arkadaslar , bu sene kmler katılcak bilgisi olan varmı ?? slam dunk a Andre I. , RickY D. , T.Ariza ve D.Mason katılsın bnce ... üçlügede memo , m.redd , lafrentz , k.korver , nate robinson bide biri katılsın... fikirleriniz ??
slam dunk a T.Ariza üçlügede k.korver girerse ikiside kazanır
yok mu ya başka fikri olan
quote:
Orijinalden alıntı: G Unit Soldiers
yok mu ya başka fikri olan
aynı bunları yazacaktım valla
quote:
Orijinalden alıntı: neverlate
aynı bunları yazacaktım valla
Alıntıları Göster
Slm dunk'a Carter,L.james,Andrea I.,lary bird
quote:
Orijinalden alıntı: vincecarter
Slm dunk'a Carter,L.james,Andrea I.,lary bird
Alıntıları Göster
j.rich büyük ihtimal katılır.. tabe j.smith ünvanı korumak için..jr smithte girer..4 olarak ise igoudalayı isterim ama gireceğini sanmam..yine chris andersen girerse kusacam...
3lük qrich korver j.childress a.walker(onsuz olmaz) saglıklıysa voshon a.nocioni girer.. ama en çok m.redd ile ray allen ın kapışmasını isterdim..
slam dunk için önerim; vince carter j. smith jason richardson l.james igoudala
üçlük için ise; k.korver m. redd r. allen ve bu sen beni 3 lükleriyle her maç daha fazla şaşırtan kobe
quote:
Orijinalden alıntı: nbauyasar
slam dunk için önerim; vince carter j. smith jason richardson l.james igoudala
üçlük için ise; k.korver m. redd r. allen ve bu sen beni 3 lükleriyle her maç daha fazla şaşırtan kobe
Smaç için,
Josh Smith,Fred Jones,LeBron James,J-Rich,Vince Carter,J.R. Smith.Bunalrdan 4'ü olabilir.
Chauncey ve Dirk girmeaz kendileri de stemez bence ama girseler iyi iş yapabilirler.
Alıntıları Göster
slam dunk'ta t-mac,carter,kobe,j-rich olsa harika olur ama böyle bişey olmayacak.wade-lebron-carmelo da iyi olurdu.josh smith katılır,mason katılır.chris andersen katılmasında kim katılırsa kabulumdür.üçlüğe ise,kyle korver,q-rich katılır.gerisi de hido katılsın,ray allen katılsın.
quote:
Orijinalden alıntı: kelcik
slam dunk'ta t-mac,carter,kobe,j-rich olsa harika olur ama böyle bişey olmayacak.wade-lebron-carmelo da iyi olurdu.josh smith katılır,mason katılır.chris andersen katılmasında kim katılırsa kabulumdür.üçlüğe ise,kyle korver,q-rich katılır.gerisi de hido katılsın,ray allen katılsın.
Alıntıları Göster
ah ah g-unit soldiers dı nikim ama atıldım
nese Ricky DAvis smaça katılsa yıkar yani ortalıgı
quote:
Orijinalden alıntı: Ricky Davis
ah ah g-unit soldiers dı nikim ama atıldım
nese Ricky DAvis smaça katılsa yıkar yani ortalıgı
Alıntıları Göster
slam dunk'a kenyon martin jason richardson tracy mcrady(slam dunk olmasa bile 3lük olur) ricky davis
nefis olur
3point shotout'a kobe braynt peja stajakovic kyle korver ray allen chaunsey billups
quote:
Orijinalden alıntı: NoSt3am
slam dunk'a kenyon martin jason richardson tracy mcrady(slam dunk olmasa bile 3lük olur) ricky davis
nefis olur
3point shotout'a kobe braynt peja stajakovic kyle korver ray allen chaunsey billups
Alıntıları Göster
smaca; igoudala lebron richardsan josh smith
ucluge; peja ray allen korver redd
quote:
Orijinalden alıntı: Crazy_Slayer
smaca; igoudala lebron richardsan josh smith
ucluge; peja ray allen korver redd
Alıntıları Göster
Smaca Nate Robinsonun girmesini istiyorum 175lik boyuyla yeni Spud Webb olabilir belki.. diğerleride Andre Igoudala, Dwyne Wade ve kesinlikle LeBron James olacak...LeBron kesinlikle katılıcak..
quote:
Orijinalden alıntı: Jacobsen
Smaca Nate Robinsonun girmesini istiyorum 175lik boyuyla yeni Spud Webb olabilir belki.. diğerleride Andre Igoudala, Dwyne Wade ve kesinlikle LeBron James olacak...LeBron kesinlikle katılıcak..
Alıntıları Göster
ya siz ne apaçisiniz slam dunka kimleri onermişsnz a k.RISING STARS yükselen yıldızlar demek we smaç yarışmasına 3 seneden fazla nbade olanlar katılamıo bilemeden kolpa şeyler yazmiyalım nbaden anlamıyosanz sallamayın
quote:
Orijinalden alıntı: tracyımgreydi
ya siz ne apaçisiniz slam dunka kimleri onermişsnz a k.RISING STARS yükselen yıldızlar demek we smaç yarışmasına 3 seneden fazla nbade olanlar katılamıo bilemeden kolpa şeyler yazmiyalım nbaden anlamıyosanz sallamayın
Alıntıları Göster
bu sene uclukte artik mutlaka redd olmali adam su icer gibi ucluk atiyo el ust falan dinlemio koyver de iy ama bos sutlari atabilen bir oyuncu yani el ustunden okadarda iy diyil asil uclukcude iste o an ortaya cikar her durumda atmalisin
quote:
Orijinalden alıntı: Deccal
bu sene uclukte artik mutlaka redd olmali adam su icer gibi ucluk atiyo el ust falan dinlemio koyver de iy ama bos sutlari atabilen bir oyuncu yani el ustunden okadarda iy diyil asil uclukcude iste o an ortaya cikar her durumda atmalisin
Alıntıları Göster
ne demişsin ya oldu bitti. Nisan olmuş yenimi farkına vardın.
quote:
Orijinalden alıntı: ShinQda
Alıntıları Göster
Andersen giremez 1 yıl men cezası aldı (doping) hatta slam şöle bişey yazmıştı zaten bir beyazın o kadar zıplayamayacaını bilmeliydik
quote:
Orijinalden alıntı: ShinQda
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: papercut
ya ben gelecek sezon icin sandim ondan mesaj attim nba i hergun takip ederim belki sende yok ama bende
nba tv bile var yani ben hergun takip ederim inan bana senin izlemediyin kadar mac izlemisimdir
quote:
Orijinalden alıntı: tracyımgreydi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tracyımgreydi
anten o olay bu postlar atılmadan önce yoktu
quote:
Orijinalden alıntı: RccP
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
quote:
çok iyi demişin abi bir de bu lafları 2 ay içinde 20 cm. uzayan, 30 kilo alan hormonlu tracy söylüyo