Şimdi Ara

Bu saatten sonra ne yapayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az paraya çalışmaktan sıkıldım niteliksizim kimse iyi maaş vermez bana , elimde kuruş kuruş biriktirdiğim 120,000 lira var bu parayla ne yapsam 23 yaşındayım , bu parayı nasıl katlarim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• gümüş al

• fairtune kullanıcısına yanıt

Yüksek bu fiyatlar 5 liradan kaçırdık

• Ticaret

• Şu dönemde pek bir şey yapılmaz. Ya risk alıp işletme kuracaksın ya da elindekini değerlendirmek istiyorsan uzun vadeli altına yatırabilirsin

• İkindi namazını kıldın mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Faize yatır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Küçük bir işletme açabilirsin çiğköfteci olur e***** shop çu olur

• Ben olsam sahil kenarında ufak bir mekan açıp bisiklet kiralardım.

• Aga havalar sıcak işten istifa et. Araba kirala ege veya akdenize kız arkadaşınla tatile git. Kafan rahatlar dönünce katlarsın parayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git kendine bir ev al kafan bir nebze olsun rahatlar..

• Neden bu saaten sonra dedin ki yaşın 23 daha 30 35 e kadar yaptın yaptın.. devam et çalışmaya toplamda 3 ev yaparsan yırttın sayılır..

birinde oturur diğelerini kiraya verirsin.. peder de bir araba alır tamam..

• Tekrar kuruşu kuruşuna biriktirmen gerekecek ama..

• Yurt dışına tek gidiş bilet al, gitmeden öncede biletten artan parayı bir güzel ye.

• BigCLawRex B kullanıcısına yanıt

Hangi ülkeye gidim ?

İş nasıl bulucam ?

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

Onları düşünürsen hiç gidemezsin. Kendimden biliyorum. 

• Merhaba,

Öncelikle başkasından yatırım tavsiyesi almayın. Yatırım danışmanı olmayan insanlardan, ücret karşılığı aldığınız hizmetler dışında yatırım tavsiyesi almayın. Hele internet ortamında tanımadığınız kişilerin tavsiyelerine temkinli yaklaşın. Yatırım bir uzmanlık alanı, kim size niye bedavadan para kazandırsın?

Öncelikle sizin beklentinizin x para birimi (TL, USD vs.) türünden varlık arttırmak değil, "alım gücünüzü arttırmak" olmalı. TL kaç olmuş Altın ne olmuş, USD ne olmuş değil, siz birikiminiz ile neler yapabilecek durumdasınız. Önemli olan bu. Bu konuda çok güzel bir video içerik öneriyorum. Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın kanalında diğer videolara göz atın.

Genel yatırım kararı verme kriterlerine biraz değinmek istiyorum:

Sepet yapmalısınız. Tüm birikiminizin tamamını tek bir yatırım aracına yönlendirmeyin. Hepsi ile gayrimenkul, hepsi ile altın, hepsi ile mevduat hepsi ile... gibi davranışlardan kaçının. Yanlış ata oynama riskiniz azalsın.

1) Birikiminizin değer kaybını önlemek en azından vadeli mevduat hesabı (faiz) veya katılım hesabı (faizsiz kazanç) gibi bankaların çeşitli finansal hizmetlerinden faydalanın. En azından enflasyon nedeni ile oluşacak kayıplara karşı bir önlem alın. Tüm paranızı aynı vadeye yatırmak zorunda değilsiniz. Değişik vadelerde işlem yaparak, her 1-3-6 ayda bir yada nasıl ayarlarsanız düzenli p şekilde düzenli aralıklar ile vadesi dolacak ve böylece elinizin altında kullanıma müsait birikim tutabilirsiniz.

2) Değerli madenler - Örneğin altın, şuanda (ons altın, dolar bazında) tarihinin en yüksek seviyelerinde). Diyelim ki 1 senelik düşünüyorsunuz, bugün alıp seneye bozarım dediniz. 1 Sene sonra, bugünden daha yüksek olmasını bekliyor musunuz? Bu sorunun cevabına göre pozisyon alın. Kararınızı kendiniz verin.

3) Borsa - Özgür hoca'nın ilgili videolarını izleyin, ziyadesi ile anlatmış.

Özetlemek gerekir ise: Pazar kazanmanın kolay yolu yok. Araştıracaksınız, öğreneceksiniz, vakit harcayacaksınız. Yoksa birikiminiz ya eriyip gider, ya da birileri elinizden o birikimi alır gider. Ya dolandırılırsınız, ya kandırılırsınız ya da en azından yanlış yönlendirilirsiniz.

Yatırım işlerinin doğrusu yanlışı yok, sizin kararınız var, ve sizin kazancınız veya sizin zararınız var. Kendi hesabınızı yapıp, sonuçları ile kendiniz baş başa kalacaksınız, aksini iddia edenlere kulak asmamanızı tavsiye ederim.

Başarılar ve bol kazançlar dilerim.

@BenYoruldumHayat

• Bakır al

• Nasıl ve ne kadar sürede birikti o para?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.