Şimdi Ara

Bu Sistemde Hangileri Gereksiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar buna bi bakin hangileri gereksiz onlari devredisi birakayim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahtiyan91 -- 19 Ocak 2007; 20:56:50 >

• capture rundll32 ve daemon gereksiz sanal cd sürücüsüne ihtiyacın yoksa daemonu kaldır varsa kaldırma rundll32 gerekli gibi duruyor ama ben kapatıyorum hiç bişii olmadı gayet stabil kullanıyorum capture de sanırım bir tür video yazılımı ona da ihtiyacın yoksa devredışı bırak taskmgr ise zaten o anda açık olan windows görev yöneticisi dir onu en son devredışı bırak system görevlerinden ise hiçbirini devredışı bırakma çünkü
    1-bir süre sonra stabilite sorunları başgösteriyor (tecrübeyle sabittir)
    2-zaten system işlemleri fazla bir bellek ya da işlemci gücü gerektirmez yani performansa etkisi pek olmaz

son olarak:
    ne olursa olsun explorer.exe yi kapatma :D
    bir de bir internet sayfası açıkken ctrl+W yapma kesinlikle ctrl+W yapma son kez söylüyorum ne olursa olsuuun ctrl+W yapmaaaaa
  • ya sokrates94 neden ctrl+w yapmayalım? ne işe yarıyodu ki de şimdi zararlı?
    valla keşke söylemeseydin. içime kurt düştü şimdi.
  • Ctrl+W kombinasyonu pek sağlıklı değildir, aman.

Daemon gereksiz görünüyor. Hatta ben kullandıklarım dışında ne varsa kapatırım genelde.
  • ne adamsınız yaa

millete kötü örnek olmayın ctrl+W konusu çok gizli bi konudur lütfeninsanları suça teşvik etmeyin
  • geyik forumu olmuş burası ama dikkat edin ctrl+w geyiğe gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: AltınYumruk

yaa neyse gerçeği açıklıyorum

ctrl+w yaparsanız...

bir anlık korktum Hayır YAPAMAAAAAMM!!!!!!!!!!

NOT: ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM YAZMAYA ELİM VARMADI...

Boşver Söyleme Yapsınlar Bence deneyin İçiniz Kıpır kıpır oluyo. Bende Bilmiyodum Ne işe yaradığını yağınca öğrendim bir daha allah göstermesin
  • up
  • olamaz yaptım bu ne biçim bişey brrrrrr rürktim allahtan sistem geri yükleme noktası yapmışım
  • ya arkadaş söylesenize nedir bu Control+W
  • yaa offfffff çok kötü oldu yapmayın arkadaşlar bu arkadaşlara kanmayın off ya korktum yapmadan önce masanızı sabitleyin çok kötü oluyo birde pencereleri falan kapatın eğer panjur varsa onuda bi zahmet
  • Konu ölmüş ruhuna el fatiha (aman dikkat ctrlW yapmayın bi de size fatiha okumayalım)
  • yaw kardeş senin masaüstü çok dolu heralde masa üstü 20k ram kullanıyor .Masa üstünü boşalt biraz....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.