Şimdi Ara

Bu SENEKİ ÖSYM SIRASI TUTANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ösym nin her şeyin içine ettiğini ispatlayabiliriz sanırım benim yaptığım hiç bir tercih de tutmadı ösym nin sırasında tuttuğu halde geçen sene ki sıra tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeMaLONDeR -- 13 Ağustos 2010; 10:10:01 >

• 30bin ileriden tercih yaptım. garanti gözüyle bakıyordum. tutmadı. birde kalkmış yüzde elli geriden yapın diyor!
  • bu seneki klavuz tutsa iyi ben geçen seneninkine göre yaptım 29, yer geldi sıralammın 10000 üstü
  • ben bu senenin kılavuzuna göre yaptım. 59.000 ciyim(mf4) 76.000 lik bölüme girdim.
  • geçen seneye göre yaptım...149k ile kapatmış..ben 155k ile girdim çok şükür..yani anlaşılan kılavuz baya bi patlamış...
  • Geçen yıla göre yaptım sıralamam 299 bin idi en son bandırma iktisat iö ve üstünde de pamukkale iktisat vardı pamukkale geçen yıl 287 bini almıştı bandırma da 450 bini bu seneki kılavuza bakmadım bile ona göre bir sürü yer vardı ama hiçbişey gelmedi.
  • 123binim.

2009a göre en düşük 120bin en kötü 140binlerde tercih yaptım.
    2001a göre bunlar 140binden 180 bine kadar uzadı.

Sonuç: Yerleşemediniz.

Ulan sizin açıkta kalmayayım korkunuza bak, sistemi b*k ettiniz. Gideceğin erzurum veterinerliğe de birşey var, istiyon mu amele?
  • ben 23600(2009 sırası) lük yere 26000 ile girdim (MF-4). Kılavuza göre girebileceğim yerlere giremedim.
  • ben 170 bindim klavuzdaki 154 bin olan yer geldi.arkadaşlar arztalep meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.ö.ö

ben 170 bindim klavuzdaki 154 bin olan yer geldi.arkadaşlar arztalep meselesi

neresi geldi arkadaşım. Okul öncesine yerleştin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefasefa123

quote:

Orijinalden alıntı: o.ö.ö

ben 170 bindim klavuzdaki 154 bin olan yer geldi.arkadaşlar arztalep meselesi

neresi geldi arkadaşım. Okul öncesine yerleştin mi?

okulöncesinden önce ebelik yazmıştım ebelikte kaldı tercihim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.