Şimdi Ara

Bu sistem alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elde nakit ve kredi kartı olmadığı için en mantıklısı bu geldi. Sizce bu sistem alınır mı? Sürekli oyun oynanılacak ve 3-3.5 sene başka pc alamam.

http://www.grundig.com.tr/laptop-dizustu-bilgisayar/gnb-1691-b1-i7.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp+++

• Up

• asus x550 jk ya bakabilirsin . Eğer oyun içinse ve taşımak gerekmeyecekse masaüstü al derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

asus x550 jk ya bakabilirsin . Eğer oyun içinse ve taşımak gerekmeyecekse masaüstü al derim .

Hocam anlatamadım galiba, kredi kartsız taksit yaptığı için beko dan falan alabilirim, ve belirttiğiniz modeli bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MagandaKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

asus x550 jk ya bakabilirsin . Eğer oyun içinse ve taşımak gerekmeyecekse masaüstü al derim .

Hocam anlatamadım galiba, kredi kartsız taksit yaptığı için beko dan falan alabilirim, ve belirttiğiniz modeli bulamadım.

Pardon farketmemişim .
  • Upupup

• Up,up+

• Bu şartlar altında seçenekleriniz zaten kısıtlı. En fazla Evkur gibi yerlere bakılabilir ki fiyatları yüzünden tavsiye etmem. Aklıma sadece birinin kartını kullanmanız veya Vatan Bilgisayar'da cep telefonları için kredi verilmesi geliyor. Eğer gidip konuşursanız ve kabul ederlerse, oradaki modellere veya masaüstü düşünürseniz parçalara bakabilirsiniz. Şahsen, diz üstü bilgisayar almak yerine masaüstü toplamanızı tavsiye ederim. Bu konudaki şartınız mutlak değilse masaüstünü de bir düşünün. Son olarak, forumda konuyu üste çıkarmak amacıyla art arda mesaj yazmak yasak; haberiniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Bu şartlar altında seçenekleriniz zaten kısıtlı. En fazla Evkur gibi yerlere bakılabilir ki fiyatları yüzünden tavsiye etmem. Aklıma sadece birinin kartını kullanmanız veya Vatan Bilgisayar'da cep telefonları için kredi verilmesi geliyor. Eğer gidip konuşursanız ve kabul ederlerse, oradaki modellere veya masaüstü düşünürseniz parçalara bakabilirsiniz. Şahsen, diz üstü bilgisayar almak yerine masaüstü toplamanızı tavsiye ederim. Bu konudaki şartınız mutlak değilse masaüstünü de bir düşünün. Son olarak, forumda konuyu üste çıkarmak amacıyla art arda mesaj yazmak yasak; haberiniz olsun.

Ya hocam eyvallahta, ben verdiğim sistemi sordum, masaüstü toplamasını bende biliyorum. Keyfimden bakmıyorum grundige.

• MagandaKarpuz kullanıcısına yanıt
    Ne sorduğunuzu biliyorum. Elinizdeki seçenekler kısıtlı ve 3 yıl kadar oyun oynayacağınız için size alternatif sunmaya çalıştım. Bu da zaten sizin sorduğunuz ürünü mecbur kalınmadığı sürece tavsiye etmem demek oluyor.

Bahsettiğim kredi konusu gerçekleşirse en azından başka diz üstü modellere de bakmış olursunuz. Öyle bir imkan yoksa da zaten bunu mecbur alacaksınız gibi görünüyor.

Grundig'in aynı fiyata yakın farklı ürünleri varsa ekleyin. En azından tek modele bakarak karar vermemiş oluruz.

Ekleme: Siteye şimdi baktım da bundan daha iyi bir model yok. Şartlar dahilinde en uygunu verdiğiniz ürün gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 13 Kasım 2015; 4:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Ne sorduğunuzu biliyorum. Elinizdeki seçenekler kısıtlı ve 3 yıl kadar oyun oynayacağınız için size alternatif sunmaya çalıştım. Bu da zaten sizin sorduğunuz ürünü mecbur kalınmadığı sürece tavsiye etmem demek oluyor.

Bahsettiğim kredi konusu gerçekleşirse en azından başka diz üstü modellere de bakmış olursunuz. Öyle bir imkan yoksa da zaten bunu mecbur alacaksınız gibi görünüyor.

Grundig'in aynı fiyata yakın farklı ürünleri varsa ekleyin. En azından tek modele bakarak karar vermemiş oluruz.

Ekleme: Siteye şimdi baktım da bundan daha iyi bir model yok. Şartlar dahilinde en uygunu verdiğiniz ürün gibi görünüyor.

Parçalar ne durumda peki? Kredi vermiyorlar şuan bize o yüzden böyle bir seçenekteyim. Güncel oyunları rahat oynayabilir miyim? (Csgo,rust,h1z1,gta v,arma 3 vb.)

• MagandaKarpuz kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı orta seviye. Saydığınız oyunlardan sadece CS: GO ve GTA V hakkında bilgim var. CS: GO sorun çıkarmaz; ama GTA V bazı ayarları Low olmak suretiyle Medium olarak oynanır. Yani karttan şimdi olmasa da ileride çok şey beklemeyin. Şu an bile oynamakta zorlanacağınız oyunlar olabilir. En sağlıklı sonuç için GT940M ve oyun ismi yazarak internetteki FPs testlerine veya videolara bir göz atın.

• Gösterdiğin notebook da GT940M ekran kartı var dostum pek ağız tadıyla oyun oynayamazsın sana açık açık yazayım.

"Taşınabilirlik" aramıyorsan , çoğunlukla evin bir köşesinde duracak canım istediğinde başına kurulup oyunumu oynarım gibi bir kullanım düşüncen varsa notebook a hiç bulaşma , ha elin mahkumsa ekran kartı biraz daha iyi notebook lara bak.

GTX 970M ve üzeri olan.

Taşınabilirlik şart değilse ,ona vereceğin meblağı bir şekilde masaüstü için temin etme şansın varsa bence masaüstü topla.
  • Anladım boşa masraf yani. Eyvallah ilginiz ve değerli yorumlarınız için, sabrın sonu selamettir yapacak bir şey yok.

• 2 3 sene sizi goturucegini pek dusunmuyorum acikcasi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.