Şimdi Ara

Bu Sene Ligi Takip Edecek Olan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizi bilmem ama ben şu aptal ligi sadece şampiyon olup şampiyonlar ligine gidebilmek için izliyordum. Yoksa banane ligde şampiyon olmuşuz şampiyonlar ligine gidemediğimiz sürece.

Düşünsenize Galatasaray ilk 3'e girdiği müddetçe şampiyonlar ligine direkt katılacak. E niye takip edeyim ki bu ligi çok saçma ? Siz ne düşünüyorsunuz izlicek misiniz ligi?

• Zaten sampıyon bellı bu yıl ılk defa bu kadar erkenden net bellı Ersuncuk boyle bı takımı sampıyon yapamaz.Belkı bjk bıraz zorlar yoksa gs goturur.Seneye gs nın yaptıgı gıbı yenı baskan yenı yonetım yenı hoca yenı futbolcularla sampıyon olacagız ınsallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thorondor1907

Zaten sampıyon bellı bu yıl ılk defa bu kadar erkenden net bellı Ersuncuk boyle bı takımı sampıyon yapamaz.Belkı bjk bıraz zorlar yoksa gs goturur.Seneye gs nın yaptıgı gıbı yenı baskan yenı yonetım yenı hoca yenı futbolcularla sampıyon olacagız ınsallah.

Ya hocam olalım ne farkedicek ben onu anlamıyorum. Bu sene şampiyon olalım ne farkedicek valla ben Galatasaray yerinde olsam ilk 3'e giremeye oynarım yeter bana

Seneye şampiyon olduk diyelim ne olacak ben lig kupası kazandığımıza bile sevinmem şampiyon olsak Şampiyonluğun tek anlamı benim için şampiyonlar ligine gidebilmekti valla 2 sene hiçbir maçı izlemeeyi düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Sizi bilmem ama ben şu aptal ligi sadece şampiyon olup şampiyonlar ligine gidebilmek için izliyordum. Yoksa banane ligde şampiyon olmuşuz şampiyonlar ligine gidemediğimiz sürece.

Düşünsenize Galatasaray ilk 3'e girdiği müddetçe şampiyonlar ligine direkt katılacak. E niye takip edeyim ki bu ligi çok saçma ? Siz ne düşünüyorsunuz izlicek misiniz ligi?

ben geçen seneden beri bu sene de yine devam ediyorum lig maçlarını izlemiyorum açıkçası zaten futbol falan da oynanmıyor aziz gidene kadar ligde takip etmem fenerbahçeyi dedim ligdeki gs derbileri hariç izlemedim sadece avrupa da maçları takip ediyordum şimdi o da 2 sene yok napcaz 2 sene anlamadım şimdi ama 26 ekimi dörtgözle bekliyoruz ''giderse aziz biz de desteğe devam ederiz'' kafiyeyi de gömdüm bu arada cuma sabahı

• Ligi takip edicem ama sadece futbol izlemek için. Yoksa 2 sene boyunca sadece haftada 1-2 La Liga maçı izlemekle vakit geçmez. Sahada iyi top oynamıyoruz belki ama sonuçta tuttuğumuz, gönül verdiğimiz takım.
  • Basketbol branşını takip edeceğim.
  • Aziz Yıldırım gidince izlemeye başlayacağım, az kaldı sıkın dişinizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Bu şekilde park eden var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Basketbol iyidir Obradoviç'le iyi olur.
  • Gören de her sene şampiyonlar ligine gidip fırtına gibi estiğimizi sanır. Yani öyle bir kültür yok takımda diğer Avrupa takımları gibi. Maddi durum mu diyorsunuz, ligde daha çok para veriyorlar. Ayrıca şampiyonluk sayısı prestijdir, Galatasaray zaten önde, bu sene de şampiyon olurlarsa 4. yıldızı da alacaklar, sonra tut tutabilirsen. Kısacası saçma bir yakarış. Tabii kimse zorla izletmiyor izlemeyebilirsiniz hakkınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Gören de her sene şampiyonlar ligine gidip fırtına gibi estiğimizi sanır. Yani öyle bir kültür yok takımda diğer Avrupa takımları gibi. Maddi durum mu diyorsunuz, ligde daha çok para veriyorlar. Ayrıca şampiyonluk sayısı prestijdir, Galatasaray zaten önde, bu sene de şampiyon olurlarsa 4. yıldızı da alacaklar, sonra tut tutabilirsen. Kısacası saçma bir yakarış. Tabii kimse zorla izletmiyor izlemeyebilirsiniz hakkınızdır.

