Şimdi Ara

Bu şekilde Ram Değişikliğini Sistemimde Hissedebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus P5-KSE anakart E8400 3.0 Ghz işlemci kullanıyorum. Sistemimde 2gb ddr-2 800 mhz ram takılı. Ben bu ramleri ddr-2 1033 mhz e çıkartsam sistemimde bu değişikliği gözle görülür derecede hissedebilirmiyim?
    Sizce buna değermi? Kingston hyperx ddr-2 1033 mhz ram almayı düşünüyorum. Özellikle oyunlarda daha yüksek performans bekliyorum; beklediğimi bulabilirmiyim ?

• 1033 için şimdilik erken diye düşünüyorum ama değiştirdiğin taktirde performans farkını hissedersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

1033 için şimdilik erken diye düşünüyorum ama değiştirdiğin taktirde performans farkını hissedersin...

Ben de oyle düşünüyordum ancak 55 YTL ye kadar düşmüş fiyatı 1 gb ın. Tabi şimdilik düşüncem şu; 2 gb ramimi verip yerine 1 gb 1033 almak. bir süre sonra tam ucuzlayınca 3 yahut 4 gb a çıkartmak.. tabi birkaç kişinin daha görüşüne ihtiyacım var.
  • Çok aşırı performans değişikliği olmaz bence, bunu rami almadan kendi ramlerini biraz overclock yaparakda deneyebilirsin
  • bence değmez hiç uğraşma derim
  • bencede almana gerek yok

elındekı ramlerı o/c yaparak yada tımınglerını dusurerek 1066 tadını alırsın
  • Yeni ram almanın hiç gereği yok, lüzumsuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mevcut Sistemim nasıl?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.