Şimdi Ara

BU SAATEN SONRA KONU ÇALIŞMASI BIRAKILMALIMIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ygs2 130bin hedefim ankara veterinerlik matematik 22.5 geometri 9.5 net yaptım fenden ise fizik 10 kimya 15 biyoloji 17 yapmayı hedefliyorum,ama baya eksigim fizikten sadece modern,optik,dalgalar,biraz elektirik ve ygs konularını biliyorum,kimyadan elektrokimya , asit baz dengesi,çekirdek kimyası yok,biyolojinden ise endokrin sistem üreme sistemi davranış gibi konular eksik ve hiç konu çalışasım gelmiyo tekrar bile çok sıkıldım konu çalışmasını bırakıp dinlenmelimiyim?

• bırakılmamalıdır.

hatta sınav sabahı da dahil olmak üzere devam edilmelidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yarin oglenden itibaren birakmak taraftariyim. Kendimi biliyorum bıkmak uzereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen yarın uyuyana kadar tekrar yapmayı planlıyorum.Neticede bu bir ezber sınavı gece baktığın şey sınavda gelebilir
  • bırakılmamalı zorlaya zorlaya da olsa çalışılmalı ygs1-2 100k mat 24 geo 12-13 bu hafta sbt hep fizik 13-17 kimya 22-24 biyoloji 24 yaptım umudum yok ama çalışıyorum zorla da olsa zorluyorum kendimi yarın akşam bırakıcam bu gün sabaha kadar fizik tekrarını bitircem diye söz verdim kendime ne olur bilmiyorum çekermiyim sbt mi kalırım düşürür müyüm sıralamamı bilmiyorum ama kendimi çalışmaya zorluyorum bence sende öyle yap yarına kadar tekrarlara devam et yarın bırakırsın Allah tan umut kesilmez hocam
  • Hafızana bağlı.
    uzun süreli hafızan iyiyse karıştırma kafanı
    kısaysa sabahına kadar çalış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.