreyerek uyanmıştım biraz ters bi rüyaydı
"Rüyanız Hayrolsun" programını ara ...
bu gördüğünüz maalesef rüya değil, "hülm" yani düştür, aralarında fark vardır...düşler yorumlanamaz.. ayrıca rüyanın tabir edilmesi için kriterler vardır bunlardan bir tanesi de arap dilini bilmektir, bunun dışında rüyayı gören kişi ile alakalı bir çok kriter vardır. yani bir rüya "rüya tabiri kitabı" nı açıp tabir edilemez...
iki aynı rüyayı iki farklı kişi görebilir ve tabirleri tam terside olabilir... sadece bilginiz olsun diye yazdım bunları, maalesef birçok insan bi
(rüya tabiri ile ilgili sorabilirsiniz, ama sadece pmden...)
quote:
Orijinalden alıntı: Falkland
Benim daha önceden sevdiğim bi kız vardı açılmak için fırsatım olmadı rüyamda beni düğününe çağırdı.Tabii ben yıkıldım.Gittim düğüne gittim buldum gelini.Anlattım ben seni seviyorum falan dedim.O da bunu söylemek için biraz geç kalmadın mı dedi.Sonra yanımdan gitti.Bende bir daha onu göremedim bu sizce bir mesaj mı
Bugün yarın arar beni ayda 1 kere telefonla konuşuyorum kendisiyle
quote:
Belki de seni arayacak ya ondan dolayı kötü bi haber alabilirsin. Ama neden sen sormuyorsun ki ? bi yoklama çeksene ne durumdaymış ?
Tamamen bilinçaltı yazdığından anladığı kadarıyla kızı platonik olarak seviyordum şimdide yanlızsın sevecek birini arıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: BaLaSs
quote:
Belki de seni arayacak ya ondan dolayı kötü bi haber alabilirsin. Ama neden sen sormuyorsun ki ? bi yoklama çeksene ne durumdaymış ?
Arama sırası onda
quote:
Bu kadar mı zor "Rüyamda seni gördüm, ne alemdesin?" diye sormak. Sorduğunda rüyanı detaylarıyla anlatmak zorunda değilsin g..t olmamak için.
Aklın fazla karışmış. Sakin ol.
bu konuda neden mesajımın silindiğini sorabilirmiyim silen arkadaşa ayıptır ya düzgün değilse gel bi uyar bu ne kafasına göre yorum siliuolar ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme