Şimdi Ara

BU SİSTEM SİZCE NASIL BUNDAN 15 TANE TOPLAYACAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD 64 BIT İŞLEMCİLER : AMD - ATHLON 64 3000+ 939 HYPER TRANSPORT BOX FANLI 640 KB TOPLAM CACHE 939 İĞNELİ 3 YIL GARANTİ
    AMD 64 BIT ANAKARTLAR : MSI - K8N NEO2 PLATINIUM NFORCE3 ULTRA 1000 FSB 3*DDR400 4 ADET SATA RAID 10/100/1000 LAN 8 KANAL SES SPDIF-OUT AGP8X + 5 PCI
    EKRAN KARTLARI : HIS - 9550 256 MB ATI RADEON 9550 GAMER EDITION 128 BİT 250/400 MHZ DX9 OPEN GL TV-DVI OUT
    BELLEK ( DDR SDRAM ) : HYNIX - 512 MB 400 512 MB DDR400 HYNIX D43 CHIP ÖMÜR BOYU GARANTİ CL2.5
    HARD DİSK SÜRÜCÜLER : SAMSUNG - 80 GB SATA 80 GB SATA 8 MB 7200 RPM 8 MSN ERİŞİM SÜRESİ
    MONİTÖRLER : SAMSUNG - 997DF Maksimum Çözünürlük: 1920*1440@64Hz Nokta Aralığı: 0.20mm MagicTune, Natural Color Pro, sRGB Ekran Tipi: DynaFlat

SİZİNDE BİLGİLEİRNİZİ FİKİRLERİNİZİ ALMAKTAN MEMNUN OLURUM FİYAT PERFORMANSIDA ÖNEMLİ OLDUGUNDAN BÖYLE BİR SİSTEM ÇIKARDIM CAFEM İÇİN ALIYORUM. FİKİRLERİNİZİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER

• Bence gayet iyi görünüyor.

Nerede açıcaksın . Bizde gelelim. Keşke bizim mahallede de böyle bir cafe açılsa.
  • İşlemci anakart süper HDD de öle
    Ama Ramleri eğer 512MB alıcaksan en azından 2*256 al Dual çalışsın
    Vede bunlara gerçek 300Watt PSU tak
    Galiba ekran kartlarınıda o.c yapacan bunlara VGA COOLER tak
  • sanırım bahsettiğin cafe bayağı iyi bir mekan olacak sisteme laf yok züper olmuş değişik alternatifler sunabilirim belki ama bir şartla cafenin açılışına davet ederseniz
  • makınan çok güzel olucak ama bızım mahhalle de olsa cok ıyı olurdu
  • bırde sana tavsıyem var pcdepo.com dakı fıyatlara bakmadan alma 15 makınada nerdeyse 1000 dolar karın olur
  • tabi arkadaşlar cafemize bekleriz her zaman cafem 4 yıl oldu açalı iki katlı alt kattaki makinalarımı yenilemek düşüncesiyle bu sistemi topladım..... adres ALTINEV İNTERNET CAFE AYDINLIKEVLER / ANKARA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem kaç yıl gider?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en kısa zamanda istanbulda ikinci şubeyi bekliyoruz
  • eskişehirede birtane aç
  • ben olsam soket 939 yerine 754 alırdım nasılsa internet cafe açıyorsun maliyet baya ucuzlucaktır, ilerde upgrade yapacağın zaman (ki ben hiç mesela işlemci upgrade i veya sadece ram upgrade i yapan cafe görmedim, toptan değiştiriyolar) hepsini elden çıkarır yeni alırsın.
    bence böyle, tabi şimdi birileri çıkıp yoook 939 al onlar daha iyi diycek, ama ben de biliyorum sadece maliyeti hesaba katıyorum...
  • Eğer amaç oyun oynamaksa kötü seçim olmuş... İşlemci ve anakartın gereksiz yüksek çünkü ikisi de ekran kartı sınırına dayanacak... Bence amd 2500+ ve 6600gt çooooooook daha performanslı olur... Ya da başka iyi bir ekran kartı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 16 Ocak 2005, 18:18:14 >
  • Çok iyi bir sistem olmuş ama çok iyi olması musAKka arkadaşımın dediği gibi en önemlisi neye ihtiyacın olması yoksa paran çöpe gider önemli olan paranla gerekeni almak en iyiyi değil
  • +1
    9550'lere oc yapmıcaksan(ki cafe sahipleri genelde oc'den uzak durur.stabilite sorunu olmasın,müşteri oyun oynarken cart diye makine resetlenmesin falan diye) bi işe yaramaz...arkadaşların yukarda dediği gibi işlemciden falan kısıp ekran kartına yüklenmek en iyisi...ama tabi cafenin müşteri profili de önemli...oyun için glenler çoğunluktaysa onları grafiklerle mest edersin
  • Katılıyorum, işlemcinin o kadar yüksek olması önemli değil, fiyat/performans açısından en iyi işlemci, en pahalı işlemcinin 2-3 kademe altındakidir. Sen ekran kartlarını sağlam tut derim.
  • En pahalı işlemci 3500 dersek 2-3 kademe altı da amd 3000 oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.