Şimdi Ara

Bu sistem NASIL?yarın alıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *İŞLEMCİ: INTEL P4 D 940 DUAL 3.2GHZ 800MHZ 2x2MB 64BIT 775p
    *ANAKART: INTEL 975XBXLKR 975X DDR2 SES+GLAN+SATA2+16X
    *BELLEK: 1GB 667MHZ TWINMOS
    *EKRAN KARTI: SAPPHIRE ATI X850XT(256 BIT)256 MBTV DVI 16X
    *SABIT DISK: 250 SEAGATE 7200NCQ SATA2 16MB
    *DVD YAZICI: LG 48X CDRW 16X8X16X DVDRW 6X DL5X DVDRAM

YARIN GİDİP ALIYORUM SUAN TOPLANIYOR :-) YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• Valla x850xt yerine farklı alternatifler düşünülebilir aslına bakarsan, ekran kartına ayırabileceğin max tutar nedir?
    Aslında bundan önce x850xt o parçalar içinde kaça mal oldu, fiyat iyiyse sorun yok gibi..
    Hayırlı olsun güle güle kullan
  • gayet güzel olmuş güle güle kullan
  • ekran kartına ayırabilecegim max tutar 200$ dı bu da 200$ a geldi bana bu gun alıcaktım butun parcalar gelmiş fakat HDD si yanlıs gelmiş ben 16MB lık istemiştim 8MB lıgı gelmiş yarına kaldı bu gece uyumayacaktım ama işlemciyi elime aldım sanki benimle konusmak istiyor gibiydi ekran kartına suan fazla bi önem vermedim bu sistem tamam olarak bana 2250 ye mal oldu suan fazla para ayıramadım ama engec iki sene içinde alacagım dönemin en iyisini alıcam

• güle güle kullan güzel olmuş
    LCD mi aldın bide o kdr fiyat cıkmış??
  • LCD değil zaten işlemci anakart ve ekran kartı 1500YTL tutuyor.LCD alacak para kalmadı.
  • üç parça o kadar tutuyor mu yahu

Sistem çok gzl olmuş kasaya küçük bi nazarlık liştir istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem alınır mı?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel olmuş güle güle kullan
  • ben yaklasık olarak demiştim net rakamlar asagıda yine pek bi fark yok 1400YTL tutmus

evet yarın bilgisayar bi gelsin nazarlık takacagım
    işlemci 530YTL
    anakart 480 YTL
    ekran kartı 390 YTL
  • Anakart+ işlemci+ ekran kartı 1500Ytl tutmaması lazım..
    Ekran kartı 200$ diyorsun..
    İşlemcin INTEL - PENTIUM D 940 3200 :268$ +kdv http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1644
    Anakrtının fiyatı da 261$ +kdv gibi...http://www.btdepo.com/disproduct.Asp?Pid=MBP4_775%20AA319INT00
    Toplam yaklaşık 729$+kdv = 1350YTL yapması lazım...Sen iyice bi araştır bence..
    Bi de anakrtın neden o kadar pahalı..Asus'un falan anakartlarından alabilirsin daha ucuza..
  • ben 1500 ytl dediğim zaman hesaplamamıstım yaklasık olarak bi değer yazmıstım
    sonra düzelttim 1400 ytl imiş hesapladım

işlemci 287$+KDV
    anakart 260$+KDV
    ekran kartı 210$+KDV

dolar kuru 1.570 ytl

ben 200 düz hesap dedim 10 dolar fazla bişey değil bu sistemde
  • YUH ARTIK COK GEC AMA COK PARA VERMİSN KARDES YA BEN SENİN YERİNDE OLSAM GİDER NOTEBOOK ALIRIM CANAVAR GİBİ
    2.0 SONOMA 1GB DDR2 100GB HD VE X700 LU MODELLERLE NERDEYSE AYNI FİYATA CIKMIS

SİSTEM İYİ GUZEL AMA BANA FİYATII BİRAZZ PAHALI GELDİ KARDES
  • Valla notebook alacaktım bastan ama aradıgım gibi bulamadım bitane vardı oda cok pahalıydı sonra masaüstüne döndüm sağlam olsun.işlemciyi 3.2 aldım anakart bu işlemciyi tam verimle calıstırmadıktan sonra okadar para vermişim ne anlamı kaldı.
    Tabi böyle düşünüp bütün parcaları ii olsun deyincede fiyat artıyor.
  • Sistem güzel ama bence İntel anakart alma. Onun yerine bence Asus P5WD2-E Premium anakart al...
  • D 930 'un fiyat/performansi daha iyi diye biliyorum.(toms' hardware).Ayrica daha ucuz bi anakartla birlikte daha iyi bir ekran kartı alınabilirdi diye düsünüyorum.
  • Anakartı Asus alman daha iyi olur. Ancak niçin acele ediyorsun Conroe destekli anakartlarda duyrulmaya başlandı Haziran ayı ortası gibi DFİ nin AM2 anakartları gelecekmiş muhtemelen İNTEL de boş durmaz ve piyasaya sürer yeni işlemci ve anakartlarını BİRAZ SABIR DERİM Conroe gibi bir işlemci almak varken bunlara niçin bu kadar para veresin.

KARAR SENİN ANCAK AKLIN YOLUNUN BİR OLDUĞU İNANCINDAYIM.
  • katılıyorum teenwolfx çok iyi açıklamış.
    sabredemiyecek durumda mısın??
  • evet biraz pahalıya kaçmışssın ama Güzel Sistem hayırlı olsun
    ankartı asus al bence
  • o anakart yerine P5WD2 alıp işlemciyi de 930 yapıp ekran kartını 7900gt ya da 256mb x1800xt alsaydın keşke. ama yine de güzel sistem güle güle kullan
  • pentium D ler yeni cıktıgından beri bekliyorum conroe cıkınca zaten cok pahalı olur ben verebilecegimin maximumunu verdim hem conroe cıkınca biraz daha bekle yenisi cıkacak falan ben aldım yarın geliyor ana kart olarak asus p5wd2 alacaktım ama orda kalmamıs en uygun fiyatıda aldıgım yer vermişti aldım artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.