Şimdi Ara

Bu saatten sonra Ali koc, cocu ve comolli kulaklarını tikayacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senelerdir burada yazdım. 30 yaş üstü yıldızı sönmüş ismi olan TR ye gelince iki gol atar tatilime bakarım, emekli kafasıyla gelen adamları almayı bırakın diye. Aziz ve tayfası formadan kazanacam, taraftarın gönlünü alacam diye sönük adamlara milyon dolarlar, eurolar harcayıp durdu. Bizim gariban taraftarda yedi durdu bu numaraları.

Artık nasıl alistilarsa 30 yaş üstü emekli yıldız gelmeyince taraftar transfer yapılmadi saniyor. Gelen adamın hedefi yok. Başarıya tok. Yapacaklarını yapmış. Hırs azim kalmamış. Bu adamdan medet umanlar ise sözde futbol bilgini taraftarlar.

Senelerce dedim. Altyapiya önem ver. Porto, Benfica gibi scoot ekibi kur. Genç parlak hırslı birilerini bul. Gelistir sat. Hem sana hem kulübe faydası olur. Satarsan parasını cebine korsun, satmak istemezsen uzun vadede yeteneğin olur. Bunu ben icat etmedim. Dahi falanda değilim. Bu senelerdir gözümüzün önünde herkesin gördüğü şahit olduğu bir şeydi. Bunu bu sözde dahiyane taraftar göremedi.

Ama bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Ali Koç ta ilk başa gelince yıldızları getirme niyetindeydi. Sonra gördü borç bir dünya. Eldeki kadro bitik. Tam da üstüne dolar euro fırladı. Mecbur eskileri satıp ucuza genç kadro kuralım kafasına gittiler. İyiki de aziz onca borcu katmış bize. İyiki de Euro ve dolar yukseldi de sonunda bilinçsiz olarak ve mecburen dediğim sisteme geçildi.

Bunu senelerce takipçi taraftar söyledi. Dinlenmedi ama bir musibet bu istediğimiz sisteme geçmeye yardımcı oldu. O yüzden her zaman derim. İyice dibi görmeden yükselişe geçemeyiz.

Eğer cocu da istediğim gibi gençlere ağırlık verip, genç yıldız çıkartıp. İleri de de oturan kadronun arasına bir iki genç katıp, satarsan kulüp Porto ve Benfica kafasına ulaşacaktir.

Tabi kısa vadede herşeye ağlayan çakma FM ci tayfa buna karşı çıkacaktır. Oooo Aykut gelsin. Oooo aziz bunlardan bin kat iyiydi falan diyen tayfa bu genç yıldız işi ve yeni yapılanma tutarsa ben zaten cocu nun çok iyi bir TD olduğunu biliyordum. Ben dedim gençlerde iş var diye tukurduklerini yalayacak cümleler kuracaklar.

Bu saatten sonra Ali, cocu ve comolli taraftar 3-4 maç istifa istifa diye de bağırsa, yuhalasada kendi bildiklerini okuyup, taraftara cevap vermemeleri gerekir. Çünkü bu çakma FM ci taraftar en çok zararı kulübe vermiştir. Hayatında tek bir formasini almamış, doğru düzgün stadda maç izlememiş çocuklar koskoca adamların TD liklerini sorgulayip analiz yapıyorlar.

Bu sezon şampiyon olamasak bile cocu ve Ali Koç bu vizyonla giderse Türk futbolu yıldızı sönmüş oyuncuları değil, altyapıdan binlerce Türk oyuncu çıkaracak ve star kuluplere satacak lokomotif spor kulüpleri olacaktır. Bunu 3 büyüklerden birinin başlatması lazımdı. FB başlattı. Türkiye de futbol kafasında büyüyen, futbola aşık, futbolu yaşam biçimi gören bir dünya genç var. Şu zamana kadar bunları adamakıllı arayıp tarayıp bulan doğru düzgün kulüp olmadı. Elinin altındaki madeni kazmak yerine senelerce dışardan dökük hurdaları yüksek fiyatlara getirdiler.

Dediklerimi yapsınlar Türk futbolu yeni bir çağa girer. Porto Benfica yanında halt yer o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimi parlatıyorsun? Neyin vizyonu Kim transfer edildi? Bir şeyler yapıldı da bizim mi haberimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylandnz -- 1 Eylül 2018; 2:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylandnz

Kimi parlatıyorsun? Neyin vizyonu Kim transfer edildi? Bir şeyler yapıldı da bizim mi haberimiz yok
    gençlerden bahsediyor gsli bey

• quote:

Orijinalden alıntı: Muammer122

gençlerden bahsediyor gsli bey

Alıntıları Göster
    Galatasaraylı olduğumu nereden çıkardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylandnz

Galatasaraylı olduğumu nereden çıkardın

Alıntıları Göster
    anlarım ben
  • Muammer122 kullanıcısına yanıt

• takıma doldurulan bu vasatları temizlemek en az 5 sene sürecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.