GIGABYTE GA-990XA-UD3 - ANAKART için bi ekran kartı önerir miisniz? ddr3, ısınma sorunu olmayacak, 1gb 256bit, kullanışlı bi şey istiyorum. bi de bu sistemim iyi olur mu sizce?
ekran kartı his hd5770 iceq.. ama ekran kartını x6 al kanka ;)
sakin amd x6 cekirdekli alma onun yerine daha performansli olan intel i5 2500k var bak sandy bridge amdnin hepsinden daha iyi x4ckrdkli olmasina bakma bende oyle dusundum ama testler oyle soylemiyo oyle intelcide degilim intel 2500k al bak kacirma soyluyorum.
2600k da olabilir ama suan amd x6 ti alma alicak paran varsa 2500k veya 2600k al bak kacirirsin testlere bak dergileri oku.
ya kafamı karıştırmayın napacağımı zaten bılmıyorum kı? amd alayım daha ucuz diye dusunuyorum
AMD alıcaksan Phenom II x4 955 al daha üstünü alma. Bütçen iyi ise i5 2500k al.
ekran kartı olarak nasıl bi şey alıyım lord1n?? ben cok baktım fakat kafam cok karıstı.. bulamadım. 1gb 256 bit 490 tl ye de war 300 tl ye de nasıl yapcam bılmıyorum arasındakı farklarıda bulamadım??
quote:
Orijinalden alıntı: killer95
ekran kartı olarak nasıl bi şey alıyım lord1n?? ben cok baktım fakat kafam cok karıstı.. bulamadım. 1gb 256 bit 490 tl ye de war 300 tl ye de nasıl yapcam bılmıyorum arasındakı farklarıda bulamadım??
Bütçene göre HD5850 GTX460 HD6950 arasından bakabilirsin. HD5850 GTX460 neredeyse aynı performanstalar.
sen bana bi face ya da msn wersen ordan yardımcı olsan olur mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme