Şimdi Ara

Bu Sıcaklık Normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ( dizüstü bilgisayar ) işlemci intel i5 Boşta 42 C Yükte 55 C Ayrıca 55 C olduğu halde Dahili kendi fanı çalışmıyor ..

edit : resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıghhodıjıdhu -- 14 Kasım 2011; 18:49:03 >

• soğutucu fanlar bölümündeki değer nedir uzun bir rakam var .
  • Arkadaşım benim i3lü diz üstüne göre çok süper değerler. Boşta 55-60 yükte 85-100. Adının dizüstü olduğuna aldanmamak lazım, bu sıcaklıklarda masadan başka yerde kullanamıyorum.

Evet yaa bu gpu sıcaklığı -9........ diyor
    Söylemeyi unutmuşum GPU yani ekran kartı işlemcisinin sıcaklığı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umur BEY -- 14 Kasım 2011; 19:14:44 >
  • hocam o uzun rakamları bende anlayamadım .. senin i 3 mini fırın tadında desene :D kucağına alsan ne olur acaba D: hocam sizin cihaz nedir ? ayrıca bir sorum olacak bu laptopta bir tane sıcak havanın atıldığı fan var peki içeride başka fan var mı laptopta ?? ve 55 derecede laptop fanının çalışmaması normal mi ?

edit : hocam sizde oc var mı ? ( overclock )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıghhodıjıdhu -- 14 Kasım 2011; 19:46:02 >
  • Ben diz üstünde sadece internet amaçlı kullanıyorum ondan dolayı oc düşünmedim, zaten bu sıcaklık değerlerindede zor zaten. imzamda marka ve model mevcut. Fan sorusuna bir cevap veremiyeceğim. Fakat 55 derecede fanın çalışması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

Ben diz üstünde sadece internet amaçlı kullanıyorum ondan dolayı oc düşünmedim, zaten bu sıcaklık değerlerindede zor zaten. imzamda marka ve model mevcut. Fan sorusuna bir cevap veremiyeceğim. Fakat 55 derecede fanın çalışması gerekir.

hocam altı hiç te sıcak değil aslında ama gösterge 55 diyor.

edit : şuan 40 derece , fan : kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıghhodıjıdhu -- 14 Kasım 2011; 21:45:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda sıcaklığı normal mi???
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.