Şimdi Ara

bu şimdi gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• adam oyuna para mı yatırmış yoksa uygulama ile mi almış? uygulama ile aldığını iddia ediyor ama

• Böyle bir uygulama olduğunu sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Böyle bir uygulama olduğunu sanmam.

uygulama gem vermiyor zaten. reklam izliyor sonrada google playde paraya çeviriyor ama bu kadarını yapmak zor o kafamı karıştırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

uygulama gem vermiyor zaten. reklam izliyor sonrada google playde paraya çeviriyor ama bu kadarını yapmak zor o kafamı karıştırdı

Hocam aslında bahsettiğin gibi bir uygulamayı kullanmayı öğrensem de, şahsen uğraşmam. Eğlenmek için oynadığım oyunda prestij kazanmak için niye böyle şeylerle uğraşayım ki? Hem emek vermenin/uğraşmanın zevki kalmaz, hem de oyunu oynamanın amacına aykırı.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam aslında bahsettiğin gibi bir uygulamayı kullanmayı öğrensem de, şahsen uğraşmam. Eğlenmek için oynadığım oyunda prestij kazanmak için niye böyle şeylerle uğraşayım ki? Hem emek vermenin/uğraşmanın zevki kalmaz, hem de oyunu oynamanın amacına aykırı.

ben zaten herşeyi bas demiyorum ki :) inşaatcı alırsın askerler üretimini hızlandırırsın tamam yoksa bi anlamı yok o kadar taşın

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben zaten herşeyi bas demiyorum ki :) inşaatcı alırsın askerler üretimini hızlandırırsın tamam yoksa bi anlamı yok o kadar taşın

Bak şimdi, ben 4. işçi için 1000 taş biriktiriyom. 300 kadar eksiğim var. 500 taş 9 lira kadar sanırım, bunu alarak yeni işçimi alırım ama emek vermeden ne zevk alabilirim ki ondan? Benim düşüncem böyle, sonuçta free to play bir oyun. Pay to win olsa anlarım da, bu oyunda bunları kullanmanın zevk vereceğini sanmıyorum. En fazla köyün normalden fazla güçlenir, o kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunu nasıl yapıyoz reklam izleyerek mi ?
  • adam youtube'daki en fazla takipciye sahip clash of clans kullanıcısı, videolarını çok fazla takip eden olduğu için uygulamalardan bir tanesi sponsor olmuş ve hazırladığı serilerin her bölümü için buna gem temin ediyor, bu elemanda videolarında bu sponsorunun reklamını falan yapıyor, olay bundan ibaret.
  • Online oyunlarda hile cok nadir yapabilecek kisiler nadir dir. Ypan o kisiler de onu bu seiilde paylasmaz zaten. Basmis parayi almis arkadss.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetoli1984

Online oyunlarda hile cok nadir yapabilecek kisiler nadir dir. Ypan o kisiler de onu bu seiilde paylasmaz zaten. Basmis parayi almis arkadss.

Adam hile ile yapmıyorki,altta verdiği uygulamada reklamlardan para kasıp,oyun için paraya çevirdiğini iddia ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakamiyorum ki kapatildi YouTube

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha evet inu duymuştum olabilitesi var sanırım bikaç yerde daha okudum çünkü. Ne diyelim hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iphoneda falanda var o uygulamalar reklam izledikce istenilen uygulamayı indirdikce falan puan veriliyor onlada 5-10 dolarlık gift cardlardan alınıyo bu adama donation falanda yapıyolar gelen parayla gem alıyo işte
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.