Şimdi Ara

Bu şarkıyı bulamıyorum yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bi şarkı vardı klibinde bitane bıyıklı bi adam elinde bastonu sokağa çıkıyor oynayan kızlar görüyor ama hiç birine pas vermiyor veya bakmıyor en sonda bi tane salsa yapan kadına rastlıyo ve duruyo onu izliyo o müziği bana bulabilicek veya bilen birisi varsa lütfen söyleyebilir mi ?

• Ve Aleyküm Selam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25grudnia -- 27 Aralık 2015; 0:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 25grudnia

Kesinlikle bu.

Yok kardeşim bu değil bu kliple alakası 0 :) 40 50 Yaşlarında bi adam elinde bastonuyla sokakta yürümeye baslıyo bi sokağa giriyo bi kız dans ediyo dönüp bakmıyo bile başka sokağa giriyo bi kız daha dans ediyo onada bakmıyo öle öle en son bi sokağa giriyo bi tane kadın salsa tarzı bisey yapıyo ayaklarını yere vuruyo falan adam duruyo onu izliyo o klibi çok arıyorum günlerdir

• güncel
  • güncel
  • böyle bir müzik mi varmış yeni duydum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Brooklyn Bounce klibi olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet öyle bi klip var çok iyi hatırlıyorum klibi ama bir saniyelik sesi bile aklımda değil .

Teşekkür ederim kardesim ama malesef oda değil.
  • 2 3 sene önce dinlediğim bir şarkı vardı kadın söylüyordu nakaratı şöyle bir şeydi. You no watch say layn lay la la la lay lay gibi bir şeydi yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan720

2 3 sene önce dinlediğim bir şarkı vardı kadın söylüyordu nakaratı şöyle bir şeydi. You no watch say layn lay la la la lay lay gibi bir şeydi yardımcı olursanız sevinirim

Konu kirliliği yaratma, git kendine yeni bir konu aç ve orda yardım iste.
  • Lütfen yardımcı olun hatırlayan birileri mutlaka vardır
  • bi şarkı var ,bugun arabada çaldı , rihannaydı belki de , fayıııııfayyııııfayıııfayıııı fire mi diyor belli değil , bulamıyorum

edit:buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arka Destroyer -- 24 Ocak 2016; 23:31:17 >

• güncel hala bulamadım
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.