Güzel yorumlamışsın. Gerçi bizde herşey başarıya endeksli. Emin ol potaya girsin Fener buradakilern hepsi senden benden önce konu açacak.
  • 4.yıldız meselesi bile izletir.Ayriyetten bu sezon yine süper final yaparlarsa
  • Önce futbolseverim sonra fenerliyim , bütün maçları takip etmeye çalışırım , diğer ligler dahil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Gören de her sene şampiyonlar ligine gidip fırtına gibi estiğimizi sanır. Yani öyle bir kültür yok takımda diğer Avrupa takımları gibi. Maddi durum mu diyorsunuz, ligde daha çok para veriyorlar. Ayrıca şampiyonluk sayısı prestijdir, Galatasaray zaten önde, bu sene de şampiyon olurlarsa 4. yıldızı da alacaklar, sonra tut tutabilirsen. Kısacası saçma bir yakarış. Tabii kimse zorla izletmiyor izlemeyebilirsiniz hakkınızdır.

+1907
  • Ulan geçen sene ve 2008 i cikar ne basarimiz var anasini satayim Avrupa'da? En son 5 sene önce katildik Clye 5 senedir bosuna izliyosun o zaman? Tabi ki izleyeceğim.

• sanmıyorum

• geçen sezon Burak Yılmaz'ın ölüm haberi geldiği an tribünü ve futbolu tamamen bıraktım. Kombineliydim ve istanbuldaki her deplasmana,basketbol maçlarına giderdim ama bir hiç uğruna ölmeyi göze alamam. Artık maçları da izlemiyorum Fener kazanmış kaybetmiş bana bir faydası olmadığını anladım bu kadar sene gırtlak patlattığıma yanarım
  • Bu sezonki hiç bir maçı izlemedim. Aziz yıldırım gidince izlemeye başlanılır bir hal alırsa izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Ulan geçen sene ve 2008 i cikar ne basarimiz var anasini satayim Avrupa'da? En son 5 sene önce katildik Clye 5 senedir bosuna izliyosun o zaman? Tabi ki izleyeceğim.

Ne alaka boşuna izlemekle ? Avrupada başarısız oluyorsak burda benim izlememei gerektirecek bir durum yok ama bu sene sonuç ne olursa olsun kaybeden Feenrbahçe olacak şampiyonlar ligine gidemeyeceğiz. Hiç değilse 5 senedir gidemesek de gitmek için çabalıyorduk onun heyecanı yetiyordu. Banane Galataarsay 4. yıldızı alırsa umrumda bile olmaz açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Ulan geçen sene ve 2008 i cikar ne basarimiz var anasini satayim Avrupa'da? En son 5 sene önce katildik Clye 5 senedir bosuna izliyosun o zaman? Tabi ki izleyeceğim.

Ne alaka boşuna izlemekle ? Avrupada başarısız oluyorsak burda benim izlememei gerektirecek bir durum yok ama bu sene sonuç ne olursa olsun kaybeden Feenrbahçe olacak şampiyonlar ligine gidemeyeceğiz. Hiç değilse 5 senedir gidemesek de gitmek için çabalıyorduk onun heyecanı yetiyordu. Banane Galataarsay 4. yıldızı alırsa umrumda bile olmaz açıkçası

Ligde şampiyon olmak tum Turk takimlarinin asil amacidir. Vizyonsuzluk degil bu. Bulunduğun ligin en iyisi olmadikca basarili sayilmassin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.